Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Ще чакам да направят Икеята на Околовръстното и ще си купя белите маса и столове.Евтини и хубави са ,

# 541
А кога ще е това? За Икея питам Simple Smile

# 542
Чух, за лятото на 2011 и силно се надявам да е вярно. Строежът напредва доста бързо  Peace

# 543
В темата за Икеа, момичетата бяха писали, че нямало да отворят магазина, до като не стане готово околоМръсното. А по последни данни, него ще го направят след 2г! Rolling Eyes

# 544
В профила на Икеа.бг във Фейсбук има съобщение, че най-вероятно откриването ще е лятото на 2011. Строежът върви с пълни темпове. Имаше огрооомен ров, но вече се строят стените. Сградата им е лека конструкция като всички големи хипермаркети- Кауфланд, Била и т.н , така че този срок ми се струва напълно реален. А и не ми се вярва, че сградата ще стои построена и няма да я пуснат в експлоатация, само защото Околовръстното не е готово. Дано да не греша!
 Няколко месеца търпение и ще видим!  Peace

# 545
Дано да е така.Представяте ли си какво ще е при откриването.

# 546
Много обичам малки стаички.Едни такива уютни,спретнати,мънинки..имат си всичко...

Поздравления за уюта, който сте създали! Аз също харесвам по-малки помещения и дърво. Хареса ми "хижарското" излъчване у вас и с удоволствие бих дошла на гости на чаша вино... Размечтах се. Сега един въпрос - колко е широка обшитата част с ламперия до трапезарийната маса (от камината към масата)? Много ми се иска да направим и ние ламперия и мястото ни е сходно.

# 547
Djane, много много уютен интериор, подредено с вкус, излъчва толкова топлина !
Flocke, тука ми мирише на Икеа и то отдалече  Laughing Много добре си обзавела студиото, белите мебели са идеални за такова малко пространство. Липства може би една или две картини - над канапето или над експедита и обстановката ще стане още по-уютна.  Peace

# 548
Запис, да следя хубавата темичка и като дойде моя ред и аз да показвам  Wink

# 549
Като стана дума за Икеа ние преди месец купихме за хола маса и 4 стола. Трябва да кажа, че са страхотни, много качествени и евтини. Масата е само за 300 лв, а може да се разтяга доста.
В момента правим ремонт в хола. Имаме да боядисваме 1 стена, да претапицираме холната лежанка и да сменим пердетата. Дано да имам желание да снимам, че да покажа крайния резултат (обикновено много се каня, а после ме домързява да качвам снимки).

# 550
Момичета, как да намеря някой да претапицира дивана?И ние ли трябва да го носим?Скъпо ли е? ooooh!

# 551
Преди две-три години се бяхме интересували и ни казаха, че трябвало дивана да се носи (огромен, ъглов, стар диван !) и тогава цената беше към 600 лв. Но не сме искали второ мнение, решихме, че е по-изгодно да се купи нов.
За цените на тапицерските услуги тука няма да говоря, за един стол тип Волтер вземат 900 евро  Shocked, но това е само за информация...

# 552
Явно ще се мисли за нов, много си харесвах табуретките Sad

# 553
Ти попитай все пак. Може нещата да са се променили, може и конкуренцията да играе и да има по-достъпни цени.

# 554
Момичета, как да намеря някой да претапицира дивана?И ние ли трябва да го носим?Скъпо ли е? ooooh!

Преди три години претапицирах едно диванче. Свързах се с фирмата, дойдоха, натовариха го и после ми го върнаха.  Дивана беше мека част  + открита дървена част и подлакътници които исках да отрежат. Исках целия да го облекат с изкуствена кожа и където е нужно да се смени дунапрена + нов дунапренен дюшек с калъф. Казаха, че ако е само претапициране може да се извърши в дома ми. Всичко ми излезе 200лв, но не помня цената само за труда ли беше или и кожата.  Ето тук се вижда въпросното диванче / големината му:  http://media.snimka.bg/4994/016242646-big.jpg

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 16:56 от zllate

Общи условия

Активация на акаунт