Покажете си хола- споделете идеи-5

• 167 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
за холо-кухнята смятам да сложа хоризонтални щори цвят сребро, отгоре някаква завеса полупрозрачна - цвят и тип материал не знам все още какво ще бъде, но ще го съобразя с цвета на дамаската на дивана, защото той ми е под прозореца.

в детската, например, на розови стени сложихме хоризонт. щори светло-сини и доста добре се върза цветово.

# 316
  • Точно където трябва
Не знам какви щори ще слагам  Rolling Eyes Всъщност аз като конкретика още нищо не съм решила. Принципно не исках щори, а завеси, но мъжа ми каза, че ще изпукаме от жега. Пък и като разгледах цените на пердетата май се навих.  Simple Smile Та щях да ви питам кой видове най-много ще предпазват от слънце. Може би алуминиевите, ама хич не ми харесват. Та предпочитам да избирам от вертикални, роло, римски. Или зависи от материята им. Изобщо какво да търся. Пак уточнявам, че въпреки, че пиша в тази тема въпросите ми са за целият дом.
А, и като се сложи щора отгоре завеси слагат ли се, няма ли да прозират и да стане грозно. Щото ми се иска да има завеса.

# 317
elliee ние в едната стая на апартамента ни сме сложили вертикални щори с перде отгоре - получи се много красиво - стаята е светло зелено резида, щорите са в млечно оранжево, а пердето е от тези тип органза - оранжево с зеленикави черти на места Peace

# 318
elliee , хоризонталните алуминиеви се чистят ужасно! Казвам ти го от личен опит... Peace

# 319
  • Точно където трябва
vily_st, може ли снимка?
Сисссс, аз  съм имала хоризонтални алуминиеви и картинката ми е ясна  Wink
До сега се ровех за щори и като разглеждах снимките ми щракна нещо. Вместо да акцентирам с тапет на някоя стена, може акцента да е със щора, ако изглежда примерно така http://www.bibtex-plovdiv.com/categories.php?id=6  И без това МОЯТ тапет не е произведен още. Принципно имам проблем с намирането на точно каквото искам.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 08:27 от elliee

# 320
vily_st, може ли снимка?
Сисссс, аз знам съм имала хоризонтални алуминиеви и картинката ми е ясна  Wink
До сега се ровех за щори и като разглеждах снимките ми щракна нещо. Вместо да акцентирам с тапет на някоя стена, може акцента да е със щора, ако изглежда примерно така http://www.bibtex-plovdiv.com/categories.php?id=6  И без това МОЯТ тапет не е произведен още. Принципно имам проблем с намирането на точно каквото искам.

Пък като ти омръзне цвета,които си сложила за акцент,по-лесно ще смениш примерно лентите на щората,отколкото тапета... Аз така направих в спалнята ми... Акцента беше в  бордо. Ама я виж я сега дали е бордо... Wink За норматив стана тюркоазена...
Така че,действай! Peace

# 321
  • Точно където трябва
Да де, за красота ще се издокарам с текстилни щори, но все пак ще изпълняват ли основната си функция? Щото иначе хич не бих ги сложила. Някой, който има да сподели.

# 322
Да де, за красота ще се издокарам с текстилни щори, но все пак ще изпълняват ли основната си функция? Щото иначе хич не бих ги сложила. Някой, който има да сподели.

Ами основната им функция не е ли да ти е красиво в стаята и като ги затвориш,да не те гледат комшиите... Joy Joy Че моята комшийка преди си гледаше телевизия от нейната тераса на нашия телевизор в кухнята... hahaha hahaha
Ако са по-тъмен цвят ,затъмняват стаята повече... Ако са светли по-малко... Всъщност зависи от плътността на материята... А иначе най-добре предпазват от слънцето тези външните ролетни щори... Но пък и правят в стаята тъмница,когато са спуснати...
Според мен вертикалните текстилни щори са най-практични-красиви са,не задържат прах,почистват се лесно... Но все пак е въпрос на вкус,като с всичко друго... Peace

# 323
  • Точно където трябва
Ооооо, външни ролетни, както и вътрешни алуминиеви - никога! Ми пак ще съм в чуденка, то излиза,че с плътна завеса и текстилна щора е все едно откъм слънце  Grinning
Thanks, Сисссс!

# 324
elliee за съжаление нямам снимка, а в момента не мога да снимам, че не сме там за лятото. Но ще се поровя и ако изкочи някъде ще покажа Rolling Eyes Peace

# 325
Зациклих с избора за тапети,за всекидневната(хола), гледах в домко,бриколаж,практикер и нищо не ми хареса,дайте идея къде да търся?Не се сещам за др.магазини , за тапети

# 326
Зациклих с избора за тапети,за всекидневната(хола), гледах в домко,бриколаж,практикер и нищо не ми хареса,дайте идея къде да търся?Не се сещам за др.магазини , за тапети
DecorCenter

# 327
  • Стара Загора

В АЙКО, макар че някои са с доста високи цени.

# 328
  • Точно където трябва
Може вече да сте ги виждали, но все пак да споделя http://www.tes-a.com/index.php?pageNum_items=2&totalRows_items=27&cid=31
Аз съм изумена, тези мебели са всичко, което мога да искам, но не мога да имам.  Confused  Grinning

# 329
  • гр. София

ТапетиЯ на ъгъла на бул.Тодор Александров и бул. К. Величков,до метростанция К.Величков.

Общи условия

Активация на акаунт