Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 186
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
vipdivata , пропуснах да ти кажа, че холът ти е много приятен. Единствената ми забележка е към паркета. Но не касае нито подредбата му, нито това дали е стар или нов. Само цветът не ми харесва /в смисъл, че не се връзва много на сиво-бяло-лилавото/. Ако бях на твое място, просто щях да го изцикля наново и щях да го омасля /а не лакирам/ с бяла вакса за дърво /на Осмо/. Но това може да го направиш по всяко време, не е грандиозен ремонт.

baibibi, ще може ли да покажеш с някоя снимка как се е получило при вас?  Blush

Абсурд! Не за друго, а защото изобщо не става за показване. Непрекъснато нещо местя, влача нови мебели, махам други... С една дума - винаги прилича на строителна площадка. На всичкото отгоре пък и съм го превърнала в нещо като работилничка - по всяко време стои някой мебел, който преработвам, а около него има настлани вестици, бои, шкурки, шпакли, материали. С една дума - не съм готова да показвам.
Но двете помещения са изцяло слети, а само отгоре виси един трегер и просто по този начин оптически ги отделя.

# 631
vipdivata , пропуснах да ти кажа, че холът ти е много приятен. Единствената ми забележка е към паркета. Но не касае нито подредбата му, нито това дали е стар или нов. Само цветът не ми харесва /в смисъл, че не се връзва много на сиво-бяло-лилавото/. Ако бях на твое място, просто щях да го изцикля наново и щях да го омасля /а не лакирам/ с бяла вакса за дърво /на Осмо/. Но това може да го направиш по всяко време, не е грандиозен ремонт.
Моето мнение за цвета на паркета пък е тъкмо обратното Simple Smile
Придава свежест на иначе монохромното обзавеждане.

# 632
  • София
  baibibi можеш ли да покажеш как би изглеждал един дъбов паркет омаслен с бялото масло на Осмо? Защото сериозно се замислям и аз за нещо подобно в хола, предвид че след липса на съответсквие плочките за кухнята са чисто бели...., а помещението е общо.

# 633
не пипайте паркета - след 15 години само той ще става за нещо  Simple Smile даже след 5

# 634
Тук има добри картини, които ще седят добре в хола, кухнята, спалнята.... и т.н.
Дайте мнение за това Simple Smile ето го и сайта http://picturesbg.info

# 635
  • Helsinki / Sofia
Относно картини - има една, която чака да бъде закачена, но като цяло картините за мен са изкуство и не държа да ги избирам спрямо интериора Simple Smile
Падам си по импресионизма и картини като тези на Митков.

# 636
Моето мнение за цвета на паркета пък е тъкмо обратното Simple Smile
Придава свежест на иначе монохромното обзавеждане.

E, поне да е тъмно кафяв. Това жълтеещото изобщо не ми стои добре. /Този ефект също може да бъде постигнат с масло/.

baibibi можеш ли да покажеш как би изглеждал един дъбов паркет омаслен с бялото масло на Осмо?
За съжаление не разполагам със снимков материал, но съм виждала наживо в домове на мои познати и бих казала, че е страхотно - и потъмненият, и избеленият вариант.

# 637
Тук има добри картини, които ще седят добре в хола, кухнята, спалнята.... и т.н.

Не е направен добре сайтът. Постарайте се още. Simple Smile

# 638
не пипайте паркета - след 15 години само той ще става за нещо  Simple Smile даже след 5

Това пък кой ти го каза?! newsm78 Или си си купила евтиняците на Арон и тям подобни "реномирани фирми" и сега си носиш последствията...

# 639

Не е направен добре сайтът. Постарайте се още. Simple Smile

Какво според теб трябва да се подобри? Simple Smile

# 640
  • София
baibibi, така ли изглежда с бяло масло?

# 641
E, поне да е тъмно кафяв. Това жълтеещото изобщо не ми стои добре. /Този ефект също може да бъде постигнат с масло/.
Точно заради това, че няма едно меродавно мнение, а е въпрос на цветоусещане, нека авторката си презени сама какъв цвят да й е паркета Simple Smile Подозирам, че тепърва няма да го промени.
Мир!  Peace

п.п. Ех това масло, явно си много впечатлена, ще трябва да проуча въпроса.

# 642
Какво според теб трябва да се подобри? Simple Smile
Като начало цялостния дизайн - цветове и подредба и т.н.  Simple Smile

# 643
Кразко, чети бързо, понеже това е спам и сигурно съвсем скоро ще бъде изтрит. Да рекламираш тук сайта си, също е против правилата на форума и е допълнителна причина да изтрият тези наши диалози. Simple Smile
Направил си логото с шрифт Papyrus, който е един от най-изтърканите и мразени шрифтове в световен мащаб. Разбира се, след Comic Sans.
3 Fonts That Should Not Be Used Anymore - Papyrus, Comic Sans, Times New Roman
North American Anti-Papyrus League
I Fucking Hate the Papyrus Font
... и така нататък.
Отварям секцията "Арт" и там виждам само някакви си билярдни топки. Арт?!
На "Сгради" намирам Партийния дом (ексцентрична идея), сниман заедно с всички мръсни коли отпред. Нека някой от огромния ви екип от професионалисти (me, myself and I) зачисти на Фотошоп по-нелицеприятните елементи.
В презентацията ви има правописни грешчици.
Като за "най-красив портал", както се представяте, Кразко, не е достатъчно красив.

# 644
  • Helsinki / Sofia
Точно заради това, че няма едно меродавно мнение, а е въпрос на цветоусещане, нека авторката си презени сама какъв цвят да й е паркета Simple Smile Подозирам, че тепърва няма да го промени.
Мир!  Peace

п.п. Ех това масло, явно си много впечатлена, ще трябва да проуча въпроса.

Момичета, не е необходимо да влизате в спор Simple Smile Първо, публикувах снимките, защото темата е "Покажете си хола - споделете идеи". Второ, ремонтът и обзавеждането ги приключих преди една година и за мен по този начин както виждате хола си е повече от прекрасен Simple Smile Както каза Миоки - въпрос на цветоусещане и предпочитание Simple Smile Трето, казах, че приемам идеи за килими със снимков материал, защото не ми се обикаля по магазините, а все още не съм изоставила изцяло идеята за килим, който допълнително да допълни интериора. Със сигурност обаче нямам намерение да си застеля паркета от край до край  Naughty
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт