Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички! Hug
Стоически издържах на изкушенията по Великден! Но за сметка на това здраво тъпках салата ( на ПЗ бях) - няма поражения, дано няма и задържане.

Добре дошли на новичките ! Hug  То не че аз съм от "старите", но вече 2 месеца и 23 дни съм режимна! Вече всички ми забелязват резултатите, макар че свалените килограми са малко, дори любимият, които ме гледа по-цял ден, днес ми каза,  че вече видимо си личи, че се смалявам откъм обем !

Успях да зарибя и продавачката на магазина до нас - и тя е дюканка вече. Сега облъчвам и майка ми - тя има много килограми отгоре си, голяма степен на затлъстяване, да видим дали ще почне и тя.

Никито, не се притеснявай - ще смъкнеш повече от 10 кг до май - вие мъжете сте по-облагодетелствани от нас по отношение на свалянето на килограми.
Спазвай режима, бъди стриктен и сам ще се увериш в резултатите

P.S. Сега видях че докато съм писала поста и други са писали същите неща по повод мъжкото слабеене ! Joy

Съгласна съм с Марпълчето, че трябва да внимаваш, когато почнеш да сваляш и да не се изкушаваш от нережимности, защото един мой познат смъкна за 22 дни към 20 кг и почна ракийка, биричка, картофки - сега ги качи пак , че и отгоре.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 17:28 от alis_1

# 76
Първата гала остави за сряда според мен.
Демек, за утре или за следващата сряда?

# 77
Първата гала остави за сряда според мен.
Демек, за утре или за следващата сряда?
Имах предвид схема ПЗ - нишестени - гала - протеинов четвъртък - ПЗ - нишестени - гала, съответно от понеделник до неделя.
Дали ще включиш още тази седмица всичко или ще караш поетапно, това ти ще си решиш.
А, и още нещо имах предвид, като почваш, първо да включиш нишестените и после галата, да има постепенна градация.

# 78
Мерси, за разяснението  Hug Значи първата гала ще я оставя за неделя!!!

# 79
Привет фиданки!
  bouquet

# 80
  • Тракийка в Софийското равно поле....

А не-фиданки?  Crazy

Марпълче, и мен ми е много тежко за кърменето, ама не ми се говори вече - болна тема  Tired
7 дни, защото опита ми от първи кръг показва, че съм сваляла и през десетте ударни. Ама за да не прекалявам - 7.  Whistling

# 81
Ужас, колко бързо се пише тук Grinning Благодаря за наставленията на всички Simple Smile Grinning Сега бях на пазар - телешко стекче, пилешки гърди и филе от скумрия като за днес и утре. Също взех и една бутилка кока кола лайт, че трябва да залъгвам страстта си към сладкото с нещо(отделно съм като склад за минерална вода - 5-6 бутилки още вчера заредих Laughing ). Отделно издържах и на първите изкушения - в Сити Центъра се наложи да мина покрай Макдонладс и други разни бургери, който иначе харесвам, а както не бях ял от сутринта...направоооо беше тежко Laughing Но издържах и от тази вечер почваме режимно Simple Smile Утре сутрин ще видя има ли разлика, макар да се съмнявам - вероятно чак четвъртък сутрин Simple Smile

На първи поглед най-тежката борба ще ми е за хляба...свикнал съм да си похапвам хляб и без него ще е трудно, но май вече казах - "трай бабо за хубост" Mr. Green

Имам 1-2 въпроса :

1. Виждам, че е позволено кафето, но предполагам без захар? Също така предполагам, че капучино и подобни са изключени, заради наличието на мляко в тях? Или мога да ги пия, ако млякото е нискомаслено (0,1-0,2%) ?

2. Натуралните сокове също предполагам, че са изключени - както и изстисканите тук, така и тези в кутиите? 99% съм сигурен, но да си питам Simple Smile

Колкото до бабите - те каквото направиха - направиха  Laughing Трудно им е вече да ми угаждат, най-малкото заради годините, на които са и времето в кухнята, което трябва да прекарат Simple Smile Сега злото е моето разглезване Blush

П.П. Също да се похваля, че си купих и грилче : http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09043292

# 82
  • Пловдив
Ники, добре дошъл и успех!
Предполагам, че да започнеш Дюкан би трябвало да си се запознал с него. И това пък би трябвало да изключва въпросите ти за захарта и плодовите сокове.

