В момента чета...-2

• 56 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Допада ми и на мен Мукарами, но малко се поразочаровах с "Танцувай, ...", сякаш беше блед придатък на "Овцата"

В момента "Пинбол, 1973" от него.
Става дуа не само за "придатък", но и за трилогия, към която има още една друга книга Simple Smile

Чела съм всичко от Мураками, харесва ми с всяка следваща книга повече.

# 61
  • Варна.....
Мураками просто го почни с каквото ти попадне,така или иначе ще искаш да прочетеш всичко.
Или като мен няма да искаш да търсиш нищо негово повече ...
Аз започнах със Спутник моя любов и останах до там. Не се харесахме с Мураками.

# 62
  • Sofia
Допада ми и на мен Мукарами, но малко се поразочаровах с "Танцувай, ...", сякаш беше блед придатък на "Овцата"

Става дуа не само за "придатък", но и за трилогия, към която има още една друга книга Simple Smile

А коя е другата? Пинбол ли?

# 63

А коя е другата? Пинбол ли?
По-горе, видях, съм се изразила не много ясно и точно. Критиците говорят за "Трилогията на Плъха" (от героя), като включват: "Слушай песента на вятъра", "Пинбол (това е вид игрални автомати, за които не съм сигурна, как се превеждат на български в момента) 1973" и "Преследване на дивата овца", други (съгласявам се с тях) прибавят и по-късно излязлата "Танцувай, танцувай, танцувай", която е една от любимите ми негови книги, но нямам наблюдения за превода на български език.
Видях, че изданието на английски език на последната му книга (излезе миналата година) се очаква, за съжаление, чак през 2011, което означава, че на български език, няма да излезе скоро, а и се съмнявам, доколко ще продължат да го издават.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 19:07 от Tsugumi

# 64
  • софия

Нищо забележително, но има разтоварващ хумор
Jerry F, напиши моля те заглавието, че нещо не мога да го разчета. Аз съм фен на Кати Лети откакто прочетох "Да убиеш мъжа си и други домакински съвети". Права си, че не е Достоевски, но пък да убие времето на едно пътуване в 76 си е направо незаменима.

# 65
an4e-marii4e,
"Да се обичате, уважавате и мамите: Докато разводът ви раздели"
Ето едно линкче
http://www.bard.bg/search/?BookID=1244

Приятничка е и поне я има навсякъде, аз "Как да убиеш съпруга си ..." много трудно я намерих.

# 66
  • Москва
Свърших Изстрел в мрака на Сергей Самаров и започвам Александра Маринина-Главният заподозрян

# 67
Утре започвам "Windows On The World" на Бегбеде. Mr. Green

# 68
  • софия
an4e-marii4e,
"Да се обичате, уважавате и мамите: Докато разводът ви раздели"
Ето едно линкче
http://www.bard.bg/search/?BookID=1244

Приятничка е и поне я има навсякъде, аз "Как да убиеш съпруга си ..." много трудно я намерих.

Благодаря за линкчето.   bouquet

# 69
  • Sofia
 Сега започвам "Тайният живот на Жозефина" от Кароли Ериксън Simple Smile

# 70
  • Sofia
Грандхотел България - Ангелика Шробсдорф
Тази книга много ме натъжи - върна ме 10 години назад и ме обзе някаква безнадеждност

# 71
Грандхотел България - Ангелика Шробсдорф
Тази книга много ме натъжи - върна ме 10 години назад и ме обзе някаква безнадеждност

Защо?

(Между другото, в този хотел мой познат има неприятна случка.)

# 72
  • Sofia
Пазя много ярък спомен за онези времена, не беше леко. Но ме наттъжи фактът, че и днес е същото  Mr. Green
(Споделям лично мнение и не провокирам спор по темата)

# 73
Пазя много ярък спомен за онези времена, не беше леко. Но ме наттъжи фактът, че и днес е същото  Mr. Green

Благодаря за мнението! Заинтригува ме. Peace

# 74

Благодаря за мнението! Заинтригува ме. Peace

И мен, но как да я намеря, за да си купя? Не съм я виждала, а и по он-лайн книжарниците не я намирам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт