Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
здравейте сладурковци Hug Hug Hug
Ники я смело напред Naughty,от няколко дни те давам за примерр няма да се излагаме сега  bowuu
А аз да се похваля още -600гр. newsm44,вчера приятелката ми като ме  завлачи на разходка до старият Несебър от там до Слънчев бряг и обратно  runningето така килограмите тръгват надолу Laughingе днес съм със страхотна мускулна треска но както съм казвала и друг път ,,Трай бабо за хубост,, Joy
Лека вечер  Hug Hug Hug

# 706
Ники, аз лично до сега веднъж съм яла пушена риба и това беше преди 2 дни, днес имам хубав минус, така че смятам, че няма проблем, но все пак по-опитните да се изкажат. В крайна сметка, ако това ще ти помогне да преодолееш липсата на апетит по-добре си хапни.

миле-на, браво, само така, разходките наистина са вълшебни Simple Smile

# 707
Ники, аз лично до сега веднъж съм яла пушена риба и това беше преди 2 дни,
Пушените риби са много солени и се задържа вода от тях...Да имате предвид.... Hug

# 708
Имам въпрос относно рибата.

Може ли да се яде пушена риба? Пушени филета - херинга и т.н.? С лимонче/зеленчук/яйце?
Oбикновено пушената риба е по-осолена и се задържа вода от нея. Поне такива наблюдения имам. Иначе има една веяна ли каква беше сьомга-50гр., нарязана като вестник, която беше екстра, но не помня на коя фирма беше...само визуално мога да я разгранича от подобни.
Хехехе TheNMaster, писали сме едновременно едно и също.

# 709
Ако я включа към безсолно меню ще компенсира ли?  Rolling Eyes Примерно 1 домат, 1 краставица, рибата и мъничко лимон Rolling Eyes

# 710
Хехехе TheNMaster, писали сме едновременно едно и също.
Hug Hug Hug Hug Hug

Ако я включа към безсолно меню ще компенсира ли?  Rolling Eyes Примерно 1 домат, 1 краставица, рибата и мъничко лимон Rolling Eyes
Не мисля.....
Абе вземи си един котлет сьомга и го метни на оребрения тиган.....Ще видиш деликатес,пък и полезно за организма.... Hug

# 711
Ти нали уж четеш книгата. Един път съм взимала пушена риба. Пушена пъстърва-филе(беше бая солена) и веяна скумрия- тя беше добре. А идеята на Мастърчето е най-добра.
 стр. 21
•      Пушената риба също може да се консумира, включително пушената сьомга, която, макар и тлъста, не е по-тлъста от стека с 10% мастно вещество. Същото важи за пушената пъстърва, за змиорката и за треската.
•    Консервираната риба, много полезна в случаите, когато трябва да хапнете набързо, е разрешена, стига да е в собствен сос: тон, сьомга, скумрия в бяло вино без соса.
•    Накрая, суримито, приготвено от крайно постна бяла риба, ароматизирано със сос от раци и леко подсладено, е напълно разрешено; то е много практично за консумация, не мирише, лесно се пренася, не изисква нито варене, нито каквато и да е подготовка и може да се хрупа по всяко време на деня.
     Рибата следва да се приготвя, без да се добавя мазнина, но може да се полее с лимонов сок и да се поръси с подправки, или да се напълни с подправки и лимон и да се опече във фурната, или пък да се свари в бульон от бяло вино и подправки, или да се опече, завита във фолио, за да се запази сокът й.

# 712
  • Пловдив
Отново да напомня, че в България от рибните консерви в собствен сос е само риба тон. Всички останали, въпреки че пише "собствен сос" имат в добавка и растително олио!

# 713
Здравейте , чет и чета и чета , обаче ми излезе един въпрос и ми стана интересно да попитам. Някой от вас , мацки , пробвала ли е Ударният режим само например с яйца , сирене , кашкавал, мляко , но да не яде месо или риба....? Закото понеже и на мен ми става лошо да ям само месо , като ям пилешка пържола , например и с нея ям сиренето Exquise  и така не ми е лошо, после си хапвам малко трици с кисело мляко и така изкарах петте дни. Т.е между другото не наблягах с месото , просто не мога така. Та затова се запитах , ако някой го е правил , дали е усетил ефект?! Аз за пет дни така , със сирене е пържолка , свалих 1.5 кг от 58. Е , това е само сутрин като изхвърля всичко и се премеря , иначе като съм през деня , ясно , пак си има килца. Ха ха , Та , идеятя ми е , от утре ще съм на Смесеният режим, смятам да го правя 5\5 и ако поне протеиновите дни ям одновно месо , а в другите салати със сирене или яюца , ще бъде ли голяма грешка?
   Най-вече какво се радвам на режима , отводнявам се добре. Направо не мога да повярвам , че ходя толкова често. Аз обикновено пия по мин. 2 литра на ден вода , без да се насилвам, но изобщоне ходех така често , а сега на всеки час , да щажем, ходя. Супер ми е така? Това е нормално , нали? Защото не помня дали нещо се е споменавало в книгата. Hug
 Хайде сладурки , чао зас Simple Smileега!

# 714
  • София
Здравейте мацки и мачароци Grinning
Аз най-  после се отървах от досадния плюс, че и от още половинка килце с него и съм доволна от живота.
В предните странички четох чуденки за колбаси. В началото наблягах на тях, но тогава не четях етикетите. След като придобих този навик ги отказах щото са страшни Wink Сега от време на време си позволявам едни пушени нещица ама то само за подхапване, докато стане пържолката  или в работата, щото няма друго в магазина. Едното което купувам е пушено пуешко на ЕКОВИМ, въпреки че и в него сега гледам има соев протеин. Другото е на Дона варено пушено пилешко филе в което има някъв сгъстител вероятно пак соев. Не се отразяват по някъв начин на свалянето ми, но и пак казвам ако ми се случи в месеца два или три пъти да посегна към тях.

Що се отнася до яйцата - никога не съм им махала жълтъците, а хапвам стабилно - стигнах до 6 на ден а това за мен си е много. Единственото което не ме кефи в тях, е че после става няква революция в стомаха ми и имам кофти дъх.

# 715
А, и друго се сетих да питам, нещо този вариант от смесения режим 2/7 е 2/0 нещо не го разбирам . Аз попринцип искам само в краката да свалям , но какво значи това , т.е 2 дни протеини и 5 дни нормално хранене. Нормално , ама  съвсем нормално ли  наистина newsm78

# 716
А, и друго се сетих да питам, нещо този вариант от смесения режим 2/7 е 2/0 нещо не го разбирам . Аз попринцип искам само в краката да свалям , но какво значи това , т.е 2 дни протеини и 5 дни нормално хранене. Нормално , ама  съвсем нормално ли  наистина newsm78
Не, миличка. Означава 2 протеинови дни и 5 дни протеини + зеленчуци.

# 717
ВАЖНА ОБЯВА : Бургаска среща на слънчевите дюкеси , каним всички от града и околностите ! 17.04.2010год /събота / 13.00 часа , Ресторант Хепи адрес гр.Бургас , ж.к. "Лазур" бл.5 карта : http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=burgas&tip=1&lang=bg  Очаквам записвания на лични при мен !     Hug Heart Eyes

# 718
  • София-Варна
Момичета,благодаря ви за мненията!Положението при нас е по-зле днес,кракът се подул още повече,въпреки лекарствата!Утре ще се ходи на лекар,надявам се #Cussing outСега как да продължи да се храни?
Вещи,благодаря ти за положения труд,чела съм и аз много,но сега тъкмо днес минахме в трета и не знам какво е добре да яде?Тази вечер бяхме на риба +зелена салата,ами през деня...?Разбира се,че здравето е най-важно,но иска ми се да се захрани постепенно!

# 719
  • Пловдив
Преписвам стр. 91 от книгата:

Какъв ритъм трябва да има редуването?

- Най-ефикасният и който най-добре съответства на психологическия профил  на дебелия човек е ритъмът 5/5 - 5 дни режим на чисти протеини, 5 дни смесен режим на протеини и зеленчуци .....
- Друго решение е ритъмът 1/1 - един ден протеини, един ден протеини плюс зеленчуци. Това решение е най-подходящо за наднормено тегло, ненадвишаващи 10 кг или за хора, неспособни на по-продължителни усилия.
- Има и трето решение за неголямо наднормено тегло - ритъмът 2/7 - два дни чисти протеини, седем дни протеини, съчетани със зеленчуци.
- Вариант на 2/7 е 2/0, т.е. 2 дни чисти протеини седмично и 5 дни нормално хранене, но без да се прекалява. Този режим и този ритъм подхождат най-добре на жени с целулит, които често са слаби в горната част на тялото - бюст, лице и са много закръглени в х анша и бедрата.

Общи условия

Активация на акаунт