True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Hug
Е сигурно само аз не го виждам от компа ще да е

Сигур...

Къде избягахте всички? Силно се надявам Ката да обмисля комикс, щото аз вече обмислям прегледа на печата  Mr. Green

Цеце, де си, уа?

# 46
Ей ма, КомандИрSunglasses
Като каза сега Катя, аз се присетих, че нейният Джо е липсал на подписването на таз тениска, може да са запрашили двамцата нанякъде  Wink
Айде, весел ви ден!   bouquet

# 47
Ей ма, КомандИрSunglasses
Като каза сега Катя, аз се присетих, че нейният Джо е липсал на подписването на таз тениска, може да са запрашили двамцата нанякъде  Wink
Айде, весел ви ден!   bouquet

А, да ги нямаме такива!  Crossing Arms  А е запрашила да се опрашват с Джо, а съм скокнала да пия бира с Мечо и да играем на РобИр, и нема ПП.

О, в тая връзка, кой ще е председател на клуб "Гугутка", таз тъй авторитетна организация?  Mr. Green

# 48
Ако няма други желаещи може да съм аз bowuu Mr. GreenВинаги ще съм на линия за разни непочтени посегателства Hug и прочие...
Как пък не можах да се опраша с някои хора хем вързани за мен.Брей голяма грешка.Видите ли срамежлива съм била. ooooh!

# 49
Ако няма други желаещи може да съм аз bowuu Mr. GreenВинаги ще съм на линия за разни непочтени посегателства Hug и прочие...
Как пък не можах да се опраша с някои хора хем вързани за мен.Брей голяма грешка.Видите ли срамежлива съм била. ooooh!

Ми да гласуват и другите, аз съм 'за'.  Laughing

# 50
айде танче честито Mr. Green

# 51
Чакаме мнозинство  Mr. Green

Обаче, Танче, ако си председател, забравяш за посегателства към Дамянчо, да си знаеш...  Whistling Следва председателят на такава организация да е обективен и дистанциран от домашните любимци на членовете й.

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 14:34 от ИрПуц

# 52
  • Berlin
Малко спам,ама не мога да се сдържа: abs,страхотен подпис.Дано повече "записвачки" да го прочетат. Tired Направо се побърквам с тези "записи" и то в най-писаните теми. #Cussing out #2gunfire Sick Добре,че тук нямаме такива. Crazy

Забравих да те питам:Бил или Ерик? Whistling

Мерси! Simple Smile И аз се надявам. Simple Smile
Имаш предвид кой повече ми допада ли (Бил или Ерик)? Ами Ерик не ми харесва особено, та може би затова избирам Бил. Simple Smile Нямам определен любимец.

# 53
Без изнудвания Crossing Arms Дамянчо няма нищо общо с нашта си тема Naughty
Зисче стягай ОПИНСИТЕ Mr. Green
Здравей и добре дошла abs
Обаче като временен председател/не е решено и избрано с мнозинство/ще следя за разни посегателства и подмолни дейности Naughty
В началото на темата има написано черно на бяло чий-чий е  Peace
Добре се ориентираш за сега :peace

Нямам определен любимец.

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 16:34 от tanq 70

# 54
  • Срещу планината:)
 wavey Какво си правите в това прекрасно време

От снощи едно взиране съм ударила на тези автографи,и освен много очевидните други не различавам  Rolling Eyes

Танче, приеми предложенито на шефа и ще гласувам за теб с 2 ръце  Mr. Green ,иначе само с една

# 55

От снощи едно взиране съм ударила на тези автографи,и освен много очевидните други не различавам  Rolling Eyes

Танче, приеми предложенито на шефа и ще гласувам за теб с 2 ръце  Mr. Green ,иначе само с една
Цъ Crossing Arms тогаз се отказвам Naughty
Ма ша загубиш тъй да знайш.Много съм реална и почтена Naughty

# 56

От снощи едно взиране съм ударила на тези автографи,и освен много очевидните други не различавам  Rolling Eyes

Танче, приеми предложенито на шефа и ще гласувам за теб с 2 ръце  Mr. Green ,иначе само с една

hahaha

Танче, какво изнудване, бе? Председателят е висша форма на живот, не може да занича по паничките на членовете  Mr. Green
Недей се отказва толкова бързо, чакай да видим какво ще реши мнозинството.
Точно защото си реална и почтена гласувам 'за' кандидатурата ти, де.

ПП кво правя ли, лейти, гледам Little Ashes, тва правя  Embarassed

# 57
  • Сливен
За анкетата - Гранд, разбира се Wink
Трябва да викам за моя си човек, иначе какъв председател на фен-клуба му ще съм  Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 21:00 от Ян Бибиян

# 58
Ян Бибиян , много точно казано  Peace

Танче, ша дода там и ще ти "отремонтирам" компютъра, тъй да зна`ш Ши виждаш сетне на дето погледнеш само Алсид+mamakaty  Mr. Green Не четеш комикси редовно, ей  Crossing Arms  Че сме изтипосани с Джо-то на отделен ред, би - само аз и той  newsm53

И аз не видях подписче на Вълчо  newsm78 Ма то с лапички трудно се държи моливче  Wink

# 59
Добър ден и от мен! HugПууу,не мога да стигна до компа днес. Tired

Относно подписа на Алекс-нямам представа кой е,защото на мен няма нужда да ми дава автографи.  Whistling Ние се занимаваме само с....греховни работи,неизискващи подписи!!! Blush Blush Blush Утре може да се пробвам да го разгадая по метода на изключването. Peace

Ето чии подписи са на тениската: http://www.trueblood-online.com/general-info/bid-now-to-win-a-tr … gned-by-the-cast/

Общи условия

Активация на акаунт