Банята-13та тема

• 110 058
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ето един сайт за душкабини  http://www.unique-glass.eu/

# 286
  • Бургас
Здравейте,това е проекта на новата баня,дано да съм го качила както трябва.http://www.bg-mamma.com/albums/view/273/541
Ако има някакви идеи имам време да утре на обяд да променям.То не че не променях вече няколко пъти разположението на санитарията.Майстора в чудо се видя човека.
rumen_iankov ,майстора ни каза за душкабината,че ще залепим задните крачета със силикон,а предните ще хванем за пода.Нашата кабина е с дълбоко корито и отдолу има някаква желязна скара,която подпира отдолу коритото,според мен по този начин я подсилват да не хлътне от тежеста newsm78 дали се изразих правилно-коритото стъпва на тая скара.Утре последно се къпя в старата баня,правя снимки и почваме.........Дано скоро да стане и новата,уж убещаха за седмица да стане Whistling

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 11:47 от sneji_bs

# 287
  • София
Само да попитам тоалетната чиния в момента там ли където сте начернали или тепърва ще е местите.По- принцип можете да сложите санитарен силикон между коритото и стената.Около 3 туби отиват за монтажа на коритото.Но преди да го залепите сложете и свържете с канала.После сипете малко вода,за да не би да тече.Ако не тече залевайте смело.А за здравината сложете коритото на равна повърхност и нека мъжа ви да стъпи отгоре и сами ще си прецените.

# 288
  • Бургас
Тоалетната беше там,но гледаше на другата страна,канала и отиваше в шахтата.За сега коритото на душкабината изглежда здрава,милото/110кг/още в магазина влиза и подскача в нея.Скарата която е отдолу не и позволява да пружинира,дори и не мърда.Когато избирахме кабина имаше едни които вътре са целите от някаква пласмаса и като влезеш и мръднеш,всичко се тресе,за това взехме тая от Практикер -цялата е от стъкло-става въпрос за черната,другата от синьо стъкло щеше да ми отива повече,но тя е от пласмаса вътре.Ние всъщност видяхме и много по-хубави,но никаде нямаха на склад и трябваше да чакаме да ни доставят около2 седмици.Първия вариант беше да купим само параван,но милото като видя кабините с музичка и др.екстри и реши да е такава.Че да видим какво ще стане с наща баня.Като стане ще пусна снимки-преди и сега.Ще ви информирам и за колко време става всичко.Успех на другите като мен.http://www.bg-mamma.com/albums/view/273/543

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 13:38 от sneji_bs

# 289
Да има такива : шкаф с вграден кош за пране+мивка. Има и само шкаф- тип колона, пак с кош за пране. Аз също си търсех нещо такова за пералното. А пък за банята съм поръчала да ми направят проект 3D при Хикови. като стане готов ще го покажа. Идеята е, че даваш капаро за него, което после ти приспадат, така че не се набутваш.

# 290
  • Варна
И нас е кочина в момента, неделя сменихме само централния водопровод, но този уикенд започва великото разбиване и по лагане на новите тръби, след вик майстора влиза и плочкажията и така една седмица ще живеем при майка ми, че без баня ненормална работа. И нашата е малка 200/140, ама си поръчахме дъш кабина 90/90. ще покажа снимки само да веднъж завинаги да се оправи

# 291
Новият и окончателен вариант на проекта за банята ни:
http://picasaweb.google.bg/y.v.ivanova/eoHpeB#

Душ зоната ще е със стъклена преграда от Кристиан Нейко, вратата на помещението също ще е стъклена, боядисана в тъмно сивото. Над казанчето на тоалетната ще има стъклена етажерка, осветена от диод. Остава да поръчам шкаф за умивалника, осветление, закачалки и другите детайли.

Дано всички случим на кадърни майстори перфекционисти, за да реализираме представите си за красиви и практични бани!  bouquet

# 292
Идеята и  разпределенето ми харесва,но плочките ми идват доста тъмни Confused.

# 293
  • sofia
Новият и окончателен вариант на проекта за банята ни:
http://picasaweb.google.bg/y.v.ivanova/eoHpeB#

Душ зоната ще е със стъклена преграда от Кристиан Нейко, вратата на помещението също ще е стъклена, боядисана в тъмно сивото. Над казанчето на тоалетната ще има стъклена етажерка, осветена от диод. Остава да поръчам шкаф за умивалника, осветление, закачалки и другите детайли.

Дано всички случим на кадърни майстори перфекционисти, за да реализираме представите си за красиви и практични бани!  bouquet

Много хубава баня!  bouquet
Аз да те питам - откъде поръчахте стъклената врата за баня и колко ориентировъчно струват стъклените интериорни врати?  bouquet

# 294
  • София
Добро съчетаване на всичко в банята.Успех с ремонта.

# 295
Vali, тъмните плочки (на стената с умивалника, тоалетната и вратата) са цвят антрацит. Доста са тъмни, но на мен тъмните плочки, съчетани с бял санитарен фаянс, хромирани елементи и много светлина ми създават някаква луксозна атмосфера newsm53. Разбира се, трябва да е много добре осветено. Чудя се още какво ще е осветлението, не искам окачен таван, нито лунички  newsm78

Silence, благодаря! Hug
Всичко стъклено ще от Кристиан Нейко. Точна цена още нямам, но може би ще е около 500 лв стъклената интериорна врата, защото само обковът струвал 280 лв. Като получа точната цена, ще ви пиша.

rumen_iankov, благодаря! Желая го на всички! Peace

# 296
  • sofia
Vali, тъмните плочки (на стената с умивалника, тоалетната и вратата) са цвят антрацит. Доста са тъмни, но на мен тъмните плочки, съчетани с бял санитарен фаянс, хромирани елементи и много светлина ми създават някаква луксозна атмосфера newsm53. Разбира се, трябва да е много добре осветено. Чудя се още какво ще е осветлението, не искам окачен таван, нито лунички  newsm78

Silence, благодаря! Hug
Всичко стъклено ще от Кристиан Нейко. Точна цена още нямам, но може би ще е около 500 лв стъклената интериорна врата, защото само обковът струвал 280 лв. Като получа точната цена, ще ви пиша.

rumen_iankov, благодаря! Желая го на всички! Peace

Много ти благодаря за информацията!!!Успех! Hug

# 297
Може би не се изразих правилно до някъде.
Аз все свързвам всичко с нашата  варовита вода.
Тъмните плочки ако са у нас ,всяка седмица  ме чака яко търкане,а нямам време определено и затова все повече съм фен на светли плочки.
Успех и дано случите на добри майстори! Peace

# 298
Може би не се изразих правилно до някъде.
Аз все свързвам всичко с нашата  варовита вода.
Тъмните плочки ако са у нас ,всяка седмица  ме чака яко търкане,а нямам време определено и затова все повече съм фен на светли плочки.
Успех и дано случите на добри майстори! Peace

В София, в нашия квартал не е варовита водата, затова си позволих такива тъмни плочки. Всъщност там, където ще се мокри (душ зоната и на пода) са по-светли Laughing
Странното е, че в някои квартали на София също е варовита водата Thinking

# 299
Записвам се да следя темата   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт