Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
pina, много нестандартна идея, харесва ми  Mr. Green Peace и ще следя с лъбопитство предложенията и резултата.
При мен ще се получи нещо подобно, някога в далечно бъдеще... Но ще е по-скоро разделено на два къта - нещо подобно на лежанка и отделно дървени кресла с маса. Но помещението не е голямо и предполагам няма да се усеща , че са разделени зони  Mr. Green Ще видим на финала какво ще се изпълни от първоначалния замисъл Simple Smile

# 91
Ами, аз дори реших (засега, още не сме на етап реализация), към масата за хранене да купим 5 стола, нормални, и един стол от ратан. Много ги харесвам ратановите, като цветова гама ще е същата като другите столове и масата, но модела и материала ще е друг. Струва ми се, че това ще освежи, иначе стандартните комплекти, без да е натрапчиво.

Всъщност, това целя, да е леко раздвижено, да придава уют, без да е прекалено. Няма да имаме кой знае какви предмети, натрапчиви мебели. Оглеждам за различни кресла, но идеята ми е дивана и креслата да са в една цветова гама, само модела им да е различен. Не мисля да стигам до там, да комбинирам цикламено със синьо и бежово  Simple Smile  че точно такива комбинации срещам, ама ми е прекалено. Из нета има страшно много такива интериори, но не сложих повече линкове, за да не прекалявам.

# 92
Какво мислите за комбинацията латекс и тапети?

На мен лично тази комбинация много ми харесва, но моя не иска тапети. Виждала съм много добри неща.

Ние направихме такава комбинация. Тапетите не са водещи и не са дразнещи. Всичко в хола ни е бяло, сиво и черно, но въпреки че цветовете звучат доста заспало, за мен е много приятна атмосферата. Дори дограмата ни е сива  Grinning

Аз обожавам тапетите, но като че ли вече по-приемлив за мен е варианта в комбинация, особено ако са тежки винилови.

На водещата стена сложихме това - http://art24.bg/product/195/3d-pano-ueb-most-ot-3-chasti-po-40-h … 20-sm-vsyaka.html и мисля, че добре се получи.

Някой спомена масичка - нашата холна е чисто бяла, квадратна. Чиста геометрия!

Трябва да наснимам после и да ви покажа. Между другото изчетох хиляда списания и всяка следваща стъпка идваше постепенно, решението ни за обзавеждане не беше решено предварително напълно.

# 93
i love chocolate , много ти е хубав холът. Но най ми хареса кухнята ти.
pina , вкъщи е така. Но диванът е ъглов с лежнака /но много компактен, направо малък/, а фотьойлите са съвсем различни. Дамаската е сходна - диванът е мръсно бяло с тъмно кафеви нишки, а фотьойлите са само мръсно бяло. Възглавничките са еднакви. Сега обаче съм решила да сменя фотьойлите с едни старинни тип виенски, ама трябва да ги претапицирам първо.

# 94
На водещата стена сложихме това - http://art24.bg/product/195/3d-pano-ueb-most-ot-3-chasti-po-40-h … 20-sm-vsyaka.html и мисля, че добре се получи.

Трябва да наснимам после и да ви покажа. Между другото изчетох хиляда списания и всяка следваща стъпка идваше постепенно, решението ни за обзавеждане не беше решено предварително напълно.

тези пана са страхотни, въобще като идея и това което вие сте избрали също Simple Smile
аз веднага си харесах едно с 3 слончета и едно с антилопи, което е от 3 части. мъжа ми също ги хареса, дано да го навия да си вземем.

С нетърпение очаквам снимки на твоя хол, само като чета и си го представям много изчистено, семпло, и супер стилно. Искам да видя Simple Smile

# 95
  • Русе

Някой спомена масичка - нашата холна е чисто бяла, квадратна. Чиста геометрия!

Дай снимки наистина, изглежда много добре, и предполагам наистина се е получило супер.

# 96
i love chocolate, браво, много ми харесва твоя хол, май и моя ще е нещо подобно, но засега сме доста по-назад от вас...
Колко кв. е цялото помещение, струвами се, че е колкото и моя  Simple Smile

Мерси Wink

22 м2 е помещението, заедно с кухнята.

Simple Smile познала съм значи... ние сме с 24/25... 

# 97
i love chocolate, много симпатично холче! Ние взехме същата като твоите лампи за трапезната част! И нашия хол е горе долу колкото твоя с кухнята заедното, ама на мен изобщо не ми изглежда да е много тясно. Тъкмо по-малко за чистене Mr. Green

pina , аз обожавам ратан! Придава страшен уют ! Такива ще ни бъдат столовете на трапезната маса. Само остава да ги купим  Peace

# 98
Ох, аз съм си харесала всичко, едва издържам да не ида да ги накупя и да ги сложа на склад, че още мястото го няма  Laughing
Обмислям и едно ратаново кресло. Ако всичко е от ратан ми стои някак натрапчиво  Thinking  Затова мисля само да го вплета, тук-там. До края кой знае какво ще измисля.....

Тези пана много ми допаднаха, но няма да ми се вържат, иначе се замислих.

# 99
Да попитам едно въпросче тези, които имат хол + кухня в едно помещение от 22-25 кв. м. - слагате ли две маси, т.е. една малка и една трапезна за хранене? Питам, защото при мен ми се вижда невъзможно и мн. тясно ми се струва, че ще стане... та как сте решили въпроса... ?

# 100
  • София
Аз сложих 2 маси. Предлагаха ми такава с повдигащ се плот, но не я харесах, а и не мога да си представя постоянно да я свалям и вдигам. Или пък да ям сгъната на ниска маса. И двете ми маси са малки (трапезната е разтегателна), но с различна височина и не съжалявам.

# 101
Става дума за 2 маси - една за хранене и една за меката мебел, ниска ли? Аз помислих, че става дума за малка кухненска маса + още една голяма, за трапезария.

# 102
  • София
Една трапезна, която е с размери 110/70, но се разпъва  и става 140/70 при нужда и една малка стъклена масичка за меката мебел.

# 103
Ние в сегашния ни апартамент решихме въпроса с една маса - тя може да се вдига и да стане висока, може да се разтяга - удобно е  - има една ръчка от страни, само я навиваш и сменяш височината:peace:. Купувахме я миналата година от Арон - дървена е Peace

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 19:52 от vily_st

# 104
Ние в сегашния ни апартамент решихме въпроса със една маса - тя може да се вдига и да стане висока, може да се разтяга - удобно е  - има една ръчка от страни, само я навиваш и сменяш височината:peace:. Купувахме я миналата година от Арон - дървена е Peace
И ние си купихме такъв тип маса от ZONA, само че не от най-разпространените, а и съм чула, че фирми правят по поръчка Peace 2 в 1  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт