Покажете си хола- споделете идеи-5

• 168 187
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, помагайте! Знам, че сред вас има доста интересни виждания. Ще се радвам да ме посъветвате в избора на диван и секционен модул за моя дом. За сега сме на етап боядисани стени, поръчана кухня( хол+кухня в едно помещение). Нямам реални снимки, но имам едни мои творения със абсолютно същите цветове, които ще присъстват в стаята. Ето ги: http://smiledf.multiply.com/photos/album/56/56 Първата е с цвета на стените и ламината, втората плоскостите на кухнята( ще има и черно стъкло) и третата гърба и плота на кухнята(който е бял, но на снимката сивее). Майстора чака да му кажем цвета и там сме в чуденка. Дивана също не мога да преценя каква гама да е. Приемам акъли и за завески...и за вс. което се сетите. Само да кажа че не мога да сменям вече цвета на стените, плоскостите на кухнята и ламината Mr. Green И най-вече се чудя за ТВ модула какъв цвят да е, дали същия като кухнята или др? Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 16:23 от smiled_

# 211
Здравей, аз мисля, че ТВ модула ще е добре да е като кухнята. Дивана нещо малко по-тъмно бежово към кафяво. За пердета незнам-ако намериш нещо близко до гърба на кухнята ще е идеално  Peace Може да сложиш и някакви акценти в други контрасни цветове-възглавнички, декорации и т.н.
Успех и после да покажеш Laughing

# 212
  • Fort Worth, TX
http://kremena1975.snimka.bg/properties/vka6ti.512829.19374114
Ето и малко снимки от мен.Съжалявам за малко кофти ка4ество/

# 213
Привет на всички в тази уютна темичка!
Може ли да помоля за малко помощ!Спряла съм се на червено-черно като цветове за хола и ще съм благодарна на всякакви споделени идейки.Едната стена ще е тапет черно-бял може би и дивана ще е червен с черни възглавници.Просто искам да го видя някъде подредено че мъжа ми е учуден от изборът ми и трябва да го убедя!
Благодаря предварително на отзовалите се!

# 214
Здравейте момичета! Поздравления за хубавата тема! Искам за ви питам обаче, как да си кача снимки, защото днес се регистрирах и невиждам опция за това. От това което разгледах в темите стигнах до извода, че трябва да са качени в някой сайт за снимки /например снимка вг/ и да копна линка за тях или мога и тук Thinking

# 215
Здравейте момичета! Поздравления за хубавата тема! Искам за ви питам обаче, как да си кача снимки, защото днес се регистрирах и невиждам опция за това. От това което разгледах в темите стигнах до извода, че трябва да са качени в някой сайт за снимки /например снимка вг/ и да копна линка за тях или мога и тук Thinking

Ето тук е обяснено всичко  Peace http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 216
  • sofia
Привет на всички в тази уютна темичка!
Може ли да помоля за малко помощ!Спряла съм се на червено-черно като цветове за хола и ще съм благодарна на всякакви споделени идейки.Едната стена ще е тапет черно-бял може би и дивана ще е червен с черни възглавници.Просто искам да го видя някъде подредено че мъжа ми е учуден от изборът ми и трябва да го убедя!
Благодаря предварително на отзовалите се!
На мен ми харесва това със сивата стена и черно-белите снимки отзад.

Или това с раирания килим:

Това пък е с много хубав тапет (поне за мен) и мисля, че ще си пасне добре и с червен диван:-):

Успех! Grinning

# 217
  • София
Само да кажа, че бях чела нещо за червени пердета и Фън шуй, но ще ви излъжа точно какво беше.
Ако Ви интересува, разбира се.

# 218
До края на седмицата смятам да вървя да ги търся и като имам инфо непременно ще споделя!

Благодаря! Ще чакам преки впечатления и цени.  Hug

Днес ходих да проверя за масите...И да наистина ги има и изглеждат перфектно големи когато са в разгънато състояние. Има два вида от този модел с различни размери, но в магазина имаше само един 80/80 см в неразгънато състояние. Когато стане маса с размери за хранене е 80/160/75 височина. Другият размер бил 70/120 , в разгънато състояние 120/140 и пак 75 см височина. 5 цвята - бяло,черно, венге, елма ябълка и избелен дъб. Забравих да кажа за цените вариант 1 - 499лв. Вариант 2 - 555лв. Доставката се изпълнява в срок от 40 дни. Иначе в шоврума имаше три вида разтегателни маси от клипчето, но другите варианти не са удобни за хранене на много хора, евентуално ако имаш гости. Те са по скоро маси за кафе с възможност и да закусиш на тях.
Нямат magazin в София.

На мен цветовете никак не ми пасват. Ламината ми е круша и незнам с какво бих могла да го сучетая. Започвам да си мисля, дали да не започна сега пък  да търся механизъм и да намеря някой да ми направи таква маса.

newsm78
Къде се намира този магазин за въпросните маси, и аз съм на този етап. Благодаря предварително... Simple Smile

# 219
Здравейте аз съм се спряла на нещо такова

# 220
Здравейте аз съм се спряла на нещо такова
Много ми харесва - от къде са тези мебели, че гледам, че е шоурум?

# 221
  • София
Тази снимка май е от КОМО. Иначе имаше същата секция и в Айко Люлин и беше по-евтина, ако не ме лъже паметта. Но в Айкото май беше на някаква промоция, пролетта я гледах.

# 222
В Комо е това  Peace

# 223
  • Точно където трябва
Аз пак тук с молба за помощ Embarassed Днес ще идва майстор да му кажем какво искаме, обаче аз още не знам. Да обясня пак помещението за смотаното холче. Нямам цяла стена. На едната стена/ок.2,60 е входната врата/двойна/; отдясно стената 3,50 е с 2 врати на нея. Отсреща, където ми се струва че е единственото възможно място за ТВ кът имам стена 1,60 и вратав лявата и част и отляво прозорец. Мислехме да правим стената с ниши, ама тя май се оказа носеща и не знам доколко е удачно да я пипаме. Тук ако някой може да си каже мнението. Да се слага секцийка тякаква няма накъде напред. А само с една ТВ маса ми се вижда все едно съм на полеви условия  Cry Как да го направя тоя хол...

# 224
Пусни една снимка или просто чертеж на помещението. Щом имаш място за ТВ маса, това означава, че над нея ще има място за рафтове или шкафчета.
И ние се отказахме от нишите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт