Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Велико Търново
Рецептата  е  всеизвестна едно яйце , две лъжици  кис.мляко 0.1% , 3 лъжици извара , 3 лъжици трици  1/2 бакпулвер и щипка сол  и аз слагам  сминдух много  яко става  250 градуса го пека за 15 минути Peace

# 91
Привет момичета! От вчера и аз съм една от вас, но определено ми е адски трудно  Tired. Мисля да направя първата фаза 10 дни, но не знам дали ще издържа Whistling. Сега съм 69кг. и искам да сваля около 10 кг. Дали е много да карам само на протеини 10 дена?
ooooh! Недей 10 дни за едни нищо и никакви 10килца  Praynig
Аз с олекотена свалих 17, ти съмняваш ли се в силата на режима? Опита, споделен в темата, показва, че след 10-тия ден рядко се сваля. Това е тормоз за организма, дори и да не усещаш дискомфорт, той усеща всичко. Може да реши да се съпротивлява.

Цитат

За отслабване повече от 20 кг или след многократни и неуспешни диети, след консултация с лекар,  ударната фаза може да се увеличи на 7, дори 10 дни, при изричното условие да се пие вода непрекъснато.

Момичета, благодаря за подкрепата  Hug
Валентина, разчитам, че и аз като теб ще имам движение след олекотената  Hug
Nimowe,  Hug  добре се държи Надя, не ми дърпа деколтето. Нервничи малко преди обедния сън, но е поносимо. И накрая   341uu bambam fight
Ани Нейкова  Hug

# 92
БАЧИИИ,ТАТИТЧЕ,ШУШИ,ГАРДЕНИЙКА,ЛИПСТИК,МИЛЕНА,МИС МАРПЪЛ, newsm51 smile3534  love001

# 93
Привет момичета! От вчера и аз съм една от вас, но определено ми е адски трудно  Tired. Мисля да направя първата фаза 10 дни, но не знам дали ще издържа Whistling. Сега съм 69кг. и искам да сваля около 10 кг. Дали е много да карам само на протеини 10 дена?
Аз с олекотена свалих 17, ти съмняваш ли се в силата на режима? Опита, споделен в темата, показва, че след 10-тия ден рядко се сваля. Това е тормоз за организма, дори и да не усещаш дискомфорт, той усеща всичко. Може да реши да се съпротивлява.

Ох, направо ме успокоихте ooooh!. Незнам дали щях да издържа 10 дни. Най-много ме мъчи главоболието Tired, но като ви чета виждам че минава след някой друг ден. Честно казано, адски много ви се възхищавам по колко много килограми сте свалили. Евала

# 94
 Ох, направо ме успокоихте . Незнам дали щях да издържа 10 дни. Най-много ме мъчи главоболието , но като ви чета виждам че минава след някой друг ден. Честно казано, адски много ви се възхищавам по колко много килограми сте свалили. Евала

# 95
Благодаря ти iVk@  за бързия отговор!!! Hug
А сега на всичко нови и стари дюканки...лека вечер и много минуси уътр на кантарчето... 1countingsheep smile3524

# 96
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     zorana, страхотна мацка си, просто нямам думи  Hug
     elenna dim, добре завърнала се и успех  Peace
     Nimowe, що ме караш да се червя пред строя  Blush Но пък удоволствието беше взаимно  Hug
     glori89, аз си правя от време на време нещо подобно - обезмаслено прясно мляко, вода, подсладител и нес кафе. Ако не те притеснява, може да пробваш да сложиш и сурово яйце, ама не съм сигурна какво ще се получи...  newsm78
     elinna, нЕма нужда от 7 дни, но ти си знаеш...
     Tatitt, ти пък де си хукнала с тез 7 дни, като че не познаваш режима!? Я си прави 5 като по книга, пък килцата, малко, много, все ще ги свалиш  Hug
     Никито, ти пък хептен се изсили! Те не че не са ти казали момичетата, ама да се обадя и аз, като жаба от манерка, не ти трябват 10 дни, направи си ги 5 и пак ще си сваляш без грижи  Peace Да не говорим, че си мъж, имаш куп предимства в отслабването, само да не се оплескаш , де, че това е най-лесното. За хляба и триците също вече са ти казали - забрави хляба, от триците се получават страхотни вкусотии; и натуралните сокове забрави, ака много пририташ - кола лайт или степче - разтворено, или с кисело мляко или на кремче някакво... И честита придобивка, само режимни глезотийки да си правиш на нея  Peace
     baci,  Hug
     *tianko*, добре дошла и на теб и не се халосвай с тези 10 дни ударна - няма смисъл от тях  Peace
     Ама какво ви става на всички с тази мания по дългия ударен!? Да не мислите, че за 10 дни ще осъмнете фиданки!? Пък и да се случи, режима е до живот, не от днес за утре, просто се настройте, че трябва да промените мисленето си, хранителните си навици, вкусовете си даже ако щете!
     То пък се намерил кой да дава акъл де, ама все пак..., година и половина почти съм във филма и колкото и неуспешно да се справям, все имам някакъв напредък, та смея вече и мнение да имам  Blush
     Я да взема да ви пущам мекотиите за приспиване и да отивам да следвам примера им, че пак стана никое време, пък какъв чаршаф спретнах тази вечер...

