Заявиха ми, че Симона имала рефлукс и да съм я мажела с Дактарин, че имала и гъбички в устата. Ама не че й има нещо или някой реално я е погледнал. Алерголожката й го каза, докато й пишеше документите на компютъра. При педиатърката въобще не влязохме - само подадох рецептурната книжка през вратата и ми я върнаха след 10 минути. А в аптеката установих, че безплатните лекарства вече се доплащат. Искам да спра да плащам на тази държава и данъци и всичко!
При това ние се водим в графата "дете на колега" и на нас определено ни обръщат повече внимание от средностатистическите пациенти! 
Даже логопедката каза да водим и Биш, но аз любезно отказвам да и променя Р-то
C'est la vie!
C'est la vie!
Аз понеже съм с много стаж ветеран в проблемите с гръб, врат и сие, ти казвам - с хапчета не става 
Жив и здрав Дани!

/та сега ,като се прибера, ще се "отбия" до Жоро
/не е скъп, 15 лева е процедурата,+ нагревките, но е велик - поддържа ме права, че иначе тез деца,майка им трябва
/. Та, исках да кажа, да потърсиш нещо подобно, и да се оправяш у време, че после става много страшно...Ти си знаеш най-добре разбира се, аз просто искам да съм ти от полза, предвид натрупалият се стаж от спазми, възпалени нерви, и т.н..
Препоръчани теми