Йоан и аз няколко пъти го губя, но в такива ситуации той ми се прави на безстрашен и броди без да се замисля, че ни няма. А когато го накарам да иде сам някъде неиска.
Ето малко от днешната ни разходка:

- дано се получи, няма се отказвам
Голям концерт!

До тук добре, обаче едното момиченце било пуснато само, на другото майка му пиела кафе вътре в магазина, а на момченцето баткото бил с някакви гаджета и не го следял. Та въпросните 4 петгодишни хлапета обикаляли супермаркета, влизали вън-вътре, на паркинга, на люлките и единствено Християн е ходил след тях да ги пази. Издържал точно 20-тина минутки и я прибра, защото все пак не е длъжен да пази още 3 хлапета, логично. Аз останах меко казано втрещена от това. Там минават нон стоп коли, да не говорим че Люлин е меко казано криминален квартал.
Вие пускате ли сами петгодишни деца (тези, които имат по-големи) ? Аз не бих ги оставила сами и на оградена поляна, камо ли някъде в квартала, където има трафик на коли. 

,че в началото чакаха момиче,а в последните месеци се видя ,че е момче.

До скоро обяснявах, че е срамежлива. Но темата за изчезналото детенце аутист много ме разтрои и напоследък или и аз се държа като нея, или обяснявам на супер напористите лелички, че не говорим с непознати и не взимаме нищо от тях!
Не съм упълномощена да го казвам............... но ако Цветомира чете тук да знае и публично, че може да намери само добри приятелства, съдействие, помощ и много стиснати палци в трудните моменти, което й го казвам от опит!
Надявам се когато са готови с Ния, отново да се появят сред нас.

Ех, прекрасно си изкарваме там! 
Едвам го извади една доста по-слаба от мен продавачка, защото витрината беше тясна и с отвор от само едната страна!...
(бях ви разказала този случай)

,че в началото чакаха момиче,а в последните месеци се видя ,че е момче.

Препоръчани теми