Вие лично бихте ли станали сурогатна майка?

• 22 911
  • 521
  •   1
Отговори
# 465
Гоооолям оффтопик-Весеееее, мнооого ми е приятно да те видя, макар и в тази тема.

Фусси-едно линкче към статията, моля? Или копи-пейст, че аз имам една камара ограничения.

Hug  Heart Eyes

Я драсни на ЛС, ако имаш ФБ. Че аз там вече съм по-редовна от тука  Sunglasses

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:58 от veselina_s_p

# 466
# 467
  • Вън от пространство и време
"Не приемам осиновяването, силно се съмнявам, че има човек, който да не иска да си има собствено дете. Имам и приятелки, които не приемат идеята за дете, което те сами не са износили и родили", продължава разказа си Боряна. Тя е една от хилядите българки, които чакат с нетърпение приемането на закона за заместващите майки."

Shocked

Нали за да имаш дете от сурогатна майка точно с това трябва да се примириш и да го приемеш - че не ти ще го износиш и родиш? Или пак нещо не съм разбрала?  newsm78

А за наистина умопомрачителните глупости относно процедурите за осиновяване на дете коментар никакъв нямам.

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 17:32 от Gankata

# 468
  • София
На това му се вика ПР, обаче много тъп, а на всичкото отгоре половината статия е копи-пейст от една по-предна.

# 469
  • София
Не знам дали е ПР, но за такъв човек не бих станала сурогатна майка със сигурност.

# 470
На това му се вика ПР, обаче много тъп, а на всичкото отгоре половината статия е копи-пейст от една по-предна.

Скоро организират концерт на морето за поредната манипулация.
Отговор, как именно претендират да се вдигне забраната за постигането на сурогатна бременност, няма, защото всеки отговор би довел до изкристализиране на идеята и драстична загуба на обществена подкрепа.

Затова -  концерт.

# 471
  • София
И какво като ще правят концерт? Хората ще го консумират и толкова! Малко вероятно е зарди един концерт да прегърнат идеята за сурогатството.

# 472
И Веско Маринов може да изкара едно ново парче по случая  Mr. Green  Twisted Evil

Joy извинете, ама просто си го представих  Joy Joy с тематичен балет ....

# 473
Не! Аз съм против!
Сурогатната майка също е биологична майка на детето също като генетичните родители. Нима детето и тя не са един човек в продължение на 9 месеца? Именно тя е жената, която го ражда. Naughty
Не съм против използването на донорска яйцеклетка.  Тогава даряваш само това - яйцеклетка, докато при сурогацията "даряваш" дете. ooooh!

# 474
Не всички жени с репродуктивни проблеми са осиновителки.

# 475
Не всички жени с репродуктивни проблеми са осиновителки.

Да, непреборилите егоизмът си не са.

# 476
Много ми е интересно, кой ви е дал право да съдите хората. Ей това българите сме царе - да слагаме етикети.

Гос`жа Мафани, имаш ли собственни деца? Ако имаш, защо преди това не осинови, та да пребориш собствения си егоизъм?

# 477
Много ми е интересно, кой ви е дал право да съдите хората. Ей това българите сме царе - да слагаме етикети.

Гос`жа Мафани, имаш ли собственни деца? Ако имаш, защо преди това не осинови, та да пребориш собствения си егоизъм?

Имам да. Не съм имала и репродуктивни проблеми.
Плодя се като хлебарка и въпреки това семейството ми върви по пътя на приемното семейство.
А това че искането на дете, родено от сурогатна майка е висша форма на егоизъм, има ли нужда да спорим?
Защото ако човек приеме проблемите си и ги израсте, то тогава ще пристъпи към осиновяване.

Я, да ви питам вас, искащите дете от СМ, ако се бяхте родили преди 30 години, какво щяхте да правите?

# 478
Отговори ми на въпроса: Защо преди да имаш собственно дете, не осинови, да си пребориш егоизма. Не след това.

# 479
Отговори ми на въпроса: Защо преди да имаш собственно дете, не осинови, да си пребориш егоизма. Не след това.

Защото съм могла да имам свои, за разлика от други, които не могат.
Грубо, но факт.

А сега ти ми отговори, ако се беше родила преди 30 години, какво щеше да направиш?

Общи условия

Активация на акаунт