Серенити бей-Царево

• 80 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
По български език и литература. Редактирано би изглеждало приблизително така:

Много съм доволна, че на 09.06. т.г. отиваме в Серенити бей. Ще бъдем в едноспален апартамент за пет нощувки на цена 570 лв. Дано да случим на хубаво време!

# 76
  • Beyond the Frontiers
Zdraveite ot Serenity bay, dnes vremeto e losho, a yavno taka shte e do kraya na pochivkata ni. Moreto e studeno, oshte nyama chadyri na plazha. V basejna syshto ne e mnogo toplo, no decata se kypyat. Hotelyt e mnogo chist, all inclusiva ne osobeno bogat, qstiata leko kazano bezvkusni. Ne bih dala  110 lv. na chovek za visok sezon. Ako vi interesuva neshto pitajte.
Мили мами,не мога да ви се начудя...как резервирате и отивате на почивка началото -средата на юни?!Как го причинявате това на себе си и децата си.Никога не е ставало времето по това време на годината за пълноценна почивка!Водата е студена и в басейните ,и в морето,най-много да си докарате някоя кашлица и сополи.За мен да е топла морската вода,не трябва да пада под 24-25 градуса.В момента водят морската вода,че е 21-22 градуса,а и с тия дъждове може да е паднала на 20 градуса.Не ви коря,говоря ви с най-добри чувства...просто се чудя,заради по-евтиния сезон ли отивате или заради друго?!Разбирам да се ходи началото на юни на море,но да е по на юг като Турция.

Въпреки всичко,пожелавам приятна почивка на всички това лято! travel sun sweating yesyes

Ами някои предпочитаме даже май месец на море....Юни месец по плажовете е по-спокойно, водата е по-чиста, защото още ги няма водораслите, няма ги вълненията...обожавам морето през юни. Отиваш сутрин, морето е гладко като огледало, прозрачна вода...страхотно. Няма жега, спокойствие и тишина.

П.П. тази година според прогнозите точно юни и юли са добре за море, август го дават дъждовен. Peace

# 77
  • В.Търново
Да,съгласна съм,че е така.Но за юни съм по-съгласна да е към края на месеца след 20 число.Ето вижте сега,направо е есен навън. Wear Umbrella

# 78
Здравейте,
Вчера се завърнахме от Царево.
evak  да знаеш, че са близо 414 км от Плевен. Peace
На нас хотела ни хареса, като база, а също и че е на плажа. Персонала беше много любезен е естествено имаше едно, две изключения. Ол инклузива наистина беше доста беден, нямаше кой знае какво разнообразие от ястия, от десерти и плодове, но ние си го обяснявахме с това,  че не е сезона. Към  събота започнаха да пристигат повече гости и повечето бяха семейства с малки дечица. Анимацията, беше гола вода най -вече аниматорките. От целият ни престой там, само в събота беше кофти времето. Другите дни на нас ни беше перфектно за стоене на плажа, даже и за къпане даже беше горешо/изгоряла съм/, който иска снимки да пише. Не бях ходила по южното черноморие сигурно от 15-16 години и въпреки строежите на мен там много си ми харесва този район. Когато тръгнахме от Плевен, малката имаше сополи, на вторият ден вече нямахме.
Утре вечер ще пиша повече подробности, защото днес бях на работа и съм много, много изморена. Heart Eyes
raja_nikol Peace

# 79
Ванита, ще чакам повече подробности, да знаеш  Wink, как плажа, плитко ли е? Нямаше ли много хора, казвате бил ол инклузива, миналата година направо гладна си останах, пак ли тъй ще стане, голям карък ще се окажа. Пиши каквото те е впечатлило....Ти лично доволна ли си от почивката там?

Стисках ви палци да не вали, да знаеш Laughing
Ако не те затруднява, прати снимки  Peace

# 80
 raja_nikol мерси за стисканите палци  Laughing имаше резултат.
Плажа е хубав, постепенно се влиза в морето, само където в началото имаше малко камъни и после си е пясък. Водата беше чиста и доста приятна, на мен даже повече ми харесваше да се къпя в морето отколкото в басейна. В началото нямаше много хора, по-късно започна да се пълни. Аз си спомням, че миналата година беше недоволна от Албена заради храната май беше  newsm78 но тук беше доста зле. Миналата година бяхме за 8 дни в хотел Лора на Албена и използвахме ол инклузива на Вита парк и Ралица но там беше поне 10 пъти по-добре, а после и 5 дена в Ралица Супериор, е там пък беше съвсем СУПЕР. Ресторанта на Серенити бей е малък и ако хотела е пълен ще пада чакане. Например за закуска имаше кремвирши, наденица, банички, мекици и палачинки, яйцата и саламите тип шунка/не хубава/салами тип хамбургски, пастет и зеленчуци и два вида плод. За обяд имаше, паста задължително, нещо готвено от типа на мусака или гювеч, ориз, пържени картофки и, веднъж имаше кебапчета, веднъж пилешки крилца( Друго което ми направи впечатление е че палачинките останали от сутринта ги пълнеха с извара и ги слагаха като разядка, и ориза по -същият начин. Вечерята беше малко по- добре май, но ориза си го имаше и на обяд и на вечеря. Mr. Green Определно не сме останали гладни особено ако има пици, които много ни харесваха. Но пак казвам докато отидете вие може би ще се подобрят нещата.
Междинните закуски бяха от 10 до 11ч. един път пици, един път някакви сандвичи  и зеленчуци и пържени картофи. Следобедната плодове и сладки те са 15 и 30 ч. и след 30 минути вече почти нищо нямаше и не съм виждала да зареждат. Сладоледа беше на Дарко и само по две канти на външният бар ако свършат чак на вечеря. Безалкохолните са на Пепси и ти си наливаш, както и червеното и бялото вино. Соковете от машина такива тип пунш от нас никой не ги  пиеше.

# 81
От всичко най ме впечатли любезният персонал, както казах и добрата база, хотела си е хубав. Като цяло съм доволна от почивката си, защото бях със семйството си Party
Снимки ще ти пратя на лични.
Лека вечер .
Ако се сетя още нещо утре ще добавя. Heart Eyes

# 82
Върнахме се от Серенити Бей! Много сме доволни и от персонала, и от храната. Времето беше чудесно, водата топла и морето, и в басейните.  Не сме излизали от там  Simple Smile 
Храната също ни хареса постоянно зареждат масите. Обслужването и  аниматорите бяха страхотни. И двете ми деца се забавляваха много. Също и ние- плажен волейбол и тенис на маса ако не сме на басейна или морето.  Нямаше навалица нито в хотела ,нито на плажа и реших, че това е моето време за море. Вече ще плануваме морето през юни.  Simple Smile
А за плажа -не е от най-добрите ,но в ляво откъм Василико -става.

Пускам малко снимки без нас.
http://s257.photobucket.com/albums/hh226/nanivt/Serenity%20Bay/

# 83
О, благодаря за хубавите отзиви, толкова се бях отчаяла, на всичкото отгоре се и разболяхме....имаме още една седмица да се оправим. Дано всичко мине супер и при нас!!!!  Praynig

# 84

Хе-хе-хе и моето дете го има на вашите снимки Simple Smile

# 85
А защо е толкова празно на снимките? Кога успя да снимаш? Има ли вече анимация, ние толкова и се зарадвахме от миналогодишните постове, после писаха, че била слаба работа.....
Може ли да си вечеряш и да гледаш анимацията?

# 86
За мен, а и за детето ми аниматорите бяха най-хубавото нещо в този хотел. Да, може да вечеряш и да гледаш, но беше почти едно и също всяка вечер, може да разнообразят в разгара на сезона.

# 87
Ние сме там последната седмица на юли, надявам се навалицата тогава, да не затруднява храненето. За съжаление няма двоъни стаи, а само апратаменти и ще сме в апартамент.
Продължава да ме дразни факта,че цените са толкова високи в тези хотели, а чадърите се заплащат допълнително.

# 88
Аз пък се учудвам на отзивите за плажа, никога не сме ходили по този край, но все съм чувала, че Нестинарка го водят за един от най- хубавите плажове  newsm78

Evak, защо не избрахте Албена тогава, тя е по- изгодна за 2-ма души, а и чадърите са безплатни. Аз пък само с албенския плаж ще сравнявам сигурно, той е невероятен...признавам  Peace

# 89
raja_nikol, ние сме с дете, но едно. За Албена исках в Калиакра, но няма места. Иначе сме ходили две години в Мирамар, беше страхотно, пак се плащаха чадърите де. Миналата година бяхме в Сол луна Бей, там бяха безплатни, но имаше бой за тях сутрин-по-големия ужас.
Никога не сме ходили на юг толкова и затова исках тази година да идем там някде и избрах Царево.
На Албена не съм ходила никога, но ми се струва, че е прекалено пренаселено, а аз не искам това. Може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт