Мартенската ни дружина, вече на една година!!!

• 28 064
  • 708
  •   1
Отговори
# 570
  • София
За печенето на слънце,  hahaha мога да покажа истинския цвят на кожата си под ортезата  Joy Калин също е като цигане (с извинение) по лицето и ръчичките   Mr. Green , въпреки че го мажа преди излизане всеки път...

Ел, много се радвам на добрите новини за Влади! Аз пък се успокоих след диагностицирането на Калин и вече ми е много по-лесно с храненето  Peace

# 571
  • София
И Алекс е с тен  Crazy , не го мажа, а трябва май  Thinking Кожната преди ни спомена А-дерма.
ТаняР, д-рката ни препоръча очила на Fisher price или Rayban, но ни идват скъпички Embarassed, та карахме с очила на Чико, от Пигис хаус. Тази година още не сме купували.
Викито, при случаи на разстроено стомахче съм давала на баткото повече моркови, картофи, ориз, банан.
Днес пак ходихме на д-р, но друг. И той каза, че след ваксината между 7-ми и 14ти ден е възможно да се вдигне Т. Освен това и едното ухо се оказа възпалено, та не знам на какво се дължи неразположението му  Tired
Сега попаднах на тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=494202.0 , имайте предвид

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 22:54 от Elwing

# 572
Здравейте,
аз не съм се включвала от доста време, че нямахме нет и използвахме да попътуваме малко, а сега докато чинно изчета назад, но вероятно поради хубавото време и дългите разходки темичката върви бавно и се надявам скоро да наваксам и да се включа по някои въпроси.

Честито на всички малки и големи с поводи за празнуване. Честит рожден ден на 22, чаровна и усмихната да бъде и само радост да й носи малкия сладур.

Ние поради зъби ли, от какво е незнам, но сме с разтройство и май ще посетим педи днес. Да споделите какво давате в такива случаи и най вече като храна ме интересува. Иначе е веселичък, спинка си добре, храни се нормално, така че само на зъби го отдавам.

Преди време си публикувахте имената, с които сте във фейсбук, ама аз докато отреагирам, минаха няколко теми, та не ми се рови назад. В тази връзка молбата ми е който има желание да ме включи в списъка с приятелите си аз съм viktoria krumova.

Щях да забравя, че от скоро се чудя дали да въведа вечеря, тъй като между следобедната закуска и лягането има доста време и май правим по две следобедни закуски. Има ли някой който дава, какво и по кое време.

Хубав ден и приятни разходки на всички.

абе жена,тук ли трябваше да те намеря Joy
как е Дидко,расте ли мъжагата Heart Eyes

а сега здравейте на всички Hug който ме помни дообре,но който не-здраве да е Rolling Eyes
ние се губим по света и у нас Mr. Green
добре сме,още не сме се пуснали да ходим и както съм 150см се прегъвам на две Tired   и вече не издържам,нямам търпение да проходи,по-лесно ми е да бягам Mr. Green

ами това е от нас,честито на всички с поводи и без подови,закъснели или предстоящи  bouquet
колажа напредва,надявам се скоро да го видим Laughing

# 573
Алекс ми е с Т  Tired Кой беше писал преди за постваксинална Т след 6тия ден? Мечо Пуух ли беше, не помня  Embarassed Нищо друго му няма, вчера го водихме на д-р. Не знам вече.  Tired

Sadтри дни поддържа Т, много висока над 38 и изведнъж всичко мина, след деветия ден обаче я вдигна, бързо да минава на Алекс Hug Hug..сега прочетох за ухото Sadмного гадно, боли ги много, скорошно оздравяване. Дез, и твоите сладури бързо да се оправят Hug

СЗА, Шу, да са ви живи и здрави порасналите момчета! 22, ЧРД и на теб, много здраве, щастие и любов!

Бодливка, страхотна кума си Hug

Миналата година взех слънцезащитен на Себамед на малката и се изприщи Thinking, тази година ще мисля друго

Преварявате ли още водата? И перете ли още с бебешки прах? Старост нерадост забравих какво съм правила преди Mr. Green

baby_moni Hug

# 574

Преварявате ли още водата? И перете ли още с бебешки прах? Старост нерадост забравих какво съм правила преди Mr. Green

baby_moni Hug

аз не преварявам от 1 месец,давам изворна и чешмяна вода,а бебшкия прах го захвърлих преди около 8 месеца,даже и омекотител слагам Grinning

# 575
  • София
Миналата година взех слънцезащитен на Себамед на малката и се изприщи Thinking, тази година ще мисля друго

СебаМед ползвахме и ние миналата година, фактор 30, нямам забележки  Peace
Вода Калин пие Девин изворна, не преварявам.
Пера цялата къща с Персил Сензитив, нямам оплаквания  Peace

На вниманието на ЛЮЛИН-ските мами, очертава се на 13-ти май, четвъртък, да дадем пресконференция при чичо Емо, ако времето позволи.

Болничките да оздравяват  Hug Hug Hug

# 576
на кого е това сладуче:

# 577
  • София
Мечо Пуух, мерси Hug И на Алекс е толкова, варира под и над 38, но тази вечер няма, пу-пу! Дано не вдига пак, че ако поддържа Т ще правим кръвни изследвания.
Вода преварявам още  Embarassed и с бебешки прах пера, ама защото харесвам миризмата  Crazy Взимам каквото ми падне - Тео бебе, Персил сензитив, Сано...
baby_moni , помним те, разбира се  Simple Smile Hug Гледах го във ФБ това детенце, но не помня на кого беше  Embarassed , мисля, че си има кака, но и това не е голям ориентир  Crazy Embarassed
Зеленко, дано да може да се видим  Hug

# 578
Ехооо, няма ли кой да се сети да честити 1-ви  май? Mr. Green  Май ще съм аз Crazy

# 579
  • София
Ха-ха-ха, Нинче, да ти е честит и на тебе!
Аз пък се сетих, че днес имаме именничка, но не знам дали тя празнува днес.
Инкогнито, честит имен ден! Да си жива и здрава, късмет и гордост да ти носи името!   bouquet  bouquet  bouquet
Следващото дете, просто няма как да не го кръстите Юли или Юлия!  Sunglasses А да си кажа честно, много ги харесвам тези имена- на топлите месеци.

Отивам сега да се трудя над чийзкейка, с който ще се черпим утре на прощапулника. Много се чудя за спортист какво да сложа, защото не искам да е топка ( Мария е пристрастна към топките и веднага натам ще се насочи). Мисля си за една обувка бебешка- малко на гуменка прилича ,но дали е уместно.

# 580
Здравейте

Аз много отдавна не съм се включвала, но чета редовно.

Бебе-мони - момченцето от снимката по-горе е моят Никола - мислех, че съм надписала снимката. Сложила съм две - избери която харесаш.

Прочетох, че има болни дечица - бързо да оздравяват.

Ние сме Ок - ходим по площадките и очите ни са все в колелетата на батковците... Много ми е щур, но да е здрав - такъв ще си го обичам.

мечо Пух - Вода не преварям, пие Розов Девин, а иначе за праха - неговите дрехи ги пера с бебешки Тео.

Ние по празниците ще бъдем в Трявна - ако някой има планове да почива там, ще се радвам да се видим.

# 581
  • Стара Загора
окич какъв имен ден е днес?
ние днес сме с разтройство, за първи път до сега и на обяд имаше 37, 2 Т. Незнам това да го смятам ли за температура?

# 582

Бебе-мони - момченцето от снимката по-горе е моят Никола - мислех, че съм надписала снимката. Сложила съм две - избери която харесаш.

Hug

# 583
Здравейте,

Ние се завърнахме вчера от село (не че ни е отразил някой).
Елия си изкара страхотно с кокошките и кучето. Накъсахме градината и се прибрахме.

Elwing- дано се оправя бързо Алекс.
Бейби мони-  Hug
В тази връзка- доста мами спряха да пишат тук  newsm78

Окич- Роси кв, беше сложила перце от федербал а спортист. Аз пък сложих топка от голф.
Вода и аз давам Девин изворна от около 10м. Елия яде и таратор- там си е със чешмяна вода.
Срещатата в Люлин от колко ще е?

ЧРД на 22, на патерица!!!

Я да питам аз- как обличате децата сега? Слагате ли вече къс ръкав?

# 584
окич какъв имен ден е днес?
ние днес сме с разтройство, за първи път до сега и на обяд имаше 37, 2 Т. Незнам това да го смятам ли за температура?

На мен педиатърката ми е казвала, че до 37 било нормално. Премери й я пак - ако е спаднала значи няма проблеми, ако си поддържа цял ден 37, 2 може да има нещо.
 Яла ли е нещо необичайно Симонката?

Общи условия

Активация на акаунт