Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми във форума включват бременност, контракции, изследвания, подготовка за изписвано, избор на пелени, проблеми с разширени вени на вулвата, избор на лекар за бременност, сушилни машини и лични преживявания. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като болнични прегледи , лекции за бременност и раждане , избор на лекари , подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми, като болнични прегледи, лекции за бременност и раждане, избор на лекари, подготовка за пристигането на бебето и споделяне на лични преживявания и радостни новини за раждания. Участниците се подкрепят взаимно и споделят полезни съвети. Във форума се обсъждат различни теми като подготовка за пристигането на бебето , избор на бебешка козметикa , преживявания по време на бременност и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са основните опасения на участниците във форума?
-
Какво представлява зрялата плацента в края на бременността?

?

Все съм си мислила, че трябва да не се осигуряват родителите на истинския си доход за да вземат детски, то аз и при тричленно и за в бъдище дано при четиричленно семейство пак няма да вземам, но тук проблема е в следното епидемиите при ромите не само че са опасни за нашите деца, но и отнемат от нашите пари, тези с които пълним ЗК, защото тяхното лечение се поема не от техните пари, те такива така или инъче не са давали под формата на осигуровки, а от нашите, на същите тези които никога като мен не са вземали детски. Но и на мен това ми е болна тема, така че спирам. Забелязала съм, че колкото повече осигуровки внася човек, защото моята заплата само няма да ми позволи да взема детски при четиричленно семейство, дори и да нямахме други доходи, толкова по-малко права има в тази държава. 
.
). Говорила съм с няколко лекари тук в Англия и те ме увериха, че страната инвестира страшно много пари в здравеопазване и ваксините са най-добро качество
От друга страна ми се вижда ужасно да ти забиват игла в гръбнака
а превенара с пентаксима ли се слага заедно? в смисъл, как са го направили по календара?