Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 8)

• 29 768
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Нямам думи!  #Cussing out
Това вече е геноцид, и дискриминация, и тотално погазване на човешките права!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да не говорим, че тези пари се дават по СОЦИАЛНИ критерии, т.е., че си социално слаб, а не защото си боден или не боден!

БЪЛГАРИЙО, СЪБУДИ СЕ!!!
ТОВА ГО ПРАВЯТ С ДЕЦАТА ТИ!!!!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Така трябва, повече трябва да са!

# 226
Е и аз нямам думи.  Sick Те не разбират ли,4е задължавайки хората да правят нещо си там,постигат по-голяма корупция единствено?И 4е ако искат да изхвърлят циганите зад борда,помитат и хората,които си плащат задълженията.И 4е са абсолютно изтрещели,ако смятат 4е трябва да налагат някаква псевдо профилактика.

# 227
Хайде нещо да направим, бе , хора....толкова ли сме малко Cry

# 228
Какво да направим, душо?!
Нали я чу оная госпожа с мазния бретон в Новините?
От мърлявщина не сме ваксинирали и това било добре!  Twisted Evil
Нямам думи, не знам какво става с тия хора!
   ooooh!

# 229
Момичета, а дали това изискване важи и за еднократната помощ за раждане на 1-во, 2-ро и т.н. дете  Tired

Не, не важи!!! Само за детските, които се дават на база доход на член от семейството. Еднократната помощ се дава при условие, че детето е живородено и не е дадено за осиновяване. Други условия няма.

Кифла, никой няма право да лишава детото от образование, по каквито и да било причини. Затова и натискат през детските, а не през училището и ДГ, защото така и така трудно ги вкарват ромчетата в училище и точно за тях направиха две години предучилищна, за да научат барем български и малко да се социализират, че иначе направо в първи клас става страшно - и за ромчетата, и за учителите им...

# 230
Само за детските, които се дават на база доход на член от семейството.

Именно!
На база доход на член от семейството!
Това са СОЦИАЛНИ критерии!
А не кой дупчил, кой не - глоба и няма детски!
Безсрамна, ненормална държава!
Глупав народ!
Не искам да мисля какво ни чака, ако и сега си замълчим!

# 231
Госпожата с мазният бретон сигурно има предвид циганите.Те имат такива зау4ени фрази спрямо тях.

Но проблемът с циганите не би трябвало да рефлектира и върху българското население.Има си други на4ини да ги откажат от лежане в къщи и вземане на помощи.

# 232
Госпожата с мазният бретон сигурно има предвид циганите.Те имат такива зау4ени фрази спрямо тях.

Но проблемът с циганите не би трябвало да рефлектира и върху българското население.Има си други на4ини да ги откажат от лежане в къщи и вземане на помощи.
Нямат предвид само циганите,  всички неслагащи ваксини са им трън в очите. Моите деца и двте са неваксинирани. Поддържаха температура до известна възраст, а и малкото е с алергии. Не ми се слагат ваксини, а парите са ми от полза, за мен са нещо. Ако някой измисли с какво може да се попречи на тази глупост да се осъществи подкрепям с две ръце.
Писах на Бтв -Тази сутрин. Ако пишат повече хора за проблема, има по-голям шанс да обърнат внимание и да зачоплят проблема в предаване.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:14 от acer

# 233
Айде нова Петиция!  ooooh!
Ей така се разпиляват гласове!
  Tired

Липса на избор при ваксиниране

# 234
Детските надбавки не са обвьрзани с ваксини в ЕС.Това E льжа.

През изминалата седмица стана ясно, че детски надбавки получават и хора с високоплатени професии, като лекари, зъболекари и нотариуси.
Много интересно...

А може ли,ако децата,които са лишени от надбавки поради неваксиниране да получат тези надбавки като сьбрана сума (с лихва) след 6 години,ако детето не се разболее от дадените болести?

Има нещо нередно в тази наредва (закон) и не знам дали практически ще може да се прокара.

Щом по горният цитат е бил вьзможен,защо и други подобия да не станат реалност? Wink

Всичко ще се опитат да прокарат.Никакво насилие не им е чуждо и не милеят за ничйи живот.
Всичко е за пари и политически цели.
Утре и закон за поставяне на чипове ще прокарат,с който да задьлжат всеки да се регистрира,за да "не застрашава обществото".
Мислите,че се шегувам?
Да видим....

Това,на което разчитат е,че прекалено малко хора са запознати с целите им.
Затова най силното орьжие е да се разпространява информация.
Колкото повече хора знаят за ваксините,толкова по голяма сила става.
Масата не е за подценяване.И те го знаят.И ги е страх.

# 235
Джули, тази петиция е стара. Правена е преди тази, която подготвиха момичетата от форума, спомням си, че авторката се беше включвала в работната тема при нас  Hug

# 236
  • в матрицата
Вие четохтели за варненските майки, които се надигат срещу ваксините?? Айде давайте да се присъединим към тях и да се дава гласност, само така може да се спре това безумие!!! Ето линк: http://www.varna.dir.bg/2010/04/08/news6168887.html

# 237
Suzza, аз писах по-рано, че търся начин да се свържа с тях....
Не знам....Мег, Кристиян, всички.... дайте идея какво може да се направи...

# 238
Това е много лошо, което го измислиха  #2gunfire с детските надбавки. Аз няма да ги взимам. Но да видим на тези циганчета, като започнат да им слагат редовно ваксини дали няма да има пак някаква епидемия. Тогава какво ще е оправданието на държавата.  baby_neutral

# 239
  • в матрицата
Освен да заведем колективно дело за потъпкване правото на личен избор...

Общи условия

Активация на акаунт