ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 216
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • София; Дружбето
Върнахме се от пулмолог. Продължаваме тератпията с Фликсотид с тенденция намаляване и след 3 месеца на контролен. Каза да не се плаша, че много деца са така и го израстват. Та така. Ще ходим при баба на зелено само да оправим рецептурната книжка, която не знам от къде да купя Crazy Каза, че абсолютно не е астма или нещо алергично newsm44

Нин, да ти е жива и здрава Маринка, много да те радва  Hug

За рисуването - Миша иска аз да рисувам, а тя дава акъл Mr. Green

# 676
Супер, Цвети  Hug  Hug  Hug
Анджи, продъллжаваме с палцестискането  Hug  Hug  Hug
Нина, да ти жива и здрава рожденичката! Много късмет и радост   bouquet

Ние сме по лекари - Марти се оплаква че го боли главата - беше паднал и се ударил на една пейка преди 2 седмици. Тази вечер се оплака, че го боли главата, сутринта искаше да дойде с мен на лекар. Казаха, че нищо му няма, но от сутринта си държи главата на една страна - леко, но се вижда, че има дискомфорт... Аз вече съм на предела на силите си, а като знам какво ме чака не трябва да се отпускам ... Оф наоплаквах се ...

# 677
  • София; Дружбето
Уф, Гали, като ти гледам лентичката, да не вземеш да родих в някоя болница дет няма АГ Crazy Дано му няма нищо на Марти. На какви изследвания ще ви пращат newsm78

# 678
  • София
...
Ние сме по лекари - Марти се оплаква че го боли главата - беше паднал и се ударил на една пейка преди 2 седмици. Тази вечер се оплака, че го боли главата, сутринта искаше да дойде с мен на лекар. Казаха, че нищо му няма, но от сутринта си държи главата на една страна - леко, но се вижда, че има дискомфорт... Аз вече съм на предела на силите си, а като знам какво ме чака не трябва да се отпускам ... Оф наоплаквах се ...

Ох, сърцето ми прескочи - заведи го, дано няма нищо тревожно и докладвай как сте!  Hug

# 679
Гали, дано е фалшива тревога  Hug

# 680
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нински, да ви е жива и здрава Маринката  bouquet  bouquet Само усмивки и любов да ви носи  bouquet

Гали, спокойно, всичко ще е наред Hug Hug

Цвет,как е пръста Rolling Eyes

Аз пък се сдобих с нови форми за кекс/пеперуда и мече/, и отивам да правя шоко-кекс Mr. Green

# 681
  • София
Клемс, Източни пиеси не ми допадна - действието е като див градински охлюв, а тематиката ми е далечна и чужда...

# 682
  • София; Дружбето
Лилав и ме боли, но за сега мърда Crazy
Утре трябва да си търся рецептурна книжка, а си мислех, че ще почина поне малко Crossing Arms

# 683
  • София, Лагера
Мацки, сори, но не мога да ви чета напоследък, влизам само да споделя нещо.

Карам вечер една майка с детенце от градината на Писун до съседен квартал, където живеят. Днес ми сподели следното: нейна комшийка ходила с 5 годишното си момиченце на откриването на МОЛ Сердика. В един момент хлапето изчезнало. Тя го търсила безуспешно 10ина мин и накрая се обадила на охраната. Започнали да следят изходи, да търсят и т.н. и накрая го открили - подстригано и упоено в една от тоалетните...  Shocked
...не претендирам за достоверност на разказа, защото все пак не съм очевидец, но... някак след като го чух ми се прииска да вържа Пресиян за себе си...

# 684
  Ноеми,ужасно е.....
  Май имаше някаква подобна история и в клюкарника сравнително скоро...

# 685
  • София
  Ноеми,ужасно е.....
  Май имаше някаква подобна история и в клюкарника сравнително скоро...

Mда. Това е добре позната в Клюкарника история... Вярна ми се струва, Ноемке! Confused

# 686
Ноем, за щастие тази история е измислица  Peace Чувала съм я за различни молове, с различни деца, на различна възраст и тн. Последно една много близка ми я разказа уж, че се е случило с нейна приятелка. Детето било на 5 момиченце. Като и казах да покажат детето, което било обръснато нещо се покриха  Laughing Нямам идея каква е целта на това безумие, но ако това доведе до по малко деца в моловете и аз ще почна да я разказвам от първо лице  Wink

Нинкааа, да ти е жива и здрава Маринката  Hug Hug Hug

# 687
  • София, Лагера
Егати простотията! Ако не е истина, направо де за разстрел този, който го е измислил. Утре ще кажа на женицата да не се връзва...

# 688
   МОмичета познавате ли някой добър детски клуб в центъра около Попа,ул.Раковска,бул Патриарх Евтимий?

# 689
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
.
Аз похвалих ли ви се, че Вики вече започна малко да говори? Повечето думи са непълни - липсват букви и срички, но.. все е нещо. Последната ни нова дума е "чаша".

Браво на Вики Hug

Общи условия

Активация на акаунт