Красиви като пролетни цветя са НОЕМВРИйските деца - 8

• 29 934
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!!

Приятен Ден от нас Simple Smile

Стели  Hug Hug Браво на теб. Стискам палци  Peace за последния   bouquet

# 91
Добро утро,
мммм чудесна закуска.
при нас времето днес е ужасно, така че най - вероятно ще сме си у дома, е ако спре дъждеца може и да направим една разходчица.
Моят бебешок вече издевателства над цялото цемейство, иска да го носим и да разглежда, а сестра си направо тероризира, само като я види и започва да пищи, ако не започва да пее на момента настава страшен рев. Тя горката вече от вратата влиза с песен.

Хайде лек ден от мен.

# 92
Добро утро!
За зъбите мога да ви кажа че Дентокинд има ефект май ако искате пробвайте.Наште са подути и зачервени венци и на три места са белички преди 2 дни се буди през нощта и реших че е от зъбките и ми препоръчаха Дентокинд и вчера го взех доста се успокои ще ви кажа днес как е била.Струва 9,50
За захранването започнахме с картоф преди 6 дни и доста и хареса  чак трепери от кеф днес ще и дам колкото поиска вчера изяде към 15 лъжички.

# 93
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
При нас настана голяма драма - малкият се научи да се обръща
от гръб по корем, но наобратно не може.
Това явно го дразни страшно много и е голям рев.
Аз само тичам да го спасявам, милия.
Дано по-скоро се научи и да се връща в изходна позиция  Grinning

# 94
Добро утро!
И от мен един глас за "Дентокинд"-успокоява за по-дълго отколкото гелчетата.Но при нас цената е само 8,50лв.Явно надценките са различни.
А при нас нищо ново,освен че от днес пак сме сисамо с Виконка,защото кака тръгна на училище.
Лек и усмихнат ден на всички!

# 95
Здравейте, момичета! Живи сме  Laughing
Изпуснала съм доста материал, но немога да смогна на бебетата в къщи, включително мъжа ми.

Имам си проблем, немога да излизам с двете деца.
Понеже живея в планината и ми трябва високо проходима количка! Моята въпреки дупките, неравностите и изкопите и окопите  Crazy се справя, но ми е трудно да нося каката като вдигне ръце да бутам. Харесала съм си Куини Спиди с големите гуми и искам да си я купя, но трябва първо да продам моята. Пуснала съм я в продавалника от известно време, пускам и обявата тук. Някой ако търси Чико може да разгледа. Мога да я намаля малко като цена, защото вече не издържам да стоя само пред блока  Tired
Моля да помогнете, ако можете да си продам количката  Praynig

# 96
Добро утро!

Хубава закуска Кло,само ако беше реалност .......  Wink

На 26 сме на консултация и доки ми е казал да дадем урина на Павчи и ще му взимат кръв т.е първите изследвания ще правим + ваксина.
Трябва да  купя колекторче за урина за момченца.  Simple Smile
Има ли бебоци минали тези процедурки?  newsm78

Хубава седмица! Hug

# 97
Та по темата...
Ние бяхме 8 кг. преди почти месец. Алекс прави опити да се обръща, дано и да пролази скоро за негово разнообразие. И на мама, разбира се! Мисля, че ще трябва да започна да ги завързвам скоро с каишките за прохождане  Rolling Eyes

e_valkanova няма нищо сложно, залепваш му лепенката сутринта, и следиш дали е свършил работата. Ние последно нямахме време и по пътя, докато пътувахме към лабораторията напълни колектора и го пресипахме в епруветката като пристигнахме.
Лек ден и от нас  Hug

# 98
  • Пловдив Белащица
В тази тема така по се ядва. За два дни две страници, та има време да прочета, макар че от малкото писане, не си намерих нищо за коментар  Mr. Green

Янечек, сигурно против уроки са го казали това или пък, както някой се изказа - си магнит за подобни образи.

Ива, а сигурна ли си, че ще можеш да я буташ Спидито. Аз нещо не виждам кой знае каква разлика между гумите, особено че на Чико, не са като на лятна количка, а доста добре се справят с неравности. На мен специално с големи гуми пък ми се виждат тромави.

Ако някой иска съвет как да сложи колектор за урина на момиченце - на среща съм. За момчетата не съм наясно.

