Покажете си хола- споделете идеи-5

• 167 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
И аз при вас момичета Hug

# 16
  • varna
Здравейте и от мен!  bouquet

# 17
  • Пловдив
 Mr. Green Тази сутрин ми върви на записване  Whistling

# 18
# 19
Мен пък ме влекат белите дневни Embarassed. Хайде запис.

# 20
И аз съм тук Laughing

# 21
Yaya, малко встрани от темата, искам да те попитам как намираш килима, който сте взели? /Скубе ли се, степва ли се?!/
Спряла съм се на същия, но нямам опит с типа шаги до сега и още умувам поддръжката му... Simple Smile

# 22

Въх, недей  Mr. Green
Казвам го от личен опит, очите ми са все в него, дали не е изцапан и му треперя  ooooh!
Сега като се роди бебето не знам как ще го опазвам.
Иначе е красота, няма спор  Heart Eyes

# 23
Yaya, малко встрани от темата, искам да те попитам как намираш килима, който сте взели? /Скубе ли се, степва ли се?!/
Спряла съм се на същия, но нямам опит с типа шаги до сега и още умувам поддръжката му... Simple Smile

Супер е,от 1мес го имаме,нито се скубе,нито се степва. Дори масата стои върху него,от време на време я местя,отдолу само да го разроша и не личи,че нещо е имало. Още не съм го тупала,само го прахосмукирам,тоя уикенд планирам да има и тупане,че сама ми е трудно,но съм доволна от него засега.  Peace

# 24

Въх, недей  Mr. Green
Казвам го от личен опит, очите ми са все в него, дали не е изцапан и му треперя  ooooh!
Сега като се роди бебето не знам как ще го опазвам.
Иначе е красота, няма спор  Heart Eyes
Абе аз нямам бебе, но моите и двамата са за 3 бебета ooooh!. Така, че ще се простя с тази си идея Sad.

# 25
Здравейте  Grinning

И тук като при "Баните" ще кажа, че не пиша много, но чета всичко. Съвсем скоро ще ви покажа и моя хол  Simple Smile

# 26
Вместо запис, да помоля Yaya,  пак да пусне нейния хол, 4е нещо съм го изпуснала !

Ина4е и аз съм се насо4ила към шаги килим. Много ми харесват  Peace
Днес си избрахме боите за целия апартамент. Майсторът по4ва от утре. По4ва ве4е да се вижда някакъв резултат. Ще излезе апартамент от цялата тая работа .  Mr. Green

# 27
Вместо запис, да помоля Yaya,  пак да пусне нейния хол, 4е нещо съм го изпуснала !

Не си,аз не съм го пускала още!  Mr. Green Пуснах само дивана в миналата тема,че бяхме подхванали темата за меката мебел и на снимката се вижда концепцията на стаята. Просто откак се нанесохме се успокоихме и нищо не пипваме и има още някои неща,които ми се ще да довършим преди да го снимам в цялост! Но лудостта не ме е напуснала,зелена ваза чак от Чехия мъкнах , че реших,че точно тая искам!  Laughing Диванът отново,дано не стана досадна!

Сетих се да споделя като стана дума за боите,новите стени адски попиват,нашето зелено пожълтя,хем минахме 2 ръце.Посъветваха ни да сложим първа ръка бяла боя ,но ние сигурни,че няма страшно,не го направихме.Сега се виждам как догодина боядисвам зеленото наново!  Crazy

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 00:15 от yaya

# 28
на черно-сивия ми хол май ще е ок едно ярко жълто, а, какво ще кажете?

получава се ефектна комбинация  Peace

# 29
  • софия

Цитат
получава се ефектна комбинация  Peace
мдааа, сега остава само да намеря платовете

Общи условия

Активация на акаунт