# 83
  • София
Ники добре дошъл и от мен Peace честито за скарата-да си я ползваш със здраве и само за режимни неща   chef
а трици купи ли си,понеже не видях  newsm78

# 84
  • Велико Търново
Добре дошъл  Ники и аз не ти видях триците ,но и аз съм любителка   на  хляба ма с тия трици сутрин какви неща стават ,че не се сещам за хляба изобщо Joy  http://anineykova.snimka.bg/cooking/mandjorlyaci.477506.18112914   и да те почерпя за добре дошъл  Hug

# 85
anineykova: Разби ме с тези тутманици. Бързо давай рецептата, че едва не се удавих.

Ей при мен голям застой  - голямо нещо.  cry но няма да се дам така лесно.  И аз съм си поставила срокове и ще си ги гоня.  Laughing От инат и цигарите ще спра  Crazy

На никито: успех, хващай се здраво и без отклонения (това е диетата която ще те отърве от килцата)

# 86
Привет момичета и от мен!!!
Днес съм 2-ри ден на протеини в 2-ра фаза,но мисля да се тегля в петък,след 4-те дни П.
Доволна съм от първа -2,700кг..

Добре дошъл на Никито....да продължава в този дух и скоро ще се похвали с много минуси.Но бъди стриктен и ще бъдеш изненадан приятно.....Прочети добре първа страница с разясненията и ако имаш въпроси питай.Тук всички са много мили и помагат с каквото могат.Нали затова сме тук да се подкрепяме...

Момичета само да попитам нещо днес първи ден на работа сутринта си хапнах триците и бързо на работа...И като ме затрупаха едни клиенти..направо ужас...Не мога да си вдигна главата....Но като започна едно главоболие,световъртеж.....към обяд ми размина,не бях пила кафе още...Дали е от режима и ако ви се е случвало как се справяте...Пия достатъчно вода по 2л на ден....

# 87
 Привет момичета! От вчера и аз съм една от вас, но определено ми е адски трудно  Tired. Мисля да направя първата фаза 10 дни, но не знам дали ще издържа Whistling. Сега съм 69кг. и искам да сваля около 10 кг. Дали е много да карам само на протеини 10 дена?

# 88
ЗлаВещица, знам, чета книгата на Дюкан в момента, но още съм абстинент от захарт и трябва да си попитам Mr. Green Надявам се да бъда извинен Blush

Ники добре дошъл и от мен Peace честито за скарата-да си я ползваш със здраве и само за режимни неща   chef
а трици купи ли си,понеже не видях  newsm78

Мда, 1 килограм трици(5 пакета по 200 гр.) съм си взел преди 2 дни Grinning Снабдил съм се да има. Виждам, че едно пакетче трябва да държи около 2-3 дни, така че имам достатъчно Simple Smile

Колкото до режимните, сега правя 2 хубави телешки стекчета, ще прибавя и 2 малки пилешки гърди на грилчето и ще пусна 1-2 снимки.

Добре дошъл  Ники и аз не ти видях триците ,но и аз съм любителка   на  хляба ма с тия трици сутрин какви неща стават ,че не се сещам за хляба изобщо Joy  http://anineykova.snimka.bg/cooking/mandjorlyaci.477506.18112914   и да те почерпя за добре дошъл  Hug

За това искам рецепта, изглежда фантастично Grinning

# 89
*tianko*  да, много е! Опитно многократно е доказано, че повече от 5 дни е излишно.
katrin77 - главоболието (според мен) е нормално, тъй като организма ударно изхвърля токсини...и мен ме боля глава първите дни. Отминава. Може да пиеш някакво леко хапче за глава( например Ефералган разтворим) и много вода, която по-бързо да изхвърли токсините.
Никито- рецепти има много. тук, тук, тук и тук

Общи условия

Активация на акаунт