Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 40 942
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Може и да ни изненадат newsm78

# 361
burada hic turk varmi ????? newsm78

# 362
  • PLEVEN
не сте сами и аз успявам ЛиН и Запленяваща сърцето  чета и двата форума голямо забалление Благодаря на преводачите и на сценариските

# 363

Това пък какво значи newsm78
Искаш да бъде преведено ли?

# 364

да ако може

# 365
Трябва да дойде Али или Севи.
Аз специално съм пълна невежа. Съжалявам! Hug

# 366

да ако може

Тези думи за кого се отнасят? Във филма ли са казани или за артист?

# 367
Тази  мерве 27 пита: Тук има ли турци?
Живее в Пловдив, но пита на турски език.....

# 368
защо нашите бг артисти не правят такива хубави сериали та и затях да покюкарим

# 369
Тази  мерве 27 пита: Тук има ли турци?
Живее в Пловдив, но пита на турски език.....

spam2 spam2 spam2Какво като живее в Пловдив? Каква връзка има кой какъв език говори или пише?
Бих се радвала да съм научила някоя и друга дума на турски ,че да не се ослушвам сега като плъх в трици  ,някой да преведе сериите. Mr. Green

# 370
И аз мисля, че Надя няма да се съгласи да стане жена на Джем. Не ми се връзват като типажи двамата. Тя е интелигентна и независима, образована и постигнала доста в живота. За нея нравите, които правят жената зависима, са отживелица и иска да живее живот, какъвто е водила извън Турция. А Джем е турчин традиционалист до мозъка на костите - ревнив, обидчив, иска жената да му е винаги на разположение, да не поглежда други мъже, освен него, дори и най-добрия му приятел го дразни с приятелството си с обекта на неговата любов. А Надя едва ли би се съгласила да бъде нечия собственост.
Но знае ли човек, всичко е възможно, ние можем само да предполагаме, а ще стане това, което са решили сценаристите.

# 371
И аз мисля, че Надя няма да се съгласи да стане жена на Джем. Не ми се връзват като типажи двамата. Тя е интелигентна и независима, образована и постигнала доста в живота. За нея нравите, които правят жената зависима, са отживелица и иска да живее живот, какъвто е водила извън Турция. А Джем е турчин традиционалист до мозъка на костите - ревнив, обидчив, иска жената да му е винаги на разположение, да не поглежда други мъже, освен него, дори и най-добрия му приятел го дразни с приятелството си с обекта на неговата любов. А Надя едва ли би се съгласила да бъде нечия собственост.
Но знае ли човек, всичко е възможно, ние можем само да предполагаме, а ще стане това, което са решили сценаристите.
А СПОРЕД МЕН ТЯ НЯКЪДЕ В ДЪНОТО НА СЪРЦЕТО СИ КРИЕ ГОЛЯМАТА СИ ЛЮБОВ КЪМ САВАШ

# 372
  • Гърция
Едно клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=yw87fvDJilw

И аз мисля, че Надя ще откаже предложението на Джем и това може да стане повод да видим Джем в друга светлина newsm78

# 373
Да не мислим най- лошото. Може Джем да стане по-внимателен и не толкова обсебващ,
след като му откаже. Може да не му откаже ,а после нещо да се развалят нещата между тях.

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 21:39 от pavlinaio

# 374
здравейте мацки  Hug Hug
искам само да кажа на чакащите,че утре може вече да сме готови със серията   bouquet  bouquet

Али   bouquet мерси за информацията, когато-тогава  Hug благодаря ви, че го правите   bouquet  bouquet  bouquet Hug
ние и без това вече сме на следващата серия  Laughing Crazy Joy

май преобладава мнението, че Надя няма да приеме пръстена  Thinking, много я притиска Джем.
Всъщност, аз изобщо се учудих, че тръгна с него  Rolling Eyes много са различни  Confused но пък и ние нищо не знаем за миналото им - семейства, възпитание ..
И аз се надявам поне  Crazy Надя да не е влюбена в Саваш, съвсем много ще му станат  Mr. Green
преди няколко серии Надя каза нещо на Саваш "Човек обича толкова, колкото голямо е сърцето му" нещо такова май беше за него ли говореше, или за себе си  newsm78 или правеше паралел между голямата любов на Саваш към Ясемин и невъзможността тя самата да се влюби след преживяното разочарование  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт