Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 811
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Мерси, ще пробвам Simple Smile Само да попитам - имат ли някакъв специфичен вкус/аромат тези рачешки рулца? На риба? За последно съм пробвал такива преди около 10 години и то бяха панирани или пържени, така че съм в мъгла за тях...

Според мен имат аромат на раци и скариди. Правят ги от риба треска, с разни есенции и аромати. Преди време се спасявах с тях когато не ми се ядеше никакво месо или когато пътувам и няма нищо режимно под ръка (залети с гореща вода за малко и поръсени с малко лимонов сок за вкус). Не са ми били основна храна де. Стават и хубави салатки с тях нарязани на ситно с извара, яйца, копър, чесън, крастачивки за ПЗ дните и т.н. комбинации според вкуса.

Татит, да ти е жива и здрава красавицата! Страхотни снимки. Пиши на лични къде ги прави моля  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 16:58 от pussycat

# 691
galka_62   а какво ще кажеш за БиоГая? Аз бих я препоръчала на pipi66. Давахме я на бебето, но има вариант и за възрастни.
 Никито Деган има и на ампули- винаги когато съм имала проблеми с  Sick съм взимала от течния- все пак таблетките, може допълнително да раздразнят стомаха. Но действа безотказно и бързо. Все хубави съвети ти дадоха. Наистина не планирай и не си поставяй цели- това не е състезание. Задържането е добро нещо- така се затвърждават постиженията. Ще ти дам пример със съпруга ми, но това не означава, че ти ще сваляш със същото темпо. Той започна на 8-ми март на 106кг. В ударната свали 6кг. На 1-ви април беше 96,0кг, миналата сряда 94,9кг, а тази сутрин е 93,8кг. В книгата пише "една седмица за сваляне на един килограм". И дори "само 100 грама" да са в минус пак се брои.  Wink Горе главата и спокойно и търпеливо продължавай напред.
 Tatitt  и ние се снимахме- в същия ден като вас даже  Hug

# 692
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ау i√k@, обожавам тази снимкаааааааа! Виждала съм я в профила на Кали и си викам - я колко ми е познато това детенце онзи ден..... А то откъде било!  Flutter Crazy
Ясно е, че са един за друг миникените  Mr. Green

Никито, ще мине това, понякога се налага да се тъпчеш, но си заслужава!  Peace Не си поставяй такива срокове. 1. колкото и да свалиш до повода, ще изглеждаш по-добре, отколкото си си мислел (от опит  Peace) и 2. така се затормозяваш много и си причиняваш стрес, който със сигурност пречи.
Ето, аз съм на сватба на сестра ми през септември, иска ми се пак да съм като преди да забременея, ама....... колкото съм толкова. Важното е да върви режима.

И дори "само 100 грама" да са в минус пак се брои.
Къде ти, всичко се брои! Как беше - гладна, гола, с изрязани нокти и епилирана на кантара  Mr. Green Laughing

И аз съм за БиоГая - много добро нещо е то!  Peace

# 693
  • Sofia
i√k@, страхотни снимки! Мога ли да попитам къде сте ги правили. Много ми харесват... Wink
 П.С. Съжалявам за спама, не се сдържах.

# 694
Здравейте, момичета!

Днес стават 3 месеца откакто съм на режима - никакви прегрешения нямам, а това само по себе си е голямо достижение от моя страна .
Резултатите ми са скромни - 4 кг, но както неведнъж съм казвала, обиколките ми са силно намалели.
Искам да насърча тези, които свалят по-бавно, да не се отчайват - всеки оргазизъм е различен, дори по-бавните резултати, мисля че са по-трайни и полезни( поне аз така се успокоявам Embarassed).
Татит, бебонка е страхотна - голяма хубавица! И другата бебона и тя е супер! Hug
Никито, не се притеснявай , че няма бързи резултати, ти свали доста през ударната. Сега тялото се настройва и то си знае най-добре. Мери си обиколките - аз нямах никакви резултати, дори тука се оплаквах на момичетата, че само 1 кг съм смъкнала за цял месец и на тях им беше писнало да се оплаквам и се чудиха защо неуспявам, обаче... така както беше 1 кг - така закопчах един панталон, който не закопчавах с 4-5 пръста, след 3 седмици влизах в него спокойно, а след още 3 седмици закопчах друг панталон, в който изобщо не успявах да вляза -ама изобщо.
А относно това, че не ти се яде месо в момента- пробвай рецептите - готви, тука има страхотни вкуснотии, дори моите в къщи се чудят как може да съм на диета, в която има толкова много ядене и разнообразие ( торти, кремове, тутманици, супи прочие) и да се отслабва. Наистина, както казва Mma Ramotswe , това може да е гурме режим!
P.S. И още нещо се сетих , за това че не ти са се получили тричавите неща - и аз в началото не ги докарвах - но упорито, докато не им хванах цаката не се отказах - сега като правя тутманик, хляб, милинки и прочие , и в къщи и в офиса немога да ги опазя и се налага да правя двойни-тройни дози, че и аз да се вредя  Laughing

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 18:00 от alis_1

# 695

Къде ти, всичко се брои! Как беше - гладна, гола, с изрязани нокти и епилирана на кантара  Mr. Green Laughing

Mr. Green Mr. GreenКантарът забърсан, тоалетната посетена по двете нужди, веждите оскубани,гривни+пръстени свалени...........  Mr. Green Heart Eyes

# 696

Mr. Green Mr. GreenКантарът забърсан, тоалетната посетена по двете нужди, веждите оскубани,гривни+пръстени свалени...........  Mr. Green Heart Eyes
Никич...запуши си ушите и не слушай тез нИща...Щот след някой друг ден да не си търсиш и тапони за МЦ Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 697
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Ма..а му......... а аз с халката  ooooh!. Утре ще се поправя!  Mr. Green Heart Eyes

Мастърче, Тунчо по едно време беше почнал да си търси  Joy hahaha Joy hahaha

# 698
  • София
Ех че весело станало! Wink Кеф!

По въпроса за кантара : ха познайте защо се остригах Joy rotfImao

Никито, я не се занасяй!
Сега точно е момента на пренастройката на организЪма, трябва да устоиш! След ден, два ще ти размине и ще се чувстваш сякаш летиш, гаранция! Ти свали прекалено много в ударната фаза.
Пък и нещо си спомням, че онази нощ набута някакво брашно  Thinking да си сгъстиш зеления фасул bash, така че сега си трай и изчакай!
Мери се със сантиметър! В дните на задържане намаляваш на мерки, а това е достатъчно да ти оправи настроението и мотивацията!

Хайде засега чао, Утивам да си доработя Sad Sad Sad

# 699
Ампулите могат повече да раздразнят стомаха ,а и при Ники гаденето е към месо и се използва действието на Дегана в/у центъра на повръщането.Относно Биогайта -да не е лош препарат ,но за тези пари има много по качествени и богати по състав пробиотици.Най на сметка е ел би би на буров за 2,50.Относно увеличаването на апетита  от Мезим може ако е 1 ч преди храна и то незначително,а колкото до чупенето на таблетки съм против,защото всяка е със специфично покритие в зависимост от състава и последователноста ,количеството което трябва да се освободи,За да се увеличи апетита при малки деца има специални сиропирани форми.

# 700
Мерси, Галка!!! Не знаех, че има подобен препарат в сиропирана форма!!! Peace

# 701
  • Русе
Здравей те момичета и Ники.  Аз още съм си в застой и няма нищо за хвалене.
Чета ви редовно, но рядко пиша. Сега ви моля за съвет.
Всички пишете, че трябва да се вземат витамини.
Кажете какви витамини да си взема?
Вие какви вземате?

# 702
Никито   моето лично мнение е ,че нямаш повод за притеснения това  ще отшуми до ден два , казвам го от собствен опит- и при мен  като при повечето  стана същото първите дни ми беше зле но после всичко си дойде на мястото. Даже мога  да кажа ,  че съм станала още по голяма любителка на месо от преди режима Crazy Ама как няма като тук се вихрят такива кулинарни майстори .  Laughing

# 703
Момичета - 2 кг. за седмица съм, но спирам до тук.  EmbarassedДоста трудно се оказа храненето навън по Дюкян, а за храна готвена от вкъщи ми е невъзможно.  А и плодовете ми липсват. Сега си вечерям зелена салата с лимон, но за месо приготвено по какъвто и да е начин не ща и да чуя.
Научих се поне да не ям хляб, а да си правя тричави палачинки. Мислех си, че коренно различен режим би бил ново нещо за организма и би действал по-бързо, но явно не е за мен и TheNMaster беше прав, че:
Двигатела на Дюкан е месото,рибата и морските дарове......Ако не обичаш месо - режима не е за теб!
Яйцата и млечните са за разкош......Зелнчуците са "гарнитура"на месото или рибата.
Сваля се бързо и ефективно САМО....Ако се придържаш към препоръките на автора.Всяка "импровизация" води до............временен или незадоволителен резултат!
Успех на всички, Дюканки  bouquet

# 704
Имам въпрос относно рибата.

Може ли да се яде пушена риба? Пушени филета - херинга и т.н.? С лимонче/зеленчук/яйце?

Общи условия

Активация на акаунт