Аз честно да си кажа, колкото повече време наближава до захранването (решила съм да е в началото на май), толкова повече започвам да се треса от лудост. Хич не ми се занимава, вариш, пасираш, храниш, миеш дете и съдове ... Какво е лесно с цицата. Не може ли така до годинка - две и после направо на градина  Joy hahaha

# 99
Привет, закуската е страхотна!!! Аз сега рупам бадеми, защото съм на специална диета, заради заболяването ми... никакво сладко, никакво тесто, никакви пържени благинки Sad((

Но вече съм си вкъщи и гуша бебо!
Иначе при нас нищо ново, чудим се за захранването как ще е с тази алергия, много ще се внимава какво папа....

Всичко най-хубаво от нас!!!!

# 100
Добро утро.
Не отидох на лекар,вчера след като направих това с оцеда и водата което писа Neya,следобяда свалих температурата и повече не съм вдигала,а нощес се събудих вир вода,сега имам само хрема и малко кашлям,ще видя ако усетя,че кашлицата става лоша ще ида да ми пуснат секрет,иначе вие всички сте супер,веднага сте готови да помогнете,супер сте Hug.
Steletu,браво за изпита,стискаме палци за другия.

# 101
Ива, а сигурна ли си, че ще можеш да я буташ Спидито. Аз нещо не виждам кой знае каква разлика между гумите, особено че на Чико, не са като на лятна количка, а доста добре се справят с неравности. На мен специално с големи гуми пък ми се виждат тромави.
Абсолютно тук върви по различен начин. Пак повтарям ,че сме в планина. При градски условия Чикото върви страхотно. Но тук не. Пробвала съм и 15 кг количка на ТСМ с големи гуми. Вярно-няма вдигане, но върви като лимузина при нас. Нямате си представа какви ями и неравни павета от онези големите има при нас  Crazy

# 102
Привет и от нас!
Силвия вече почти се оправи,намаляха й сополките.Но мен ме хвана гърлото и се лекувам с бабешки рецепти,чайове и вит.С.Дано не стане по-сериозно,че е трудно с кърменето да се взимат лекарства  Crazy Тези дни времето е супер и при нас,но не сме излизали изобщо  Cry
klodia,пак си сервирала страхотна закуска  Laughing
Васи,ама хубаво си го написала за захранването и детската градина  Laughing Mr. Green Joy
@ntonia и baby_`06,оправяйте се скоро  Peace
Стеле,ти си нашта гордост!  Hug
Хайде яхвайте количките и бегом навън Hug

# 103
Здравейте мамчета Simple Smile

Най-накрая сме си пак само двамцата с Алекс през деня. Миналата седмица имахме работник да ни оправи градината , че след тази снежна зима ни паднаха стените на терасите. Лошото беше ,че си водеше и дъщеричката на 9 години и нито можех да изкарам малкият навън , нито да си върша работата вкъщи. Сега ми стана ясно какво е да имаш две деца и определено хич не ми е ясно как се справяте Simple Smile

@ntonia: радвам се ,че си си вкъщи вече, хайде дано има успех тази диета Simple Smile

vess_82:Фотоапарата е Canon EOS 400D  .Мъжът ми си го купи преди две години за 1700 лв и обективи за още около 300 лв . Сега може да се намери за 1000лв.

Мия : До колкото знам съм слушала милото, Canon-a  е много добър избор като вземеш на предвид цена/качество. Освен това  много е важно какви обективи се ползват, а канонските за доста по-евтини за характеристиките си .

Следобед съм намислила да кача снимките от Великден ,че пак се забавих много Simple Smile

Миналата седмица си взех лятна количка: http://bebcho.bg/bg/details.php?id=2596
не знам защо пише 10 кг, като е 7.3кг .Много ми е лесно с нея. Единствено за сега виждам два недостатъка: първо ми е тъмна за лятна с това черното и второ коланите за вързване са доста неудобни .

Приятни разходки Simple Smile

# 104
 КЛО много апетитна закуска.

АНТОНИЯ, радвам се, че си по-добре и вече гушкаш малкия.

БУБЕТО, взимай мерки да излекуваш кашлицата, че аз вече втора седмица не мога да се оправя.

ЯНЕЧЕК моля те, напиши пак заглавието на книгата на Норбеков. Мисля да си я купя и да направя тези упражнения, защото имам ужасни болки в кръста.Просто вече не се издържам.Това носене почти непрекъснато направо ме съсипва.

Общи условия

Активация на акаунт