Серенити бей-Царево

• 80 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • В.Търново
raja_nikol,всъщност в студио разрешават ли настаняване на семейство с две деца,след като едното е под 4год.?Пратих въпроса си и на имейла на хотела и чакам отговор.Ако ми кажат,че може,още другата седмица,най-късно до края на месеца ще резервирам направо през офиса на Съни.Пък каквото ще да става.Ако не изкочи някоя друга добра оферта.Да ти кажа Ескада не е за подценяване с нов басейн и ресторант,само разстоянието до плажа ме бърка много. Thinking Иначе за парите,които сме нагласили за Серенити мога да почивам в Ескада със семейството с 2 нощувки повече.

# 721
raja_nikol,всъщност в студио разрешават ли настаняване на семейство с две деца,след като едното е под 4год.?Пратих въпроса си и на имейла на хотела и чакам отговор.Ако ми кажат,че може,още другата седмица,най-късно до края на месеца ще резервирам направо през офиса на Съни.Пък каквото ще да става.Ако не изкочи някоя друга добра оферта.Да ти кажа Ескада не е за подценяване с нов басейн и ресторант,само разстоянието до плажа ме бърка много. Thinking Иначе за парите,които сме нагласили за Серенити мога да почивам в Ескада със семейството с 2 нощувки повече.

Твоите деца май са по- големи.
Когато нашите приятели бяха настанени в студио, бебето беше на годинка, голямото на 5.
Миналата година ги настаниха в апартамент, не знам чия беше тази политика, но и те не настояваха...така че не мога да кажа със сигурност дали би минал този вариант. Казвам само, че принципно място има достатъчно  Peace

# 722

Твоите деца май са по- големи.
Когато нашите приятели бяха настанени в студио, бебето беше на годинка, голямото на 5.
Миналата година ги настаниха в апартамент, не знам чия беше тази политика, но и те не настояваха...така че не мога да кажа със сигурност дали би минал този вариант. Казвам само, че принципно място има достатъчно  Peace
Миналата година като правих запитване за студио ми отговориха че студиата са малко и не настаняват 2въз и 2деца там.Може пък тази година да са сменили политиката на хотела но се съмнявам.

# 723
  • В.Търново
Ще видим какво ще ми отговорят и те.Благодаря ви! Simple Smile

# 724
Мими, за вашето семейство бих ти препоръчала апартамент  Peace
Не знам колко е разликата в цената, но апартамента е много по- добър вариант за по- големички деца. Всяка стая си има тоалетна, телевизор....Супер си е. Двете стаи излизат на терасата.

# 725
  • В.Търново
С 40лв. повече на ден,за 6 нощувки с 240лв. от горе,за апартамент изглед парк.С отстъпката стават 204лв. в повече за 6 нощувки.

# 726
  • Пловдив
И нас миналото лято ни настаниха в апартамент, с 2 деца, голямата на 8 години, малката на 2 години. Удобен е много апартамента. Погледнах на живо и студиата, едното от приятелските ни семейства беше в такова, щяхме да се съберем и там, носихме си сгъваема кошара за малката, но щеше да ни е по-тесничко.

# 727
  • при моите любими
Семейство с две деца се настаняват само в апартаменти. Питах и Съни турс и в хотела.

# 728
  • В.Търново
Имам отговор от хотела.Отказват ми студио.Остава да попитам и в Съни Турс,ако ни излезе късмета.Пък ще видим за тоя апартамент.Моя мъж ,както е безучастен в избора на почивка всяко лято,сега ще каже че 200лв. отгоре не му се дават като спокойно тия пари могат да отидат за забавления за децата или допълнителна глезотийка по морето.

# 729
Имам отговор от хотела.Отказват ми студио.Остава да попитам и в Съни Турс,ако ни излезе късмета.Пък ще видим за тоя апартамент.Моя мъж ,както е безучастен в избора на почивка всяко лято,сега ще каже че 200лв. отгоре не му се дават като спокойно тия пари могат да отидат за забавления за децата или допълнителна глезотийка по морето.

Кажи му, че там няма къде да ги изхарчите  Mr. Green

# 730
  • София
гледам във визит са написали "деца до 3,99г. не се таксуват и се броят като бебета" - значи аз ще съм с 2 бебета. Трябва да видя в този случай дали ще ми дадат студио newsm78. Апартамента е добра алтернатива, но моите и двамата спят при нас. Ако сме в апартамент не виждам как ще ги накарам да спят в отделна стая и то на чуждо място. Най-добре да пусна едно запитване, а после ще решавам.

# 731
гледам във визит са написали "деца до 3,99г. не се таксуват и се броят като бебета" - значи аз ще съм с 2 бебета. Трябва да видя в този случай дали ще ми дадат студио newsm78. Апартамента е добра алтернатива, но моите и двамата спят при нас. Ако сме в апартамент не виждам как ще ги накарам да спят в отделна стая и то на чуждо място. Най-добре да пусна едно запитване, а после ще решавам.

Да, и аз бих настоявала за студио в твоя случай  Peace Малки са дечицата, помоли ги  Heart Eyes

# 732
  • В.Търново
Рая Никол,сметнала съм ги грешно.В апартамент изглед парк с отстъпката стават 773,50лв(среден сезон).,което е с 70лв. над студио.Обаче сега се загледах в хотел Компас в Албена,който има от онези пратери в басейна.Искам твоето мнение,понеже си била в Албена като мен,знаеш какъв е плажа,курорта,анимацията,Варна е на близо,а аз обожавам Варна,била си и в Серенити.Кой е по-добрия вариант.Цената за Компас ще ми е 711лв(активен сезон).,но пък хотела е на 600м. от плажа,което не е толкова страшно,нали имат бусчета.Кой ми препоръчваш.Минуса е,че Албена искат 100% плащане при резервация.Минуса на Серени е,че е доста по на далеко.

# 733

Имам спомен че матраците на спалнята са два отделни.Така че и това не е много добър вариант за спане заедно със децата.Но това е мое мнение.С по големи деца апартамента е по удобен.Минимума заради ДВАТА телевизора и детските канали Mr. Green

И все пак попитай дали когато са две деца до 4 г и двете са бебета

# 734
  • София

Имам спомен че матраците на спалнята са два отделни.Така че и това не е много добър вариант за спане заедно със децата.Но това е мое мнение.С по големи деца апартамента е по удобен.Минимума заради ДВАТА телевизора и детските канали Mr. Green

И все пак попитай дали когато са две деца до 4 г и двете са бебета
Имам впредвид, че спим в едно помещение, всеки е в леглото си - бебето в кошара, големия е в детско легло. Не е проблем, че матраците са отделни. Големия ми син може да спи на разтегателен диван или фотьойл, а за малката си носим кошара. Когато бяхме в Албена това лято, в едно малко стайче ни бяха сложили две дървени кошарки и децата спяха там. Събрахме се, предполагам че в Серенити е далеч по широко и комфортно.

Общи условия

Активация на акаунт