Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
На въпросите за сладоледа - 500 мл мляко,3 жълтъка,около 17-18 захаринчета,2 прахчета ванилия,1/2 ампула есенция ром
....................

За първи път чувам някой да го е харесал. Поне 4 човека освен мен казват, че става много  Sick Докато го бърках беше добре като кремче, но като замръзна - ужас, хем постоянно го бърках. След това си го разтопих и си го изпих  Laughing

# 31
Ми не знам,вкусен ми е.Аз много обичам сладолед и определено щеше много да ми липсва лятото.А да питам - някой замразявал ли е крем карамел - става ли?

# 32
Хей, ще ме научите да готвя вкусни нещица. Сега си правя едно гнездо от телешка кайма с яйчице. За двете седмици с Дюкан съм почти -5кг. Дано се задържат, че и повече да станат.
Хубаво е, че ви има!   Hug  Hug

# 33
Като пречтох първия път рецептата за сладолада прочетох, че е с кисело мляко  Joy
с прясно не съм пробвала. Аз правя почти същото, но го варя на водна баня и му слагам желатин накрая. Видях рецептата в първата книга, само желатина добавих, че нещо ме съмняваше да се стегне без него. Преди правих сладолед от цедено кисело мляко. Не помня точно как беше рецептата, но имаше и сухо мляко и жълтъци. Струва ми се, че я бях видяла от тук някъде. Много вкусен сладолед ставаше, но пак беше твърд и трябваше да го чакам да се поразмекне.

Открих рецептата Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 21:28 от Medlar

# 34
и аз да се разпиша - 2 кг от понеделник сме на Дюкан  Hug Hug Hug

# 35
  • Русе
Да.............. лятото идва, давайте рецептички за сладолед
че да си го хапваме на яхтата

# 36
Айде и аз на яхтата.
Стискайте палци да не почна да качвам, че съм подхванала отчаян опит да спра и гадните цигари.

# 37
  • София :(
        Ха добра ви вечер в новата тема  Hug
     Дано третата страничка свали три килца  Wink Щото като за яхтата никога няма да се докарам, ама барем като за студиото да не съм  Blush
     миле-на, пу да ти не е уроки, ама си голяма сладурана и тооолкова голяма разлика има   bouquet
     korni68, доре дошла на 7-ма пейка  Hug Я се понатисни малко, че да ни побутнеш всичките  Wink
     Вещи, благодаря, че се грижиш за нас и си толкова търпелива   bouquet
     Част от гигантското ми сутришно плюсище намери обеснение, изненада ме МЦ. Ама този път направо си ме изнанеда  Rolling Eyes
     Я да ви покажа аз как да се гушваме, че да сме слаби и красиви

и да ви пожелавам красива, спокойна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 38
Рецепта за сладолед, малко по различен вариант, изпробван, мн вкусен и сполучлив-цедено кисело мляко 0.1%(цедите си го сами, защото в бг не съм виждала цедено с такава масленост), Екскуиза 0.2% (натурална, без подправки), течен подсладител, нес кафе (ако искате шокоаромат и вкус), степче(ако искате плодов аромат и вкус, но намаляте подсладителя), есенция по ваш вкус(може и без нея), разбърквате добре всичко(без миксер, не се налага и за да не се втечни) и слагате в камерата. Става вкусен сладолед за горещите летни дни!

# 39
   Здравейте , сладурани ! След дълъг круиз из страната , най - после се завърнах  Crazy .... голямо ядене .... голяма чудо  ooooh!
 Кандидатствам за яхтата и от утре съм дружно в кюпа ...  Hug Heart Eyes

Вчера, навърших 1 годинка и 7 месеца с вас , това с което се гордея е задържането на кг /60-62/ вече 1 година ! Благодаря ви за всичко , намерих много подкрепа и чудесни приятели тук ! Обичам Ви  Heart Eyes  bouquet

# 40
  • по света
Записвам се плахо при вас.След като спрях цигарите и започнах работа на която всички хапват се оказва че съм с 4-5 килограма в повече.Мислях днес да започна но не издържах и малко ме е срам...Ще събера кураж да започна,няма как.Сигурно е писано хиляди пъти за което се извинявам,но исках да ви питам дали през ударния период мога да ям овесени трици?

# 41
Цитатче от първи пост на темата: Wink

2. Желателно е да се приемат овесени трици (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело млякоМогат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема. Приемат се от първия ден на режима.

# 42
Здравейте, аз съм мъжко(рядко срещано тук май), но се присъединявам към вас Simple Smile Дано всичко да върви гладко Simple Smile Поздрави Simple Smile

# 43
  • София :(
         Добро утро  Hug
     Много трудно се ставало по нощята след толкова дни спане на корем  ooooh! Я да започнем работната седмица приятно, с кафенце, че бързо да я свършим.

Видях и още един повод за приятни емоции, ttedkata, ЧРД! Много слънчеви и усмихнати дни, изпълнени с топлина, обич и добро настроение ти пожелавам  Hug

Tumba lumbaHug Къде току изчезваш ти? Знаеш ли как липсваш...
     mmmshushy80честито много месечинки и дълго задържани килца  Hug Ти кога си ни напущала!?
     juliana, добре дошла! Смело започвай, при нас не е трудно, няма за какво издържане да се подготвяш Peace Триците, както е казала и Coma - от първия ден по 3с.л.
     Никито, добре дошъл и на теб!
     Ама и двамата да вземете да дадете малко инфо ли..., че да можем да ви следим из късо  Wink
     Аз започнах да разкарвам плюсището, днес 77.400 или -400 гр. Лошото е, че нямам рибка под ръка, довечера ще трябва да намина през някой магазин да подновя запасите, че покрай тези празници не съм и пазарувала.
          Усмихнат, слънчев и режимен ден и успешна седмица на всички Hug Hug Hug

# 44
Привет,момичета!Включвам се отвреме навреме да не ме забравите,чета ви редовно като имам време..нямам с какво интересно да се разпиша,карам си Четвърта вече 4-5 месеца и май успявам да задържа кг LaughingВчера  се върнах от страхотна ваканция в Ню Йорк,имах рожден ден и годишнина от сватбата,та си подарихме с мъжа ми малко бягство от реалността Joyизкарахме си супер,точно на Великден цял ден се мотахме в Манхатан,беше хубав пролетен ден и пълнооо с народ,ама мноого народ!
ето ви малко снимки,ако ви се гледа,успях да видя града от 102-я етаж на Empire State Building,голяма красота!

Парола 1234
http://en.fotoalbum.eu/zorana4014/a449568

Общи условия

Активация на акаунт