Отговори
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!  Simple Smile
Имах глупостта да не проверя последния джоб и точно в него съм си забравила цял пакет малки носни кърпички. И те са се изпрали, заедно с дрехите.
За беда пералнята беше изключително с тъмни дрехи и най-голямо поражение има в/у 2 панталона на синковеца. Единия е джинсов, а другия е тип стреч. И са яко побелели... до сега ги изтупвах и трих с една хавлия... Но са си все така побелели.
Помогнете с някакъв трик, как да ги оправя.  Praynig
Мерси  Hug

П.П: Още когато видях пакетчето да се върти в люка, го махнах и пуснах машинката отначало. Но ефект нямаше...  Tired

# 1
  • София
О, това е класически номер!
Остави ги да изсъхнат, после ги изтупай и изчеткай хубаво  Peace. Докато са мокри, мъхчето сякаш се набива повече в плата.

# 2
Ако ги изпереш пак дали няма да стане. Друго за което се сещам  е да опиташ с ролките за почистване на дрехи, ако нямаш пробвай с лента дебело тиксо. Успех

# 3
Това ми е любимо! newsm62

И аз съм си го погаждала този номер. Не се притеснявай, ще се изчистят. Послушай Вени***  какво те е посъветвала. Всичко друго е ала-бала. Няма изчистване докато не изсъхнат.

# 4
  • София
Методът на Вени*** е изпробван и класическо противодействие за този номер, дет периодично и аз си погаждам.

# 5
  • София
Опа, лъснахме всички, дето не проверяваме дрехите преди пране  Joy  Hug!
Само да ви предупредя, че черешката на тортата е да изперете всички важни документи на съпружеското тяло - лична карта, шофьорска книжка, талон... Първите две на 40 градуса издържат, ама талона - не, имайте го предвид  Laughing!

# 6
След като изсъхнат, хвани лепкавата страна на тиксо мини по всички дрехи. Или ги изпери пак.

# 7
И сушилнята помага много в такива случаи.

# 8
Много пъти ми се е случвало Wink.
С лепкавата четка минавам вече сухите дрехи и са си ок.

# 9
  • с/у ОколоМръсТното

ха, как не се сетих...
Мерси, мацки   bouquet

# 10

аз винаги разчитам на нея  Grinning

# 11
  • с/у ОколоМръсТното
Да кажа, каква я свърших.  bowuu
С тиксото се постига завиден резултат (вярно, отива ти цяло топче).  Peace Евалла за идеята  Grinning

Вчера отиваме на разходка с малкия и аз му давам джинсите. А той: "мамо, нещо си се объркала... дала си ми мръсен панталон"...  Tired ooooh! Crazy

Joy Joy Joy

# 12
Определено с тиксо действам и аз. Резултатът е - изчистена дреха. Бих се възползвала и от сушилня, ама нямам Wink

# 13
  • Бургас
И аз съм я яла тази попара  ooooh! Прала съм кърпички, парички, стотинки  Rolling Eyes
Върхът беше, като изпрах служебната флаш-ка на мъжа ми, със супер важна информация  ooooh! Обаче след 3 дневно оставяне да "съхне" на проветриво място, я пробвахме - проработи ... и миришеше на хубаво  Joy

# 14
 Joy ей не съм явно само аз блейка, дето не бърка по джобовете на 3мата мъже у дома  hahaha
Миналата седмица изпрах цяла пералня на синковеца, току що завърнал се от лагер ....предимно с черни фланелки и панталони с една-едничка кърпичка у някой джоб  Sick и направо луднах  #Crazy второто пране и после сушене изобщо не помогна  Mr. Green макрая с една ей такава лепяща ролка си прекарах 1-2 часа на дъската за гладене ...и ролката свърши, но имаше ефект...само дето ми изтръпнаха и крачката и ръката  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт