True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Трайки, ако това е Изгубените момчета, ухаааа. Първият много ми харесваше на времето. Сега си го дръпнах и си ми е в колекцийката. Но втория не става - поне според мен.

Точно той е! Peace

# 676
е Трайкова, как ще забравиш Mr. Green. Нали ти казвах, че в първи сезон не ми харесва вампира ти. Сега като се пострига е доста по-добре, добре, че изяде един да му се изцапа косичката hahaha

Ами какво да правя като днес хич не съм в час. Rolling Eyes При теб  май "дежурния въпрос" ще е излишен Mr. Green
Бил или Ерик ли е тук въпросът. В друга тема ме питаха Робърт или другия / забравих му името, където се превръща във вълк/ hahaha

Ами то... тоя въпрос и тук може да ти бъде зададен, ама няма, щото съм благородна, бяла и добра  Mr. Green

Танчик, ей ти един симпатично-любопитен факт - Стефчо е роден на твойта дата  Wink Глей кви сме готини, бе! Ти и Стефчо, аз и Сами. Дали ен е време да се насочим към актьорска кариера?

Като, и аз си помислих, че е от епизода със заешкото краче, няма такъв смях! ще взема сега да си го изгледам  hahaha

# 677
  • София
Айде, днес съм добричка  Mr. Green
Дийн, разбира се Heart Eyes, Едуард и Ерик

# 678
Що, би, Тарита  не си доволна Mr. Green То това момче Егс беше прекалено... човек  Wink Тара трябва да закърпи нещо "чуждо"  Thinking

# 679
Айде, днес съм добричка  Mr. Green

Викаш, всичко си казваш без бой  Mr. Green Все хубавци, все хубавци.  Whistling

# 680
  • София
Забравихте Пол и Деймиън Mr. Green - да де Стефан и Деймиън или Пол и Йън
Вече ги оплитам съвсем

# 681
Танчик, ей ти един симпатично-любопитен факт - Стефчо е роден на твойта дата   Wink Глей кви сме готини, бе! Ти и Стефчо, аз и Сами. Дали ен е време да се насочим към актьорска кариера?

Дааа,датата е същата,е в месеца има малко разминаване,ама няма да издребняваме сега Wink

Пълно съвпадение с моите предпочитания. Peace Аз бих ги подредила по друг начин,но няма значение. Laughing Щом си от отбора на Ерик ще те приемем във фен клуба,но засега ще си без входящ номер,щото Dementia е някъде извън цивилизацията без достъп до нета. Mr. Green

# 682
  • София
Що, би, Тарита  не си доволна Mr. Green То това момче Егс беше прекалено... човек  Wink Тара трябва да закърпи нещо "чуждо"  Thinking

За Егс не съм покрусена от края му, но се издразних, че преди Бил да разбере, че ще се жени го отвлякоха  Mr. Green Таз Суки ме нервира.....
И в тази връзка, предполагам сте го обсъждаи, но едва лище го открия след много теми, та да си попитам пак - Как мислите Ерик ли стои зад таз работа... Thinking

ПП: на мен Ерик доста ми напомня на Деймън  Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 10:45 от Tara_RZ

# 683
  • София
Е Дийн си ми е стара любов на мене, няма как
Бих му изневерила може би само с Кларк Кент в по-новите сезони  Mr. Green

# 684
И в тази връзка, предполагам сте го обсъждаи, но едва лище го открия след много теми, та да си попитам пак - Как мислите Ерик ли стои зад таз работа... Thinking

Ами ние знаем кой точно стои зад тази работа Whistling

# 685
Танчик, ей ти един симпатично-любопитен факт - Стефчо е роден на твойта дата   Wink Глей кви сме готини, бе! Ти и Стефчо, аз и Сами. Дали ен е време да се насочим към актьорска кариера?

Дааа,датата е същата,е в месеца има малко разминаване,ама няма да издребняваме сега Wink

Да бе! Току-що видях  ooooh! Сигурно от силно желание да те зарадвам  Mr. Green Все е нашУ, рачешкУ  Sunglasses

Тарита, тц, не е Ерик. Поне с такива спомени съм останала... Аз дори за миг не го заподозрях него.

Абе спрете, бе! Не мога да се публикувам!  Joy

# 686

Да бе! Току-що видях  ooooh! Сигурно от силно желание да те зарадвам  Mr. Green Все е нашУ, рачешкУ  Sunglasses

Успя,успя Laughing

# 687
Ирко, пиши кой епизод и сезон беше това заешко краче, би, молим те, мър, душа! Може ли да прегледам вси сезони и епизоди и да ми убягва точно тая серия  Crossing Arms

За Егс не съм поклусена от края му, но се издразних, че преди Бил да разбере, че ще се жени го отвлякоха  Mr. Green Таз Суки ме нервира.....

ooooh! Божке, аз забравих, че Бил го отвлякоха...

# 688
  • София

И не казвате виновника Thinking Grinning
Хайде бързо моля, издай ако има предположение, че от снощи се чудя  Joy

# 689

И не казвате виновника Thinking Grinning
Хайде бързо моля, че от снощи се чудя  Joy

Ще ти го напиша с бели букви,защото може NellyR да не иска да знае и без това вече й подсказахме достатъчно от 2-ри сезон.

ББ Лорена

Общи условия

Активация на акаунт