True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 907
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • София
mamakaty, много ми харесва аватара ти:-)
Снощи изгледах първи и втори епизод от втори сезон. Иначе днес научих, че Ерик се казва Александър и е швед Mr. Green. Ще влизам бавно, но славно, че то само един сериал ли следя

# 661
mamakaty, много ми харесва аватара ти:-)
Снощи изгледах първи и втори епизод от втори сезон. Иначе днес научих, че Ерик се казва Александър и е швед Mr. Green. Ще влизам бавно, но славно, че то само един сериал ли следя

Тъй, тъй, за по-пълноценни усещания  Mr. Green

# 662
NellyR, мерси. А а а, кърти, а  newsm53

Ама гаси и подписа ми, бре, гугутки  Joy

# 663
Само се чудя що виках на наркоманчето "Моля ти се! Имам 2годишно дете"  newsm78 Като мойте са на по 1 и почти 5г.

hahaha Сигурно си забравила да смяташ в момента... Mr. Green

Не му се впрягай на Алекс  Hug Само мога да се изкажа ласкаво за самото събитие, където е бил. Дано оназ да го е оставила да слуша Muse на тоз як фестивал, щотоо  #2gunfire

Уф бе Цеци,ама много си практична.Аз се ядосвам,че са били заедно,а ти се тревожиш дали е слушал Muse..... Joy

P.S NellyR,добре дошла! Hug Без малко да забравя да те посрещна! ooooh!

# 664
Танчик, бе, тя Цеца така се разсейва, с практични неща.  Mr. Green

А вай, Катеее, не бях дозабелязала подписа, ах, ах, чудно! Сами нещо е позастинал при мене, ама кой е тоя момент?

# 665
  • София
е Трайкова, как ще забравиш Mr. Green. Нали ти казвах, че в първи сезон не ми харесва вампира ти. Сега като се пострига е доста по-добре, добре, че изяде един да му се изцапа косичката hahaha

# 666
е Трайкова, как ще забравиш Mr. Green. Нали ти казвах, че в първи сезон не ми харесва вампира ти. Сега като се пострига е доста по-добре, добре, че изяде един да му се изцапа косичката hahaha

Ами какво да правя като днес хич не съм в час. Rolling Eyes При теб  май "дежурния въпрос" ще е излишен Mr. Green

# 667
Танчик, бе, тя Цеца така се разсейва, с практични неща.  Mr. Green

Тъй, тъй, точно тъй, Трайки Hug  Сега се амбицирах да потърся няма ли още разсейващи работи  Whistling  Mr. Green

# 668
Ирко, би, Мисля, че гифчето със Сам и дийн е от епизода с лошия късмет на Сам. Където с едно заешко краче  се разправяха. Сигурно трябва лошо да се е ударил Самито, че не мърда  Wink При мен си шават  Whistling

# 669
Танчик, бе, тя Цеца така се разсейва, с практични неща.  Mr. Green

Тъй, тъй, точно тъй, Трайки Hug  Сега се амбицирах да потърся няма ли още разсейващи работи  Whistling  Mr. Green

Търси,търси.Аз си изтеглих 2-те части на "The lost boy" и мисля днес да ги гледам.Почнала съм и 4-та книга за Анита Блейк,ако "загубените" момчета не ми помогнат,да търся помощ от Жан Клод Whistling

# 670
  • София

Ами какво да правя като днес хич не съм в час. Rolling Eyes При теб  май "дежурния въпрос" ще е излишен Mr. Green
Бил или Ерик ли е тук въпросът. В друга тема ме питаха Робърт или другия / забравих му името, където се превръща във вълк/ hahaha

# 671

Бил или Ерик ли е тук въпросът. В друга тема ме питаха Робърт или другия / забравих му името, където се превръща във вълк/ hahaha

Аха–Бил или Ерик,Едуард или Джейк,Сам или Дийн Wink

# 672
  • гр.София-Красна поляна
Аааа,Бил не  Naughty, а Ерик може. Mr. Green

# 673
Трайки, ако това е Изгубените момчета, ухаааа. Първият много ми харесваше на времето. Сега си го дръпнах и си ми е в колекцийката. Но втория не става - поне според мен.

Това е разбиващо парче http://www.youtube.com/watch?v=o375ke8Csio

# 674
  • София
Добро утро и от мен  Grinning,
от днес за жалост и аз съм в списъка на чакащите 3ти сезон  Peace
Никак не съм доволна от края, ама никак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт