Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета!
Някои от вас може и да си спомнят за мен, макар че мино повече от година от как бях в редиците на дюкан.
Скоро пак ще се включа.
Цялата диета с трите и фази си я спазих стриктно и си запазих свалените кг, но ... после забременях.  Grinning
Сега си имам прекрасно момченце на седем и половина месеца и още го кърмя. До края на този месец, после ... пак се връщам при вас.
Чао за сега и успех на всички.

# 421
  • в провинцията
Днес ми беше някак гладно, та излапах 2 кисели млека, 3 пилешки пържолки и 1 консерва скумрия в собствен сос. А, и изпих към 3-4 литра вода, белким си напълня търбуха. Да видим утре кантарчето какво ще покаже...

# 422
Днес ми беше някак гладно, та излапах 2 кисели млека, 3 пилешки пържолки и 1 консерва скумрия в собствен сос. А, и изпих към 3-4 литра вода, белким си напълня търбуха. Да видим утре кантарчето какво ще покаже...

Муза, в консервата няма ли сол  newsm78 Ако си намерила някаква режимна марка, би ли я препоръчала? Аз вземам за вкъщи (но не за мен) и вечно имат сол  Sad

# 423
  • в провинцията
Това пък не се сетих да погледна  Embarassed
Има, и още как! Вече ще съм по-внимателна, благодаря, че ми обърна внимание   bouquet

# 424
  • Пловдив
Сол има навсякъде. И тя не е забранена, просто е добре да се ограничава. Но в скумрията има растително масло. В България единствената консерва без такова е рибата тон.

# 425
Сол има навсякъде. И тя не е забранена, просто е добре да се ограничава. Но в скумрията има растително масло. В България единствената консерва без такова е рибата тон.

Да, права си, че не е забранена. Аз просто си наложих от самото начало, че няма да ползвам никаква сол и наистина се старая да го правя. Изключение правят може би някои неща, които се налага да купувам, но когато си готвя не слагам никак, и постоянно чета етикети като луда  Laughing Всъщност си е само мое ограничение, не бях права може би да коментирам  Hug Мисленето ми е станало такова  Laughing

# 426
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Здравейте, момичета!
Някои от вас може и да си спомнят за мен, макар че мино повече от година от как бях в редиците на дюкан.
Скоро пак ще се включа.
Цялата диета с трите и фази си я спазих стриктно и си запазих свалените кг, но ... после забременях.  Grinning
Сега си имам прекрасно момченце на седем и половина месеца и още го кърмя. До края на този месец, после ... пак се връщам при вас.
Еййй като гледам то тоя Дюкан масово води до забременяване май . Joy Joy Joy
Всички които я почват да го имат впредвид. Mr. Green
Гледах снимките от срещата,всички сте хубави ,но бебе и малкия мъж просто ви засенчват.
И двамата са като прекрасни.Марина има страхотна прическа.Напомня ми на моята Ниа,допреди да я офъкам преди 5 месеца. CrazyИ прилина на Tatitt страхотно. Hug
Аз днес не излезнах от 00,такова водоотделяне направих, че просто ...... За капак се сдобихи и с МЦ,тада видим утре какъв ще бъде резултата.

# 427
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Ако знаете каква разходка си направих след "дивашката" среща... Краката ми виеха за пощада като се прибрах и май още не са се възстановили. Ха дано е хаирлия на кантарчето сутринта  Wink
     И за да подпомогна поцеса, ще се гушвам да спя като тези красавци

Спокойна, звездна и режимна нощ ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 428
   Мимеситкейй , страхотна си миличка направо си се стопила  Hug Heart Eyes
 Мирка и тя така  Heart Eyes , Луси така да държиш фронта  Heart Eyes , а за малкиту бебоци , просто са много много красиви , влюбена съм в Марина ....  Heart Eyes , Татитче незнам как ще я опазиш след някоя година !

Дари, също много хубава и се радвам да те видя  Heart Eyes

Радвам се да чета Кали , не ни оставяй повече ... и може да спретнете една среща , да дойдем да се видим !  Hug Heart Eyes

Хубава вечер на всички , аз днес бях на работа и утре пак  #Cussing out

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 22:48 от mmmshushy80

# 429
  • Пловдив
Рокипагане, помним те.  Peace И те чакаме след като приключиш с кърменето Simple Smile
ColdEyes - все пак олиото си е забранено, не го пренебрегвай като съдържание на консервата Wink
Падаща звезда, противниците на режима изтъкват като един от главните му недостатъци безплодието след него  hahaha

# 430
Добър вечер ,сладки! Hug
Много ми липсвате ама требе да се работи ,няма как .
Килограми при мен -стабилни.Очаквам едни гости от 'червен бряг' ,та положението е напечено дет се вика. Whistling ooooh! Да идват ,че да си отиват .
Чета тука за режимни,нережимни неща и за стотен път се убеждавам че да наливаш акъл е безсмислено.Всеки сам да си преценява,затуй са ни главите. Peace
Гледах и снимки на една сладка бебка.Аз като бебе съм била със същата коса и същите бузки. Heart Eyes Blush Joy Да е жива и здрава и много да радва мама и тати! Hug
Отивам ,че мисля да правя 'мечка' на мъжо  Joy Joy
айде лека ,мека и отслабваща от мен!  bouquet Hug

# 431
Ей Дивачки Hug Hug Hug Hugнаправо сте супер ама бебетата txtloves newsm76
Кали Hug Hug Hugне знаеш колко ми беше домъчняло за теб Hug Hug Hug
Тонито и то се появи Hug Hug Hug
Айде сега да се явят повече варненки, чееее newsm29

Гушлячерта за всеки който иска Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 00:48 от kris70

# 432
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ооо, муцункиии!

Много сте мили! Марина ви благодари за комплиментите.
Откак сме си дошли спи. Явно Дюканските срещи и действат много добре. А може би прегръдките на красавиците.  Heart Eyes

Мастърче  Heart Eyes Hug Туй Нелсънчето бе! Нейни са снимките!

Рокипагане, ама как да не те помним!!!  Hug Hug Heart Eyes Голям кеф верно! Толкова бебоци! А снимчици на момъка!?  Crazy  Flutter  Heart Eyes

Филюдче  Heart Eyes Hug

Росчо, аз днес ядох едно пиле, да не е било твоето?!   newsm43  33uu

Боже, много ми липсвахте!  Laughing

# 433
Здравейте, момичета!
Скоро пак ще се включа.

ех как ми е драго
живи и здрави да сте

# 434
Не знам защо реших да вляза да видя как е темата, не че някой ме помни, ама и аз да кажа - свалих си всичките излишни кила миналата година, почнах си чинно третата фаза, дълга и предълга - трябваше да е 430 дни и какво стана - едно тримесечно кюфтенце сега похърква блажено до мене Laughing
Та скоро пак ще се включвам в дюканските редици, че положението е трагично откъм кг, ама първо ще се покърмим известно време.
И аз съм поредното доказателство, че Дюкан до много неща води, ама не и до безплодие hahaha

Общи условия

Активация на акаунт