Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

• 86 334
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
jenik,останаха ми очите в зелената тортичка  Hug

# 586
jenik  семпла но същевременно много красива е станала тортата
Искре м да , добре си поигра ти с РА  Laughing . Определено си се справила повече от добре . Бродерията рисува ли я първо или направо шприцова ? За да се получи " на четки" се ползва плоска четка и се издърпва от вън на вътре . Не че аз съм спец де , че акъл да давам , само веднъж съм правила  Embarassed . Не се ли пробва да дърпаш висулки ( екстеншън уърк ) .
 Медовика съм го правила 2 пъти - първия път с варен крем , втория с Фалшиво Тирамису. Докарва на мед , на мен ми харесва  Grinning
Ти нали спомена че хареса Татяна , и тя е с мед  newsm78
мира харесва ми сърцето в такива топли цветове . За Майкълс ...ходиш , гледаш , обикаляш ...Те по това време на годината ( март) чистят застоялата стока и зареждат нова . Взех си и две тави формички ( Диего и Мечо Пух) за по 4 $ , а те по принцип са по 12-13 $ както и едни метални формички на Мейкинс за 2.5 $ ( от 13 $) . Има разпродажби във всички магазини , просто зависи къде какво е останало . Колко гледах аз по рафта да намеря още някой друг молд , ама не  Laughing
миша   твоята кокосовата е същата като на Буболинка  Grinning
Ванче тези юнаци пак не ги познавам ...добре че Матю е малък да ги гледа ( на вълна Спондж Боб и Дора и Диего сме ) . Определено изглеждат добре направени , а тортата покрита идеално
Голди майка ти а напълно права . Червено кадифе си е всъщност шоколадов блат с червена боя , махнеш ли какаото нищо няма да се получи . Как ти хареса с Фалшиво Тирамису ?

# 587
Момичета,много ви благодаря за добрите отзиви за тортата.Да ви кажа,че бродерията отгоре беше много по-добра,но ми се видя,че не изпъкнаха цветята и реших да повторя-голяма грешка.Развалих я и вече знам,че не трябва да се повтаря.Шемет,голяма чест е за мен да чуя този комплимент от теб. Голди,ще се справиш много добре с поръчките ,сигурна съм.Я ако обичаш на ЛС повече за тази диета,че както казах,май се отпускам нещо...А и за червеното кадифе също,дай пълна информация...Ако не си ми давала вече,толкова ми е акъла на мен...Стефина,това се казва колар,ето от това видео можеш да видиш как се прави,,естествено моето е бледо копие...
http://www.youtube.com/watch?v=rgkwX-uOK4c&feature=channel
Руми,много апетитна изглежда тортата.Ох и аз и на черното и червеното кадифе се каня откога,ама няма за кого да ги направя.Дими,какво ще се прави юни месец и какво пък аз ще показвам...Я стига,знаем кой колко може... Mr. Green.Ирен,моята е с РА,не се разтича в хладилника въобще.Еееееее,Женик,за какво скапано настроение говориш,тортата е убийствено стилна,а кейксчетата направо коват в десятката.Браво и любимия ми цвят-зеленичко...
Някой видя ли въпроса ми за чийз кейковете??? От по-горния ми пост???
Райче,редактирам се ,че видях,че пишеш.За бродерията-първо това цвете го шприцовах с РА върху пекарска хартия,оставих го да изсъхне и го ползвах като печат на тестото.Първия път пробвах само с платка от фондан,отпечатъка стана супер,това обаче пробвах направо върху тортата,не стана,затова рисувах по памет с клечка за зъби.После минавах с РА.Четките ми са пълна скръб,много меки и гадни,едва теглех надолу.Ами това е,другия път повече ще се старая  EmbarassedПробвах екстеншън уърк върху пръстите си,ти го видя на снимка... Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 16:28 от iskrone

# 588

Някой видя ли въпроса ми за чийз кейковете??? От по-горния ми пост???

Много често съм среЩала рецепти с пандишпанови блатове. Аз последния път го правих с ресто от блата на тортата която правих. Натроших го и го смесих с кондензирано мляко. Стана много добре. СледваЩия път мисля да го пробвам да опека цял блат (не осатъци  Mr. Green). Поздрави   bouquet

# 589
  • Бургас/Пз
Само да кажа , че намерих комбина за смутъра! После ще чета и ще коментирам, че сега нямам време!

# 590
Голди, Рая, Ванче, Стафина благодаря, радвам се, че ви е харесала тортата с бебето, в предвид, че за пръв път и китки правя и фигурка Hug

# 591
  • Бургас/Пз
Такааа, успях да ви прочета!
Първо да благодаря на Голди за рецептата за блата, ще се пробва да знаеш, а Червеното кадифе е следващата торта която ще направя, така че ще те тормозя на ЛС да знаеш! И какви са тези притеснения за поръчките, я недей така, пък само ако кажеш веднага спретваме отбор и идваме да помагаме!

Танчее, разби ме с това бебе, страхотно е, направо като истинско е гръбчето му, браво на тебе! И цветето също е много хубаво да знаеш!

Азалс, много хубави цветове, панделката също много ми харесва как се е получила!

На Мираварна , вече й казах, но да не пропусна и тук, сърцето е страхотно изпънато и много нежно супер е! Цветовете се съчетават уникално!

