Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Djane, интериорът у вас излъчва много уют и топлина! Харесва ми, въпреки че не е в мой стил за обзавеждане, но с удоволствие бих дошла на гости у вас в зимна вечер на чаша червено вино до камината  Hug

# 526
Djane, интериорът у вас излъчва много уют и топлина! Харесва ми, въпреки че не е в мой стил за обзавеждане, но с удоволствие бих дошла на гости у вас в зимна вечер на чаша червено вино до камината  Hug

Страхотно е! Peace
Искам и аз на гости! Wink

# 527
Мисля че и лилаво би се вързало на резидавите стени...
И аз това се колебая-червено ли, лилаво ли или някакъв друг цвят. Между другото коридора ми е светло лилав и може би е добре да сложа нещо като препратка към него  Thinking

Peace Има много аксесоари в лилаво - може някакви лилави лъскави саксии и куп още нещица...после да покажеш снимки Wink

# 528
Сложила съм виното и като стане ще се обадя...и камината ще палнем,дръвца има Laughing Hug
Един лек спам...

Всичко що е камък и дърво ме привлича неустоимо.Сигурно в предишния си живот съм живяла в пещера Laughing
Сменихме много квартири.От коя коя по луксозна и модерна....но,никъде не се чувствах така уютно както у дома.
И да не мислите,че е лесно да се обзавежда гараж Mr. GreenХола е бил гараж CrazyАма така се плочава като си купуваме построена къща от някой друг Laughing

# 529
  • Германия
Айде и аз да си покажа новото холче, , че най-сетне си наех квартира и се махнах от проклетото общежитие Mr. Green..не че изобщо можем да говорим за сравнение с вашите, но на мен си ми е уютничко  Simple Smile

# 530
Flocke,
идеалничко е GrinningМного обичам малки стаички.Едни такива уютни,спретнати,мънинки..имат си всичко...Като бебе в утроба се чувстваш LaughingНалудничаво Mr. GreenАз съм от малкото луди които не харесват огромни стаи Crazy

# 531
  • Германия
Много обичам малки стаички.Едни такива уютни,спретнати,мънинки..имат си всичко...Като бебе в утроба се чувстваш Laughing
И аз съм същата, за това ми е идеално..  Joy

# 532
От къде сте си купили столовете и масата, и каква им е цената./ ако не е много нахално разбирасе/

# 533
  • Германия
Моите ли?Blush От Икеа е всичко..масата беше някъде между 20 и 30 евро, а столчетата по 7.  Simple Smile

# 534
Искам да попитам, дали някой знае къде може да се намери такава маса?  newsm78
http://nonsolomobili.myblog.it/media/02/01/741827337.jpg
Благодаря!

# 535
Показаната виждам за пръв път, но тази е на същия принцип:

# 536
Flocke можеш ли да ми кажеш какъв е чистият размер на клетките под телевизора/без страниците/, защото се опитвам да си начертая модел на секция за хола и да я дам на майстора. По принцип ще е съчетание между два гардероба и декоративна част, като нея мисля да я направя на клетки, но не мога да се ориентирам какъв размер да заложа. Мерси предварително   bouquet

# 537
Не съм Flocke, но да кажа, че вътрешната част на квадратите е със страна 33 см. (мерила съм ги в магазина Blush)
Като доказателство, ето тези кутии са създадени специално за тази етажерка и пасват идеално вътре. Вижда се от описанието на сайта, че са 33 х 33 см.

# 538
  • Германия
Не съм Flocke, но да кажа, че вътрешната част на квадратите е със страна 33 см. (мерила съм ги в магазина Blush)
Като доказателство, ето тези кутии са създадени специално за тази етажерка и пасват идеално вътре. Вижда се от описанието на сайта, че са 33 х 33 см.
Точно така.  Peace

# 539
Значи височината съм я уцелила, но ширината, която ми остава е по-малка. Но няма да е фатално, защото смятам да слагам книги в тях. Винаги съм харесвала стаи, в които едната стена е от горе до долу библиотека с книги. Обаче, пред вид, че апартамента ми е 40 км.м. няма как да си го позволя и затова съм се насочила само от двете страни на гардеробите ми да има по цялата височина клетки с книги  Simple Smile . Ще видим само дали крайният резултат ще е толкова добър, колкото изглежда на чертежа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт