Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват бременност, контракции, изследвания, подготовка за изписвано, избор на пелени, проблеми с разширени вени на вулвата, избор на лекар за бременност, сушилни машини и лични преживявания. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като подготовка за пристигането на бебето , избор на бебешка козметикa , преживявания по време на бременност и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните опасения на участниците във форума?
-
Какво представлява зрялата плацента в края на бременността?

за темичката!
та да й пожелая да е жива и здрава, обичана и щастлива, и скоро да гушка малка сладка бебка

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ДА ОСТАНЕ ТАКААААААА
не ви ли е "леко" абсурдно? А то реално ще се покрие, живот и здраве, от допълнително здравно, което имаме от фирмата. Та не знам как от фонда ще платят в аванс, като не е 100% сигурно, че ще раждам нормално (разликата със секцио и упойка е от "скромните" 500 лева
)

Утре след работа мъж ми ще "отскочи" да си прибере Габи, а аз ще ги чакам в къщи. Дългичък е пътя и Габи се изнервя, а ако дремне, после пък си разваля съня

Отидох в болницата с 6см разкритие и след 2 часа реших да си искам епидурална, но ми казаха, че бебето скоро ще се роди и няма смисъл. Та така де, няма страшно
Аз не бих го направила, а и както някой беше казал - сега дрешките са доста по-мекички от едно време