Мишааа, пак ли ще ми текат лигите, браво пеперудите са се получили страхотни, май ще ти поръчвам и на тебе, така ми мирише!  Wink

Ванчеее, пак голям проект, часовникът е много хубав! С фигурите не виждам проблеми да си имала, ама ти си знаеш, какво ти е било!  Wink Я кажи тази торта например за колко парчета е! И естествено пак какъв е крема, толкова гладък и плътен ми изглежда!

Искронеее, страхотна ферия в лилаво! Браво за рисунката с РА!

Руми73, гледам и ти си заразена от Червенот кадифе! Супер е!

Женик, зелената торта и кейкчетата, веднага бяха откраднати, страхотни са! За балеринковата торта, какво да кажа, като думи нямам!

Ей, Раяяяя, толкова много неща има при вас и са толкова евтини, че направо ми иде да се гръмна! Тук защо никой не прави такива намаления?

Надявам се , че никой не съм пропуснала или поне се постарах!  Mr. Green

# 592
jenik  Shocked Толкова много мразя зелено, обаче тази торта ТОЛКОВА много ми хареса, че просто незнам какво да кажа!!!!!   bowuu
ani_d - Какво да ти кажа за размера. Мисля че ще излязат между 30-40 парчета. Зависи как я режат. Кремчето е квасена и сладкарска сметана. може би 3:1.  newsm78 Сиропирана е с ванилов сироп, заради децата. А как върви алкохол с това кремчееееееее....  Crazy

# 593
  • в семейството
jenik, зелената торта е невероятна   chef

Днес след работа минах през кварталния "домашни потреби" и си закупих тези неща

за 2лв

- 6бр. за 1,70лв.

# 594
jenik тортата е жестока, без думи съм! Peace

От мен едни мъфини:

# 595
Момичета, много ви благодаря за хубавите думи по повод тортата ми сърце Simple Smile Толкова зор видях с нея. Първо блатовете ми станаха едни меки,после покривах два пъти,а навсичкото отгоре я транспортирах на 2 часа път от вкъщи и то при температура на въздуха 32 Simple Smile климатика в колата ме издуха и въпреки това пак се поразмекна. Важното е, че рожденичката си я хареса Simple Smile
Дженик, тортата ти в зелено е станала уникално нежна и красива!
Някой ме попита за листенцата на края на фитилите как се правят...аз ги направих като от малки топченца оформих капковидна форма и след това с един от инструментите ги натиснах.Незнам Бубето как ги прави,но гледайки многократно нейните торти се опитах да я копирам. Много съм далеко от нейните творения,но поне се опитах да не се изложа пред творец като нея!
Рая, права си че трябша да се обикаля, за да открия нещо на намаление. Иначе използвам постоянно купоните от 40% за намаление. Simple Smile
Хубав ден на всички вас!

# 596
  • Vaudreuil Canada
Жени страхотна е тортата - много нежна!!
fotka честити придобивки Simple Smile
Стаси много апетитни мъфини - какви са?

# 597
  • Габрово
Здравейте, момичета!
Аз доста се загубих, а и занапред ще е така. Решихме да направим малко ремонт на апартамента /две стаи и коридор/. Та понеже ще си го правим двамата само с мъжа ми, и то от понеделник до четвъртък след работа, ми се струва, че ще отиде цяло лято. Все пак не пропускам да прочета какво сте написали и да видя прекрасните ви творения! Страхотни неща! Браво на всички! Ще отбележа кучето на патрияни. Жени, и твоите са много хубави. С малко закъснение - честит рожден ден   bouquet
Честито и на всички, които пропуснах тези дни!
Албенка, честита радост! С нетърпение очаквам сватбената торта.
Аз намерих малко свободно време и пространство вкъщи и спретнах набързо едно торте за подарък. Скоро обаче няма да има друго.

# 598
Добро утро , момичета!

Стаси , много хубави мъфинки.Както и двете ти торти за твоята Натали - да ти е жива и здрава.
Jenik , ЧРД и от мен на патерица!И двете ти торти са много красиви , но тази зелената и на мен ми останаха очите в нея!
Руми , това изглежда много вкусно  Wink
Адашке , добре си си поиграла с РА.Цветята са красиви.И аз не обичам блат от натрошени бисквити с масло  Sick , но и не съм спец по чийзкейковете , така че съвет не мога да дам.Виж обаче за медовик си умирам  Mr. Green
Ванче , идеално си направила тортата - тоя червения изглежда потресаващо в мутрата  Laughing
Mi6a , много красива ти е станала тортата!
Miravarna , и твоята е станала много нежна!
Azals , ти се позагуби напоследък , но не си загубила форма.

Поздравявам и всички останали , които са правили торти   bouquet

А ето и моята последна торта:

Шемет , благодаря за отговора за цветята!Моята роза не стана много добре - май изчаках прекалено много да изсъхнат листенцта и после се понапукаха.Затова изглежда малко "наръфана"  Mr. Green . Но ми остана доста червена ММ и сега като ми остане малко свободно време ще тренирам  Twisted Evil

Докато пиша и Гали е пуснала много сладка тортичка!

# 599
Ей,какви хубави торички показвате.
Jenik тази зелената е върха,а какаъв е зеления крем на мъфините?Че мисля да правя подобни,но незнам какъв крем е удачно дашприцовам отгоре.Дайте идеи.

Общи условия

Активация на акаунт