Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Тухлена стена също може да бъде носеща. Не е задължително да е бетон.

# 616
  • Helsinki / Sofia
Сисссс, много благодаря! Да, паркетът е от бабата на мъжа ми и беше невероятно запазен за годините си Simple Smile
Silence, холният модул ми е правен по поръчка от фирмата, на която възложих всички мебели (с изключение на меките и столовете). Ако те интересува - пиши ми на лични. Моделът на холния модул заимствах от един от магазините на Мартинели и леко го допълних с дясната права колона.

# 617
  • Русе
Тухлена стена също може да бъде носеща. Не е задължително да е бетон.

newsm10

# 618
Сисссс, много благодаря! Да, паркетът е от бабата на мъжа ми и беше невероятно запазен за годините си Simple Smile
Silence, холният модул ми е правен по поръчка от фирмата, на която възложих всички мебели (с изключение на меките и столовете). Ако те интересува - пиши ми на лични. Моделът на холния модул заимствах от един от магазините на Мартинели и леко го допълних с дясната права колона.
Vipdivata, харесва ми масата в трапезарията, искам точно същата за моята кухня и съм видяла подобни на няколко места. Интересно ми е твоята от къде е.

# 619
  • Helsinki / Sofia
Емстерс, всички мебели с изключение на меката мебел и столовете са от фирма, която ми изработи всички мебели по моя заявка. Ако искаш пиши на лични, за да не става реклама.

# 620
Емстерс, всички мебели с изключение на меката мебел и столовете са от фирма, която ми изработи всички мебели по моя заявка. Ако искаш пиши на лични, за да не става реклама.
Много ми харесва, а самата мека мебел от къде сте я взимали, направо е страхотна, изглежда много удобна  Rolling Eyes

# 621
  • София
Чудесен, много приятен интериор! Единствено и на мен не ми допада паркетът, но предвид че е запазен, защо да не си го запазите?! Преди няколко години правихме основен ремонт на хола, нови мебели, техника, всичко беше супер модерно. Но запазихме чугунения радиатор, защото много топли.

# 622
  • Helsinki / Sofia
vily_st, ,меката мебел в хола е изхвърлянето ни като цена в обзавеждането.  Embarassed На един италиански дизайнер е и я предлагат в Рилус и Мартинели. Ние я взехме от Рилус. Изключително удобна е и ужасно много си я харесваме.

# 623
vily_st, ,меката мебел в хола е изхвърлянето ни като цена в обзавеждането.  Embarassed На един италиански дизайнер е и я предлагат в Рилус и Мартинели. Ние я взехме от Рилус. Изключително удобна е и ужасно много си я харесваме.
Така и предположих - страхотно изглежда (а защо ли като си харесам нещо винаги се оказва скъпо Rolling Eyes) Hug

# 624
  • Helsinki / Sofia
Ами нямаше как да ми направят изпълнението на меката мебел, защото не се занимават с мека мебел, но ако имаше вариант - щях да го измисля Simple Smile С останалите неща така процедирах Simple Smile Защото и холният модул беше някаква луда сума там където го видях, но реално ми го изпълниха за в пъти по-малка сума Simple Smile

# 625
За корпусните мебели е допустимо, обаче меката мебел със сигурност няма да стане сполучливо или поне ще е бледо копие, а ако успеят да я направят добре цената няма да е ниска отново.

# 626
Благодаря на всички за мненията, определено ще се посъветвам със специалист - майка ми е строителен инженер, но досега не съм се консултирала сериозно с нея. В такъв случай остава варианта да вкарам трапезна маса в хола - засега се храним на холна масичка, но не е удачен вариант за гости.
baibibi, ще може ли да покажеш с някоя снимка как се е получило при вас?  Blush
Скоро ще измеря помещението и ще търся съвети от вас как да разположа бъдещите мебели - всичко ще се сменя  Laughing
ПС vipdivata - и аз се захласнах по секцията ти   bouquet

# 627
  • Helsinki / Sofia
Миоки, подозирам, че си права. Затова и не сме търсили други варианти - просто меката мебел ни легна на сърцето и дотам беше Simple Smile
onceuponatime,   bouquet

# 628
Vipdivata,и на мен много ми хареса.Като цветово решение-също.Може ли и на мен на лични тел.на ф-мата изпълнителнител,моля те!  bouquet
Меги,и твоите снимки много ми харесаха!Много приятно и уютно се е получило.

# 629

vipdivata чудесен хол  Peace

onceuponatime Ние сложихме висока маса в нашия хол.  Интересно се получи, но най-важното е че е много удобно, когато идват гости / поне 1-2 пъти седмично/ и вечер като сядаме на по чаша вино .

Общи условия

Активация на акаунт