True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Ян Бибиян , много точно казано  Peace

Танче, ша дода там и ще ти "отремонтирам" компютъра, тъй да зна`ш Ши виждаш сетне на дето погледнеш само Алсид+mamakaty  Mr. Green Не четеш комикси редовно, ей  Crossing Arms  Че сме изтипосани с Джо-то на отделен ред, би - само аз и той  newsm53

И аз не видях подписче на Вълчо  newsm78 Ма то с лапички трудно се държи моливче  Wink

Mr. Green Айде, признавай къде бяхте, не се прави на ощипана!

Относно подписа на Алекс-нямам представа кой е,защото на мен няма нужда да ми дава автографи.  Whistling Ние се занимаваме само с....греховни работи,неизискващи подписи!!! Blush Blush Blush Утре може да се пробвам да го разгадая по метода на изключването. Peace

Бе и аз така пробвах, ама не ми се получи  Rolling Eyes

# 61
  • Срещу планината:)
 hahaha Little Ashes, ти този филм не го ли научи наизуст вече.После като излезе по торентите RM,него  ще въртиш нонстоп  Mr. Green

Айде да видим,кой пръв ще познае автографа на Алекс  Whistling

# 62
hahaha Little Ashes, ти този филм не го ли научи наизуст вече.После като излезе по торентите RM,него  ще въртиш нонстоп  Mr. Green

Айде да видим,кой пръв ще познае автографа на Алекс  Whistling

Да, ама кво от тва  Blush За РМ си адски права, също.

За автографа на Алекс залагам на грозното йероглифоподобно зелено нещо над подписа на Сам, дето е леко вдясно...

Казвайте за председателя, бе, гугутки!

# 63

Танчето ли е кандидата? Аз съм "за". Ако искате може да пуснем и анкета,ама като няма други желаещи,няма смисъл. Wink

П.С Бре,Ерик поведе в анкетата. Shocked  Flutter

# 64
Ян Бибиян , много точно казано  Peace

Танче, ша дода там и ще ти "отремонтирам" компютъра, тъй да зна`ш Ши виждаш сетне на дето погледнеш само Алсид+mamakaty  Mr. Green Не четеш комикси редовно, ей  Crossing Arms  Че сме изтипосани с Джо-то на отделен ред, би - само аз и той  newsm53

Не така Катка HugЗнайш,че нямам нежни помисли относно Алсидчо Катов.Полека с потропването,да не си навехнеш глезена WinkТук не иде реч за комиксите ,ч за началната стр на темата.
Да знайш Трайкова е виновна. WhistlingТрайкова не се види  smile3514Не го казах заради мен Naughty Wink а ако някоя новоприета гургуличка като мен не до скиф.. Whistling ''не видях не разбрах''newsm56. 4470/новата/ Wink
И после кво прайм??? #2gunfire newsm29 newsm66Че и по-лошо  bishopМоже да няма време да чете комиксите...уж де Wink

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 21:50 от tanq 70

# 65

Ааа  Peace , а и аз тъкмо за него се изгласувах... (след ден за размисъл  Mr. Green)

и аз за Танчето вдигам две ръце, два крака, и ако имах и друго щях да вдигна  Joy

# 66

Танчето ли е кандидата? Аз съм "за". Ако искате може да пуснем и анкета,ама като няма други желаещи,няма смисъл. Wink

На изненадана ли се правиш?  Laughing

Танчето за председател набира гласове!  Wink Танче, душа, ша те комбинирам с всички знайни и незнайни мъжки секссимволи в качеството ти на председател, тъй да знаеш, ше си обогатя ПП  Mr. Green (Нали виждаш намека зад всичкото това мазане?  Hug)

и аз за Танчето вдигам две ръце, два крака, и ако имах и друго щях да вдигна  Joy

Кой квото има, тва дига  hahaha Пак се вкарах в мисли нечисти... Whistling

# 67
  • гр.София-Красна поляна
Юхуууу. Hug
та може би затова избирам Бил. Simple Smile Нямам определен любимец.
#Shocked Лелее,вкарах се сега в шок и ужас.

abs,недей така,размисли (препоръчително е) щот аз съм много
нестестнителна и конфликтна личност щом става въпрос за мойто Били. Whistling

Танче,аз за тебе вдигам краставица сорт Гергана(не е узряла обаче)
и два стръка праз. Mr. Green

# 68

Танче[/b], душа, ша те комбинирам с всички знайни и незнайни мъжки секссимволи в качеството ти на председател,

и аз  вдигам две ръце, два крака,

Танче,аз за тебе вдигам краставица сорт Гергана(не е узряла обаче)
и два стръка праз. Mr. Green
Особенно съм ТРОГНАТА HugМЕРСИ   newsm51
Ирче не ми са нужни разните там кекс трала-ла.Синеокоят ми е достатъчен.  Flutter
Цеци моля те .Много съм загрижена за здравето ти.Достатъчна е едната ръка.
Зисче герганата е достатъчна ,праса го наготви да не става зян Wink
лека нощ HugПриятни сънища с

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 02:03 от tanq 70

# 69
Трайкова от сега взе да се притеснява за новите фенки,като заблести Ерик...

Танч,добре,че сега видях какви снимки си пуснала,че нямаше да спя...Пол Уокър ми е много на сърце.То явно е от името...Пол Уокър,Пол Уесли...

# 70
Добро утро, гугутки!

Танче, давам своя вот тамЪн за теб  Mr. Green  Hug
Къде го погледнах снощи последния ти пост, сънувах, че сме във Варна със студентските ми колеги на концер на Енрике Иглесиас  Shocked doh И докато мятахме коси / #Crazy/ незнайно защо, аз все повтарях "Ей сега ще излязат Motörhead, ей сега ще излязат. Ако не - отивам да ги подгрявам"  #Crazy Добре, че не сънувах и Вин Дийзъл, че ... щях да ставам бърза и яростна  Blush

# 71
Добро утро от мен! Hug
Ирка,наистина се изненадах,че Ерик поведе. Peace
Зис,дишай дълбоко.Веднага след Бил,мацката е допълнила,че няма определен любемец-безопасна е. Wink
Танче,аз си я виждам Катето до Алсид. newsm78 Ако някой друг не вижда,да казва.

Днешните новини:

John Bilingsley(Майк Спенсър) ще присъства на ImagicCon

Vincent Ward говори за върколака Hollis

Спойлер 1,Спойлер 2

Алекс е искал ролята на Бил  Добре,че не са му я дали! Wink

Ана и Стивън в "Дисниленд" Още снимки

# 72
Трайки, най-добре изтипосай моя портрет на 1-ва стр. и отдолу пиши -Alcide  Mr. Green Да няма недоразбрали и недоскивали  Crossing Arms

# 73
ДОБРО УТРО Hug
КАТО ЗАВЕДА САМИ НА УЧИЛИЩЕ ще прочета пресата.Трайки   bouquet

# 74
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро гугуткина чета. Hug

Днес мойто голямо момче става на 9 години.
Да ми е жив и здрав,да е все така добър ученик и много да ни радва.
Почерпете се за негово здраве.

Общи условия

Активация на акаунт