Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Осло
Kölsches Mädel  - невероятно ,браво...и с тия тухличкиии..  Laughing  Hug

# 151
Kölsches Mädel  - невероятно ,браво...  Laughing  Hug

Отдавна никой не си е показвал хола и този ми напълни очите. Браво!
Разгледах и другите снимки от албумчето, и спалнята е чудесна, с много добри идеи.
Още веднъж поздравления!

# 152
Kölsches Mädel, поздравлния и от мен, и за хола, и за кухнята!
Тези тухли тапет ли са или?

# 153
И на мен също ми харесват-   bouquet

Аз да се похваля,имаме на половин "холна секцийка",още снощи щеше да е монтирана,но майстора забравил някакви дюбели  Crazy.Тази вечер всичко трябва да е поставено  и ще снимам.

# 154
Kölsches Mädel, много добре се е получило. Пишеш, че  нямаш още пердета, на какъв цвят си се спряла?
И моите дивани са в същия цвят и искам да ги съчетая някак с передетата.

# 155
Kölsches Mädel моля те разкажи малко за тухлената стена:  откъде си я поръчахте, колко струва кв. (не съм сигурна по какъв

точно начин я продават), колко време отнема поставянето........., имали по специална подръжка, че и ние си мислим едната ни стена да е такава,

но сякаш малко по-светъл цвят.

bouquet

# 156
Mon, попаднах на този сайт /има и ценова листа/ за каменни и тухлени облицовки.
Наистина прекрасно усещане дават. Mädel, поздравления!  bouquet

# 157
  • София
Здравейте момичета,
Искам съвет - предстои ни преобразуване на къщата. Кухнята ще е в помещението, съседно на хола. За сега са отделени със стена и има врата за влизане от хола към бъдещата кухня. Винаги съм мечтала да имам хол и кухня в едно помещение, без стени и врати. И за това сме решили да избием стената между двете помещения, за да сложим бар, който да ги отделя оптически.
Обаче малко ме притеснява въпроса с миризмите и шумовете от кухнята, които ще присъстват постоянно в хола. Сега обмислям фурната и котлоните да са възможно най-близо до прозореца и най-далече от хола, плюс някаква плъзгаща врата или хармоника, която да може все пак да прегражда помещенията, ако се налага. Какво ще кажете? Удачно ли е, или само ще си дадем парите?
Дайте ми идея за нещо по-добро, като решение на проблема.

# 158
Мерси много за комплиментите! Радвам се, че ви харесва!  Hug

За този тапет бях изтормозила за информация момичетата в темата за шаблоните и стикерите  Mr. Green,  но резултатът е налице .

Води се фототапет и е на немската марка Комар. http://komar.de/komar08/htdocs/deu/fototapeten/8-700.php?setnav2 … bgnav3=bg-314.gif

Продават ги в Домко и в още един магазин в Люлин, но му забравих името. Онзи големият, където точно срещу него строят май някакъв мол. Сори за обяснението, ама хич не се оправям в Люлините.
Струва 80 лева. В опаковката има и лепило, което е изключително здраво. Първоначално като го отворихме си помислихме с мъжо, че ще ни се наложи да купуваме допълнително, но дори и остана, абе немска работа  Grinning . Представлява 8 правоъгълника, като има точна схема за слагане за да може да си паснат правилно. Размерът е 3.68 на 2.54.

Eclat , пердета имам, но объркахме корнизите. Сложихме едни въжени системи, които изглеждат наистина много красиво, но пък хич не се усетихме, че не могат да издържат нашите пердета. Та те са тежки ленени пердета, цвят екрю, мръсно бяло. Купих ги от Икеа и вече ги бях слагала в предишното ни жилище, та знам как изглеждат .
Мисля, че отговорих на всички въпроси  Grinning

# 159
Мерси много за комплиментите! Радвам се, че ви харесва!  Hug

За този тапет бях изтормозила за информация момичетата в темата за шаблоните и стикерите  Mr. Green,  но резултатът е налице .

Ихааа...Не бих предположила, че е тапет, макар тайничко да се надявах, защото облицовките са доста скъпи и трудоемки. Браво!Много находчиво и стилно! thumbsup

# 160
  • Точно където трябва
Здравейте! Ще моля за съвети тук, но въпросите ми касаят цяла къща. Към момента дилемата е за цветовете. Принципно ми харесват пастелни тонове. Някак си я виждам  в бежово-млечно-кафява гама. И с един обединяващ цветен/оранжев/ акцент. Обаче от друга страна като ви разглеждам домовете /снимките/ и виждам, че на повечето всяко помещение е решено за себе си. И се чудя как да постъпя. Хем мога да реализирам повече комбинации при 2-я вариант, хем първият ми стои някак си по-... Какво ще ме посъветвате ooooh!

# 161
  • София
  Дано се включат мами с опит, защото аз от 2 часа си играя с цветовета на една програма и не мога нищо да реша или избера. Отделно, че съм супер боса и дори незнам колко трябва да са водещите цветове, акцента какъв да е, а пък за мебелите да не говорим...

# 162
Kölsches Mädel- чудесно се е получило! Тапета е изключително сполучлив и оригинален! Поне на снимка никога не мога да кажа, че не е истинки камък... а и като се сложат перденца, килима , стойката за ТВ- бонбон! Ах, каква беля ми вкарваш с този тапет ... усещам как ще мъкна от БГ Mr. Green Имаш ли предтсва дали има в различни нюанси на кафяво/бежово?  bouquet

elliee- много е индивидуално това , което питаш ... на мен много ми допадат някой интериорни решения , които са по-смели от към цветови комбинации, има наистина много сполучливи неща , но когато тръгна аз да правя нещо никога не мога да смеся повече от 3 цвята...  Crazy А и много зависи как са планирани помещенията- всяко за себе си или се преминава от едно в друго( кухня, трапезария, хол, антре) При мен е точно така и затова за тези помещения се спрях на една комбинация ( кафяво, бежово, екрю) , но пък в спалнята и гостната използвах други...
Мисля, че ако разгледаш повече снимки или комбинации в мебелните магазини постепенно ще се избистри идеята ти Peace

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 15:09 от Dina767

# 163
Някак си я виждам  в бежово-млечно-кафява гама. И с един обединяващ цветен/оранжев/ акцент.

Моето мнение е, че е хубаво да има обединяващ всички помещения цвят /или поне нюанс/, а акцентите могат да са различни в различните стаи.
А след като вече виждаш домът си, си извървяла по-трудната част от пътя. Simple Smile

# 164
Eclat , пердета имам, но объркахме корнизите. Сложихме едни въжени системи, които изглеждат наистина много красиво, но пък хич не се усетихме, че не могат да издържат нашите пердета. Та те са тежки ленени пердета, цвят екрю, мръсно бяло. Купих ги от Икеа и вече ги бях слагала в предишното ни жилище, та знам как изглеждат .
Мисля, че отговорих на всички въпроси  Grinning

Имаш ли снимка как изглеждат вече монтирани, "на живо" тези корнизи? Защото аз купих такива и после ги върнах в Икеа. Реших, че малко ми "простеят" и затова ги върнах. Но не съм съвсем убедена, че постъпих правилно, така че може пак да купя такива. На мен ми трябват за младежка стая за момче. А за теглото на завесите- мисля, че издържаха до 5 кг. , но дали няма пък да увиснат?

Общи условия

Активация на акаунт