Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

  • 86 420
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Vaudreuil Canada
  • Мнения: 2 610
Жени Честит Рожден Ден! Бъди много обичана и обичаща! Чакаме торта - със сигурност ще е приказна - твоите мнооооого ги харесвам.

Искроне изби рибата с тая торта - браво на теб!
Миша мнооого красива торта си направила.
miravarna очарователно сърце - много приятна цветова гама.
Ванче това нищо не ми говори, но силно подозирам че скоро ще съм наясно с темата на тортата ти и тогава ще я оценя по същество Simple Smile

# 571
  • Бургас
  • Мнения: 3 158
Ей, Искронче, браво   bouquet Страхотно се е получило Peace За медовика май мненията са в двете крайности Rolling Eyes Аз три такива торти съм правила, в службата не се хареса много /за разлика от Династията примерно/, но пък в другите два случая много се хареса. Лично на мен не мога да определя дали ми харесва много Embarassed, оприличавам я на кисело мляко с бисквити Crazy
Ванче, супер е Омнитрикса Peace Лекувай си нервите бързичко, че моят син е луд по Бен 10, има два омнитрикса и подозирам, че скоро ще ги превъплъщавам в торта, така че  вероятно ще ти образувам нерви наново с въпроси Mr. Green
Миша, Мираварна, Азалс, страхотни торти, много нежни Hug
Стефина, чакам отзиви за червеното кадифе Wink Аз вчера ходих при сестра ми и ме нападнаха за поръчките Rolling Eyes Сега ме е страх; верно, че чак за август месец са тортите, но не съм правила за чужди хора торта досега /освен за службата, но там не е поръчка, пък и те все ме хвалят, не смеят да ме критикуват Joy/, не се чувствам достатъчно уверена, че ще се справя Embarassed А, от друга страна ми се иска да приема. Абе, хем боли, хем сърби моята Whistling

# 572
  • София
  • Мнения: 1 626
Здравейте!
Искроне-много нежна торта-браво.Това бялото бордче не ръба как стои и изобщо как е закрепено?
Танчи512-много сладко торте.
Азалс-много шарена и весела торта.
Миравана-сърцето е страхотно.Как се правят малките листенца на края на лианите-топче и притиснато с инструмент ли?
Миша -тортата е много красива и цветово и като изпълнение.
Ванче-страшна е тортата.Как се покрива такова чудо-на мене все ми лепне,слагам нишесте повдигам въртя и все лепне като се изстъни.Последният път след трети опит изчегъртах с ножа и така.

# 573
  • София
  • Мнения: 2 130
Искроне, поздравления за опита с РА (нали?)!!! Чудесен опит, предвид семинарната ни тема през юни:) Винаги много ми се е правила торта в този стил, но все не се навивам на експеримент като е по повод, а без повод...знам ли, вдъхновяващо ми подейства твоят пример:) Много ти се радвам на работата:)

# 574
  • Ловеч
  • Мнения: 145
Нали обсъждахте тортата Червено кадифе ...... ми снощи я направих  Mr. Green Обърнах града да търся малини и боровинки и не открих и накрая замених с конфитюр от горски плодове, вижда се как се е разтекъл  Blush  Не е същото, но става. Goldie , не съм stefina, но ще отговоря на питането към нея, мислех, че няма да ни хареса на вкус такава торта, но останахме  очаровани.
и парченце
Райче, що дразниш, ааа  Crossing Arms? Благородно ти завидях за молда.
Патриани кучето ме изуми, наистина изглежда като истинско, браво!
Красимира страхотни са ти и двете тортички  Peace
Миша с удоволствие бих нападнала шоколадовата тортичка с ягодки, а на другата тортичка много ми хареса розата, като истинска е /нали съм на тема цветя/.
Ани много ми хареса книгата, ще даваш съвети по нататък  Wink(
azals наистина се загуби!
miravarna много е нежно сърчицето!
Леле Ванчее, щом ти дето си такава майсторка, каза че си късала нерви докато направиш фигурите, не знам ако на мен ми се наложи да ги правя какво ще скъсам  Mr. Green Обаче си е супер тортата  Peace
iskrone БРАВО! Хайде тренирай с РА и юни да показваш  Peace Мен направо ме лови срам ... Ванчето ми прати сух белтък преди 2 месеца и още не мога да стигна до правенето на фигурки от РА  Embarassed пък и зъби ни никнат в момента  ooooh! Дано до юни и аз да успея да се пробвам.
jenik ЧРД на патерица   bouquet
И благодаря на всички за пожеланията за рожденният ми ден  Hug

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 11:35 от rumi73

# 575
  • Мнения: 17
Здравейте момичета.

Имам  един въпрос , на който не можах да намеря отговор или може да съм пропуснала , ако е писано.
Затова моля ви за помощ. предстои  ми да правя торта и си мислех да я покрия с фондан и отгоре да направя дантела  от РА, но се притеснявам дали ще се  разтече  РА като съхранявам тортата в хладилника. Тортата мисля да я украсявам в петък сутринта но ми трябва да е в представителен вид в събота вечерта.

