Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 260
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добрутро на най-ранобудните.

Аз отново излизам от нелегалност, защото МИ НАПИРА отвсякъде да се изхваля...

Скоро правя 3 месеца на Дюкан и резултатът е зашеметяващ: -18 кг.

Даже хора, които срещам тук и са карали диетата по-спокойно (ден П, ден ПЗ и други вариации), ми казват, че подобно постижение е почти невероятно... Не знам, нали около 4 кила месечно бе "нормативът", та аз ги правя по около 5 и някак ми се връзва с очакванията.

Ще карам още около 2 месеца тъй (втора фаза), докат са докарам така, както искам, а пък после........... 3-4 месеца втора. Много време е, ама няма как - поне да затвърдя новите навици. Simple Smile

# 181
Още нещо искам да допълня - абе на много места четох, че запекът често съпровожда този тип хранене... при мен не важи. Дали защото предимно го карам на млека, дали заради лененото семе (вече дори и не си спомням за какво точно бе хубаво да се хапва)... но подобни отклонения от нормалната "работа" на организма, пак казвам, не се наблюдават при мен. Отчитам си се на 1 място всеки ден, че даже ако има нещо топло и с мръвка - по два пъти... Wink нямам грижи.

А ленено семе ми пращат от БГ, продават се в био-аптеките като "Счукано ленено семе" (тука съм виждала само целички семенца, тях какво да ги правя...). Ако това е отговор на загадката, значи няма какво повече да му мислите, ами си вземете пакет и с овесените трици по малко, дори няколко пъти на ден - аз лично вреда никва не виждам. Simple Smile

Хайде до идния път!

# 182
Ранобудни или нелегнали си Laughing

Аз също имам въпрос....направих тутманика, за който ми дадоха рецепта по-рано в темата(1 яйце, 3 с.л. трици, 3 с.л. извара, 2-2,5 с.л. нискомаслено кисело мляко, 1/2 бакплувер, щипка сол), но...не знам дали се получи както трябва. При всички случаи се яде...( Crazy ), но :

1. Трябваше да го остъргвам от чинията, в която го пекох...

2. Като го остъргах доста се разпадаше...

Та...въпроса ми е - прекалил съм с млякото (защото сложих малко повече от 2 с.л.) или трябва да е така...и има ли начин да стане.....по-тестено един вид. В момента е шуплесто, което мисля си е нормално. Но поне да е по-стегнато и да не се троши  Thinking Всякакви съвети са добре дошли  Blush

# 183
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Още само колкото мина и ще спяяя, поне до 10. Сега обаче е време за кафе  Wink

Coolmummy, Tatitt, чак се зарадвах, че не ползвам парафин. Салатките си ги "омазнявам" с кисело мляко и са ми точно според вкуса, а в супи и гозби не виждам смисъл - те мръвките си пущат достатъчно, че по някой път и въз много даже...
      Lucie, слънце  Hug Айде зарежи ги тез твоите убавци за някой час, че без теб не е същото в Дивака.
      ttedkata, идвай, идвай, след среща знаеш ли как се сваля  Wink Може и за малко, ама пак се брои.
      Никито, за изпитани рецепти за тричави глезотии надникни в подписите на miss Marple, Tumba lumba или TheNMaster - чудеса са сътворили от трици  Peace И да знаеш, и докато спиш отслабваш, та не стой буден  Wink
       И като заговорихме за срещи, да не забравя да свиря сбор

Софийска среща на 10.04 от 13 часа в Дивака на Гладстон

Ей, щях да пропусна отчета, -400 гр и отново съм на линийката - 76.900. Да хуквам да спрятам торбето с рибето, че пак стана никое време  ooooh!
           Усмихнат, спорен и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 184
Ай добро утро и от мене! За кафето се е погрийила Мименситка Heart Eyes Heart Eyes, така че аз няма да ви поя че трябва и по задачи да бия.

Само влизам да се похваля... Ура! Смъкнах! Стигнах целта та и 100гр отгоре. Сега ще гоня едни 4кг още (до 68) и после бум в заветната трета hahaha... Мале, чак не мога да повярвам че и този ден дойде! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Днес ще съм с една супер рокля плетена, от България. Ще гледам довечера да набавя и снимков материал... Peace

Татитт, аз съм 173см, те моите кила са си там (е, сега не са 73, а 72 Shocked) и ако не тръгна на фитнес малко от малко (това ще се опитам да направя днес)... Joy

# 185
Добро утро,аз днес съм с плюс,хем карам 4-ти П ден Sad
Milasimi, на мен една гастроентороложка ми каза,че лененото семе трябва да се взима цяло и сурово против запек.