Спокойна, уютна и режимна нощ и сладки сънища ви пожелавам  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 22:30 от mimensita

# 97

Ох, направо ме успокоихте ooooh!. Незнам дали щях да издържа 10 дни. Най-много ме мъчи главоболието Tired, но като ви чета виждам че минава след някой друг ден. Честно казано, адски много ви се възхищавам по колко много килограми сте свалили. Евала

Добре, че ме цитира, да си видя грешките  Embarassed
Исках да кажа, че след 5-ти ден, рядко се сваля, затова няма нужда от дълга ударна фаза. Карай си 5 дни и си свиркай  Whistling

Татит    Hug Този аватар определено е по-сладък от предишния  Heart Eyes
Весито5    Hug

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 00:44 от Gardenia

# 98
  • София
Здравейте,
Вече съм тук и съм режимна. Опазих се от почти всички хранителни изкушения (бадемите и алкохола не можах но ще си нося кръста, а и не бяха много но си знам че ще захванете тиганите)
Няма поражения няма и подобрения. Качвам ви нови снимки щото така си се кефя, че ми иде да си посегна Wink

и отивам да си променя линийката че нещо вече не я бива Wink

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 02:26 от ttedkata

# 99
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Не си е работа това ставане по никое време, само кафе с кофата ме вкарва в релси. Ама заделих малко и за вас  Wink

Кантарев от снощи е с нова батерия, ама не паказва по-малко гадта, е -100 гр, ама това нищо не си е - 77.300. Аз за това снощи заредих рибите, ще види той  smile3533 smile3534 
     Хуквам да си джуркам "ярмата" и ви пожелавам усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 100
Днес ни е 3-ти ден с мъжа ми. Естествено той сваля по бързо от мен  Mr. Green
Обаче от човек който постоянно пие вода напоследък изобщо не кусвам. А това си е проблем. Казвайте някакъв трик да ми се допива по често  newsm78
Много обичам механичните кантари изкарват ме с 3кг по малко  Flutter

# 101
Добро утро банда - на който ме помни де  Mr. Green
Да се обадя и аз - жива съм, режимствам,даже минуси някакви дребни ми се явяват - абе с други думи - лято иде, не че му личи на времето отвън де, ама самата мисъл все пак е приятна  Laughing
Татитт - страхотен аватар - направо ме накара да се замисля за още едно  Blush  newsm78 Радвам се,че си пак в нашата темичка и съм сигурна ,че ще се пребориш и с това предизивкателство - ти си знаеш - режимна храна и много търпение  Heart Eyes Hug
Никито - дерзай смело - с хъс запчоваш,впечатли ме определно - пожелавам ти воля и упорство - ще са ти нужни ... късмет и пиши  Wink
Гардения - успех в последния напън  Hug
DZ - това с водата е въпрос на навик - пред режима ,сиреч преди повече от две години - не знам дали изпивах и 0,500 л на седмица ... сега поне 2л на ден имам чиста вода - забелязала съм,че аз пия по лесно от шише,а не от чаша - тъпо ,не знам защо е така - но факт ... пробвай и ти  Wink
Сега лек и усмихнат ден на всички  Hug

# 102
Здравейте!!!
По въроса с водата и аз съм като Мирка....само с шише, иначе не се сещам!
Тази сутрин се събудих с едни +500 гр.(незнам дали е нормално?!? Confused), но пък снощи вечерях късно и то хапнах доста зелена салатка, е и пил. бутче!!! За тази сутрин си спретнах едно интересно сладкишче с триците- в сместа сложих доста канела, и сместа я разделих на 2, като по средата настъргах 2 ябълки(нали ече съм трето-фазничка), като дозата ми е за 4 дни!!!Стана невероятно, но дали е правилно?!?  Thinking

# 103
Добро утро,мен Кантарев тази сутрин много ме зарадва -1,200кг ,направо не можех да повярвам. JoyНо пък бях режимна тия дни,само вчера забравих и си направих кафето със захар Embarassed
Водата и аз си я пия от шише,така ми е по-лесно и по-контролируемо  bouquet

# 104
Добро утро, дюканки сладуранки!  Hug
И аз я мисля тази трета  newsm78 Момичета, възникнаха ми няколко въпросчета Simple Smile на част от тях намерих отговор. Но не ми стана ясно като съм на нишестени /това е едно хранене за деня, нали така?/ мога ли да ги комбинирам с протеини или те вървят само със зеленчуци??
Успех на всички нови дюканци!!

Общи условия

Активация на акаунт