Серенити бей-Царево

• 80 987
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Продължава да ме дразни факта,че цените са толкова високи в тези хотели, а чадърите се заплащат допълнително.

Още по учудващо е, че изглежда фирмата, която стопанисва хотела е взела и плажа и капанчетата на него  newsm78

Ние като бяхме плажа още не беше почистен и нямаше чадъри и работещи капанчета, и хора нямаше, не знам как би изглеждал в средата на лятото, но в сравнение с Албена е много по-малък. Аз харесвам един плаж на бившия къмпинг Юг, под Китен, където построиха подобен хотел на дюните - Морско конче.

# 91
Това Морско конче от кога го гледаме....ама много скъпо бе, а и не беше ол май  newsm78
Мима123, не мога да си представя какво сте правили в тази пустош, щом нищо е нямало още, мен ще ме депресира такава тишина май  Wink
Вече си мисля дали не сгрешихме като извън цивилизация  Laughing

# 92
Морско конче е много скъпо и е само със закуска, ние ходим в Китен и от там на плаж на Морско конче, че там е още по откъснато от света, няма вечер къде да излезнеш. А на Серенити бей ще има много хора в сезона, има големи хотели наоколо и плажът ще е пълен, въпреки че повече хора предпочитат да си пият и ядят на басейните.

# 93
Рая_никол плажа и мястото са прекрасни въобще няма да се чувствате откъснати от света   bouquet

Продължава да ме дразни факта,че цените са толкова високи в тези хотели, а чадърите се заплащат допълнително.

И аз това се чудя, че пък някой и по 5лв. на ден за паркинг или за бебешка кошарка, не мога да допусна че за една седмица им оставяш такава сума в хотела, а те искат някакви 5 лв, за паркинг (не става дума за Серенити, а попринцип). Тия дни се канех да пускам тема за цените по БГ черноморие но се отказах, не вярвам да намери "почитатели", а хотелиерите май доста са се пооляли в цените  ooooh!

# 94
Мерси за куража, момичета. Тъкмо се успокоя и ей на: сега го дават да вали точно когато тръгваме ние. Ей, големи сме каръци....догодина ще ви пиша кога и къде ще ходим, да бягате надалеч от нас  Mr. Green

# 95
Мерси за куража, момичета. Тъкмо се успокоя и ей на: сега го дават да вали точно когато тръгваме ние. Ей, големи сме каръци....догодина ще ви пиша кога и къде ще ходим, да бягате надалеч от нас  Mr. Green

Вие кога тръгвате?

# 96

За времето не се притеснявай, там не вали, ние като бяхме в цялата страна беше студ и дъжд, а там слънце, само един ден беше по-мрачно.

# 97
На 25-ти тръгваме, в събота, в Синоптик точно Царево посочих и ...дъжд Cry Дано не познаят, уж краткотрайно захлаждане дадоха...то ще отиде 10 дни.

# 98
Добре де, ресторанта изглежда много малък, ако хотелът се напълни, има ли място къде да седнеш вечер? Като няма къде другаде да мръднеш, какво остава да правиш?

Пише, че има а ла карт ресторант, я разкажете и за него? Изобщо каква е идеята на ала карт ресторантите?

Ние сме  4 семейства, ако няма къде да седнеш, се притеснявам какво ще правим вечер  newsm78

# 99
А защо е толкова празно на снимките? Кога успя да снимаш? Има ли вече анимация, ние толкова и се зарадвахме от миналогодишните постове, после писаха, че била слаба работа.....
Може ли да си вечеряш и да гледаш анимацията?

Laughing  Снимките са от първия ден следобеда 14,30 часа от терасата, а морето е снимано сутрин в 7 часа. А и пуснах тези без нас.
На 11-12-ти се понапълни. Анимацията много ми хареса- по цял ден занимаваха децата- състезания, водна топка по отбори, рисуване на сянка при басейна. Бяха много усмихнати и дружелюбни. Децата още си пеят техните песнички и танци /жалко ,че не записах клип с тях/.

И времето наистина не е като в Бургяс. В Царево не валя и беше слънчево.

Ресторанта има маси вътре и вън. Вечерята например е от 18,30 до 21 часа. Не всички хора ядат по едно и също време. Ако седнете отвън, обаче може да гледате и сцената. От 20 до 20,30 имаше детска дискотека и игри за децата. После от 21-22 забавление пак от аниматорите за големите.

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 19:51 от Dojh

# 100

Хе-хе-хе и моето дете го има на вашите снимки Simple Smile

Значи сме се засекли  Laughing

Ето още малко снимки специално за raja  Simple Smile

http://s257.photobucket.com/albums/hh226/nanivt/Serenity%20Bay/

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 20:05 от Dojh

# 101
Ау, трогната съм, вдигате ми настроението, момичета   bouquet

Хубава гледка, ние за жалост сме изглед парк   Cry

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 10:06 от raja_nikol

# 102
Райче, стискам ти палци за хубаво време Hug, ще видиш че ще си изкарате страхотно.  Нашият апартамент също беше парк, но какво от това пак си е хубаво. 
 evak на теб също ви пожелавам да си изкарате страхотно. Hug

# 103
Паркът дава възможност да си почивате след обяд, от към морето е и басейна, а там е по-шумно

# 104
Момичета, не видях на снимките ви от плажа чадъри и шезлонги. Няма ли такива на плажа  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт