Вие лично бихте ли станали сурогатна майка?

• 22 977
  • 521
  •   1
Отговори
# 225
Аз бих станал сурогатен татко  Joy

# 226
Аз бих станал сурогатен татко  Joy

За жалост, и това може да стане.

Сперматогонии от един мъж (дори  извадени от починал) да се поставят ( сори, но не знам как да го кажа по друг начин) да доузреят в чужди тестиси и оттам - по направление.
И това обсъждахме.

Както и да се трансферира човешки плод в утробата на животно. Избягват се юридическите усложнения със сурогатки разни според болните мозъци на експериментаторите. Слава Богу, че тези опити са неуспешни.
А с чии донорски материал са експериментирали ....

Май човекът е най-жестокото животно.
 Embarassed Sad

# 227
  • гр.София
Не, не бих

# 228
Деца може да има всеки. Просто има хора, които не се примиряват, докато не задоволят най-висшата си цел, продиктувана от собствения им егоизъм- дете  от техен биологичен материал.

# 229
  • София
Не не бих .

# 230
Да, само ако детето е на сестра ми или приятелка и имам възможност да го кърмя в последствие или да му осигурявам кърма с цедене..
За непознат човек по-скоро не, заради кърменето...не толкова заради това че съм износила бебето
За прокарването на закон съм

# 231
Категорично не бих- нито за сестра си (каквато нямам), нито за който е друг. Бременността е все пак и натоварване на организма, на което не виждам никакъв смисъл излишно да се подлагам. Има хиляди прекрасни дечица, които чакат за осиновяване... Гледах обаче веднъж една документация за една украинка, която беше станала сурогатна майка за пари- трябваше да осигури лечение на детенцето си болно от рак  Sad Единствено в подобна ситуация евентуално бих се замислила ...

# 232
Да не говорим, че тук няма да се касае за нормално забременяване, а за предшестваща хормонална терапия и процедури по изкуствено оплождане.

Още повече...

# 233
  • Mediterraneo
Не бих станала СМ за никого. Нито за сестра, нито за дъщеря, за никого...

# 234
Не , аз не бих станала сурогатна майка .

# 235
# 236
.
.
.

За прокарването на закон съм

"Прокаран" е нормативен акт.
Има текст.
Забранява се.
Борбата е да се разреши.

# 237
Деца може да има всеки. Просто има хора, които не се примиряват, докато не задоволят най-висшата си цел, продиктувана от собствения им егоизъм- дете  от техен биологичен материал.
Абсолютно си права!

# 238
Категорично не бих- нито за сестра си (каквато нямам), нито за който е друг.
Аз бих, само на сестра ми  Wink
Но все си мисля, че на такива жени им правят нещо психологичен преглед, като се знам каква съм, няма да ми дадат   Laughing

# 239
Абсолютно си права!

По тая тема не казахме ли какво мислим вече по около десетина пъти?

Общи условия

Активация на акаунт