Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Хубав слънчев ден и от мен!  Hug
Вече десет дни поддържам 70 кг, но си спазвам режима и почти нямам прегрешения. От днес съм пак 5П и се надявам Кантарски да мръдне надолу.
Весела и вталяваща неделя!  Simple Smile

# 451
Привет дружина Hug
изчетох ви по диагонали  обще взето не четох ама гледах снимки  newsm62 не мога да ви сръвня с преди, защото от скоросе завърнах, но изглеждахте щастливи, а това е хубаво   bouquet
Аз днес съм с + Tired ама така е, като не се похвалих вчера за -чето Joy ... е, прекалих малко с млечните /но не бяха повече от 1кг. Naughty/ и кола доста пих. Още от преди съм забелязала, че ако хяпвам повече млечки и ако пия повече кола свалям по-бавно. Заради това сега гледам да ги намаля до минимум. Прясно пия само като съм на работа с кафето, а кисело ползвам ако готвя нещо или ако много озверея за срадко си разбърквам с подсладител и канела.
Някой скоро писа, че с риба много бързо слабее. Дали съм си внушила или така са се случили нещата просто, не зная, но и при мен май е така и този път ще наблегна на рибката. Три дни карах на риба основно и на кантара му се зави свят да бърза на долу.  Joy Сега пак ще си взема, пък да видим Simple Smile
Хубаво го каза Gardenia за тегленето. Като се теглиш всеки ден виждаш какъв е ефекта от предния и можеш овреме да вземеш мерки.

Усмихнат и отслабващ ден  newsm51

# 452
# 453
  • Велико Търново
Слушайте Мис Мърпъл  Naughtyи ще постигнете добри резултати аз вече месец съм на домашно кози мляко и и всичко е ок то това купеното много нишастяно бря  ooooh!

# 454
  • Basel
Здравейте и от мен,за съжаление няма с какво да се похваля.От преди две седмици съм с болки в гърлото и от четири дни на антибиотик #Cussing outНе мога нито да се храня,нито да пия и естествено задържам.Вече полудявам с тези болести.Голяма гадост.Отивам да ви чета,че доста сте изписали.На новите попълнения добре дошли smile3525                                                                         

# 455
Ама, защо не четете бе момичета

Coolmummy  ти като искаш си яж свежото сирене, но със сигурност не е режимно, ако обичаш поне не го пропагандирай

цитат от първа страницаVIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

ето ви едно наистина режимно и много вкусно свежо сирене на Daisy - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.570

следващия пост е на Орелия, с малко подобрения и овкусяване, има и снимки как изглежда,

повярвайте - разкошно е

пробвала съм го и с кис.мляко вместо прясно - ми прелест е просто, и като го нападна с домат или със зелена чушка ммммммммммммм 

ПП Разглеждайте редовно рецептите, така ще намерите много идеи, ще разнообразите менюто си и режима няма да ви умръзне бързо. Така гаратнирате успеха си.

# 456
"Пропагандирам" ли?  Crazy Я виж тема от 2007г. как масово си го хапвахме всички. Щом свалям ударно, явно ЗА МЕН няма проблем да си го ям. Пропагандата е налагане на мнение, а аз съм егоист и ще си запазя знанията за себе си. Laughing  Включих се, защото ми беше интересно да разбера накъде се е "развил" режимът /по-скоро поизкривил/. От една страна са отхвърлени някои неща /пр. сиренето Хелиос/, а от друга доста либерално са включени други /пр. домашно мляко/. За толкова време не се научихте да не се влияете и впрягате заради това, че един или друг, откривайки правилната формула за себе си, е споделил. После що ви наричат стадо, секта и т.н.  Stop

# 457
  • София
чета ви,от януари съм на режима, аз също ям кисело обезмаслено мляко /не го препоръчвам, просто аз не мога без това/ . Свалила съм, очевидно защо 5 кг., но съм доволна, защото промених начина си на хранане основно. Надявам се с включването на третата фаза да задържа тези килограми- смъкнах ги  за първи път от 6 години насам след раждане, кърмене...  Не препоръчвам на никого да нарушава режима, но споделям мнението, че всеки има свой път към желаните килограми. Основното е да ги постигне и да ги задържи. Смятам споровете за безсмислени, няма да отговарям, но понякога чета за стимул. Бъдете здрави и щастливи!

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 13:41 от Енита

# 458
  • София
elianna, някое от момичета тук (извинявам се, че не помня ника Embarassed) беше споделяла, че има същия проблем като теб - нищо не и помагало, освен хуск - това май са някакви фибри.
Аз от миналото лято започнах да се снабдявам с домашно прясно мляко и да квася. Заради децата най-вече. Но и ние с мъжа ми вече не можем да ядем купено кисело мляко - ми то няма никакъв вкус Sick. Задължително като поизстине, преди да го подквася, обирам каймака. Но не заради обезмасляването, а от него правим масло. Така децата ядат домашно и мляко, и масло. Та исках да кажа, ако решите да си обезмаслявате домашно кисело мляко, от обрания каймак за останалите членове на семейството може да правите масло.
Много хубави "дивачки" видях. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 15:22 от verche

# 459
Линкове относно киселото мляко: ...

Слушайте Мис Мърпъл  Naughtyи ще постигнете добри резултати аз вече месец съм на домашно кози мляко и и всичко е ок то това купеното много нишастяно бря  ooooh!

Ох спасявате ме. У нас всяка седмица се купуват по 5 литра домашно краве мляко, което е страхотно и което ям основно аз, сега като ям купешко и онова си стои, а не ми се иска да спираме да го взимаме, все пак и детето като закусва поне да е истинско прясно мляко.
Ще го обезмаслявам както е писала  Мис Марпъл пък да видим какво ще стане. Благодаря Ви   bouquet

...Аз от миналото лято започнах да се снабдявам с домешно прясно мляко и да квася. Заради децата най-вече. ... Та исках да кажа, ако решите да си обезмаслявате домашно кисело мляко, от обрания каймак за останалите членове на семейството може да правите мласло. ...
/quote]  
Peace newsm10

# 460
Нека се отчета и аз-днес ми е 6 ден от началото на диетата и днес влизам във втора фаза.За 5 дни ударен режим свалих -3.600кг.Много съм доволна като се има предвид,че въобще не съм гладувала и дори не усетих,че съм на диета като изключим само ,че трябва да си приготвям храна отделно от семейството.Доскоро се оплаквах при вас,че не усещам никакво отслабване,защото не чувствах обичайните гадни оплаквания както при повечето диети,а то се оказа,че режимът работи безотказно.Затова продължвам напред и дано да имам още добри резултати.

# 461
Момичета, включвам се с едно въпросче, което малко ме притесни....знам, че през 3-та фаза може да се позва по малко какао(обезмаслено), купих си (това, което е дадето и в сайта с нашите рецепти), но ме притесни съдържанието: брашно, захар, какао(12 % масленост) .....става ли или не..нали захар и брашно не може?!?  Thinking

# 462
Здравейте и от мен момичета и момчета.Дивачките страхотни newsm10 newsm10 newsm10 бебоците перфектни  Hug Hug Hug Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts.Вчера припнах  Joy до аптеката и като се качих на кантара о чудоо 78.100.Ама то тука с тая влажност на въздуха сигърно се изпарявам Joy Joy Joy Joy Joy Joy.И да ви се похваля снощи бях на сватба и устоях на всички нережимни неща пасох зелена салата ,ядох октопод и се наливах в вода.Лек и режимен ден на всички.А забравих качих две нови снимки от снощи в Дюканският си албум. На ново постъпилите и ново завърналите се добре дошли.За всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Благодаря ви момичета Дюкан ми премахна  вторият ред допълнителни гърди сега е ред на долният ред ,че да си останат само оригиналите smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 17:34 от korni68

# 463
Момичета,някой знае тиквата плод ли е или зеленчук,т.е. позволена ли е във втора фаза? Hug
korni68 ,поздравления,страхотен резултат  bouquet

# 464
Момичета,някой знае тиквата плод ли е или зеленчук,т.е. позволена ли е във втора фаза? Hug
korni68 ,поздравления,страхотен резултат  bouquet
Доколкото знам от момичетата я считаме за плод, т.е. не е позволена за 1-ва и втора фаза!!!

Общи условия

Активация на акаунт