# 186
Добрютро дет са вика  Joy
Мименситка   Hug
Люси - ми слабея е силно казано ,но бележа някой минус запчоващ така 0,...  hahaha повече е спорта при мен в момента ,но ич не се оплаквам - само от време на време си гледам снимките,че страх лозе пази  Laughing ... мисля ,че ще се явя в събота , та лично да си поговоря с тебе ... ти нали ще дойдеш,а  newsm78 Praynig
Нимове - все едно аз съм писала тоя пост  Crazy и аз като тебе ,само дето съм 170 см ... да знаеш - спорта прави чудеса- ако имаш възможност ,започни нещо  Peace
Durik - къде се затри  Rolling Eyes
Татитт - следя те ,да знайш  Wink
Никито - бъди режимен,резултата няма да закъснее  Peace радвам ти се от сърце, защото самата аз знам какво значат тези кг  Blush затова често-често посягам към снимките - те са ми най-големия стимул ... за кекса - отлепвал си го,вероятно защото не си го доизпекал добре - в микровълнова 5 мин на макс. мощност - при мен 800 вата
Ай сега лек ден и много усмивки ,защото който повече се смее, по-бързо слабее  Joy

# 187
Добро утро и от мен Simple Smile
За бой с тигани съм /превантивна мярка/ Вчера цял ден и нощ ми се яде...добре, че и аз като Тедката нападам само режимни храни. Корема ми не сигнализира, но мозъка.... някакъв гладен вълк се е вселил в мен   Twisted Evil Laughing
Нямам обяснение /извинение/ за това 'явление'  newsm78. Луната коя фаза е??
Добре, че кантара тази сутрин отсече 63 кг., демек не съм качила от огромното количество храна, което унищожих вчера. Щом и за пръв път си правих мляко със степче, досега сладко не бях хапвала. Положението е сериозно.
Оплаках се и сега се чувствам по-добре Simple Smile  Mr. Green
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug
Усмихнат ден!

Durik, къде си?  Hug /Мирка ме е изпреварила  Wink/

# 188
  • Велико Търново
Никито Аз  си го пека в тефлонова или силиконова форма и не ми залепва и аз го пека на 250 градуса в конвекторна фурна тая от ТВ рекламите ама в  Раховеца също съм правила и пак става може би повече трябва да печеш и с хартия за печене може да пробваш  Peace

# 189
Ранобудни или нелегнали си Laughing

Аз също имам въпрос....направих тутманика, за който ми дадоха рецепта по-рано в темата(1 яйце, 3 с.л. трици, 3 с.л. извара, 2-2,5 с.л. нискомаслено кисело мляко, 1/2 бакплувер, щипка сол), но...не знам дали се получи както трябва. При всички случаи се яде...( Crazy ), но :

1. Трябваше да го остъргвам от чинията, в която го пекох...

2. Като го остъргах доста се разпадаше...

Та...въпроса ми е - прекалил съм с млякото (защото сложих малко повече от 2 с.л.) или трябва да е така...и има ли начин да стане.....по-тестено един вид. В момента е шуплесто, което мисля си е нормално. Но поне да е по-стегнато и да не се троши  Thinking Всякакви съвети са добре дошли  Blush

Никич,купи си от магазина хартия за печене и я слагай на дъното на малка тавичка.Върху хартията изсипваш сместта и печеш в загряа на около 100 градуса фурна.Не печеш на максимална Т ,а на около 180 градуса до златист цвят.
Ей така изглежда хартията за печене
http://www.nay-mag.com/images/p_big/DSC_0987.jpg

# 190
dobro utro
samo da se pohvalq Simple Smile dnes kantar4eto mi pokaza o6te -300g Simple Smile))))
ako nqmashe da se polu4i zemetresenie shtqh i da podsko4a ot padost Simple Smile)))
ot dnes pak sum na proteini 1 ot 5 dni
Hug Hug Hug
budete rejimni!
Usmihnat otslabvasht den Kiss

# 191
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 wavey
Добро утро!

Ама колко е хубаво да се завърнеш у дома!  Heart Eyes Или в случая в родната темичка! Simple Smile

Лусссссииииииииии    love001  Hug

Мирка, аз пък те гушкам  Hug

Нимове, и аз съм 173 см, ама не изглеждах така бе (когато бях 73 кила).  Thinking

anineykova - доволна ли си от тази фурна? Аз и се чудя нещо!

Мименситка, и аз не ползвам парафиново олио, не му открих чара и това си е.  Sick

Ако не вали този уикенд може да се пробваме да се класираме с малката "Дюканка" в Дивака. Ако е достатъчно топло за навън!  Flutter

# 192
Добро утро! Днес имам голяяяма радост -1.400. И такаа- седмичен отчет:
Моите мерки-ръст 152, калкулатор-53
2.03             08.04
 86     От    72
110    Ох   107
67   бедро 61
63.3   кг    58.0

Мъжките мерки -ръст 175, калкулатор- 83(той си постави цел 85)
8.03             08.04
122    Ог   117.5
 123   От   107
106.6  кг   94.5

Е те тАва е, те  Mr. Green
Ако не вали и ние с младежа ще се пробваме за срещата!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 10:00 от i√k@

# 193
   ехооо , дружина  Hug Heart Eyes

Липстикче , хич не се чуди , савай графика , че ми домъчня вече !  Hug  bouquet

# 194
wavey
Ако не вали този уикенд може да се пробваме да се класираме с малката "Дюканка" в Дивака. Ако е достатъчно топло за навън!  Flutter
Е как да не пиша пак, като от таз новина ми иде да си ударя ду...то в тавана  Joy ЯХУУУУУУУУУУУУ - АМА ТОЛКОВА ТИ СЕ РАДВАМ.....сега с нетърпение ще чакам да дойде събота .....  Hug  Hug   Hug

Общи условия

Активация на акаунт