# 576
  • Кьолн
  • Мнения: 1 220
Искрони, много ти благодаря за отговора! Идеята с картона е супер!  bouquet

# 577
  • Чехия
  • Мнения: 1 071
rumi73, малко нагло от мен но ..каква е тази торта от къде е рецептата, много апетитна е.

# 578
  • Бургас
  • Мнения: 3 158
Руми, изглежда чудесно Grinning На мен ми остана един блат, че се притеснявах дали ще стане достатъчно висок блат за разрязване на 3 и опекох два Crazy Мисля да взема да спретна още едно кадифе за почивните дни, тъкмо да си поиграя малко с шприца  Sunglasses Ти с какъв крем я прави? Понеже вече съм фен на този блат, сега ще събирам рецепти за подходящи кремове към него Flutter
Ивалексче, ако искаш ще ти пусна рецептата, по която аз работих Hug Само че моят блат стана с доста по-тъмен цвят Tired

# 579
  • Чехия
  • Мнения: 1 071
Да, благодаря Голди, изглежда удивителна.

# 580
  • Ловеч
  • Мнения: 145
Goldie със стандартният крем - масло, крема сирене, пудра захар и ванилия. Наистина блата е разкошен. Даже си мислех дали да не направя въпросната абитюриентска торта с такива блатове, но и аз съм в чуденка с какви кремове си пасва. Мисля, че крем със заквасена сметана ще е супер, но просто нямам време да пробвам, че  още не съм започнала цветя да правя за въпросната торта, а кога ще съхнааат ooooh!
Аз имам питанка към по вещите в занаята: Как се укрепват отделните етажи, че колко клипове изгледах и пак не ми се изясни? може и на ЛС!
ivalex има я няколко страници по напред рецептата. Ако искаш ще ти я пусна, но видях, че Goldie ще ти я даде.

# 581
  • Бургас
  • Мнения: 3 158
Руми, мерси за крема, ще се пробва   bouquet Аз я правих с фалшивото Тирамису. Веднъж Искрончето толкова описателно ми говори за този крем, че просто нямаше как да не го пробвам или да не и отида на гости като прави нещо с него Mr. Green Сега пак май с такъв крем ще я направя, че се презапасих с продукти Embarassed А ти каква боя ползваш? Моят стана доста по-тъмен, уж боята ми е хубава, но какаото ли ми е много тъмно, не знам newsm78 Даже си мислех да заменя какаото с нишесте и да ми стане ярко кърваво - доматено червено Crazy, но майка ми е на мнение, че ще разваля вкуса на блата Rolling Eyes
Изчезвам вече, че ще ме изгонят от работа Whistling

# 582
  • Мнения: X
Здравейте момичета.

Имам  един въпрос , на който не можах да намеря отговор или може да съм пропуснала , ако е писано.
Затова моля ви за помощ. предстои  ми да правя торта и си мислех да я покрия с фондан и отгоре да направя дантела  от РА, но се притеснявам дали ще се  разтече  РА като съхранявам тортата в хладилника. Тортата мисля да я украсявам в петък сутринта но ми трябва да е в представителен вид в събота вечерта.


НЯма да се разтече.
Ако е достатъчно твърд,той дори съхне още повече.   Peace

# 583
  • София
  • Мнения: 2 649
jenik, ЧРД на патерици!
azals, хубава и много сладка тортичка.
miravarna, много е хубаво сърцето, браво на теб. Тя буболинката няма да се сърди, то и аз съм и хвърлила око на тортите.  Laughing
MI6A, страхотна торта с цветя, много ми хареса.
Ванче, не знам, за какво си се ядосвала, но те невероятна!
iskrone, тортата е разкошна и много стилна.
Ще се радвам да донесеш от тази смес. Аз веднъж забърках от сухия белтък, дето Ванчето купи и толкова гадно миришеше, че ми се повдигаше и го хвърлих. Sick

Иначе относно Медовика, аз и преди съм казвала, че като се държи на котлона, докато сместта се карамелизира, добива съвсем друг вкус. Много по-карамелен. Аз веднъж я направих без да я карамелизирам и все едно ядях бед от буркана. Confused Повече не повторих. А Медовика с различни кремове ми е най-често правената торта.

Goldie, аз Червеното кадифе я правих с шоколадовия крем на Династия и стана страхотна.  Peace
rumi, много апетитно торте.  Wink

# 584
  • Мнения: 75
Момичета, благодаря на всички за пожеланията! Страхотно ми повдигнахте духа! Hug

Ето и обещаната тортичка, предвид скапаното ми настроение и нежеланието ми за поправителен, тя взе, че стана много вкусна и не остана  Laughing
още снимки в сайта http://pushnikovajenny.multiply.com/photos/album/30#photo=37

и една балеринка, с взаимствана от Буболинката идея за поличка на тортата Blush
и още http://pushnikovajenny.multiply.com/photos/album/57/Ballerina_cake#

Отивам да боря още три балеринки за събота и между другото един фотоапарат ме чака за петък...да видим какво ще излезе newsm78

Желая ви лек и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт