True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Зисе, жив и здрав да е Ицката! Много весело детство му пожелавам и по-малко трудности по "Околен свят". Да го нацелуваш от гугутките  Hug И да му кажеш, че леля му Катка му праща един

# 76
Добро утро!

Зис, да ти е живо и здраво момченцето, да ви радва, но и да ви ядосва по мъничко   bouquet newsm59

Кате, баси съня! Да знаеш друг път да не гледаш снимките дето ги пуска нашия официален председател (честито!) за 'лека нощ' hahaha

Танчик, какво има да му се учудваш на Ерик, че повежда в анкетата, ти нали имаш непоклатима вяра в блестателния му капацитет? Затова се учудих, че ти се учуди.  Mr. Green

# 77
Зисе,да ти е жив и здрав големия юнак!!!

Много да ви радва и много да го слушате!

Ирка,изобщо не се съмнявам в блестателния капацитет на Ерик,но мислех,че само аз го виждам. Wink

# 78
  • Срещу планината:)
Охооо имаме си рожденник   newsm18

Зисе
   Gift nbirthday Да е жив и здрав,много обичан и лесно да постига мечтите си.

Алекс как въобще е помисля,за ролята на Бил,че той и на милиметри не се доближава визуално до него  newsm78

# 79
Алекс как въобще е помисля,за ролята на Бил,че той и на милиметри не се доближава визуално до него  newsm78

Да бе,и аз много се изненадах. Shocked Идеален си е за ролята на Ерик,много добре са го преценили. Peace

# 80
  • София
Зис да ти е жив и здрав малкия и да те слушка много Simple Smile Да го нацелуваш от мен

Ерик определено нямаше да му отива ролята на Бил и ще кажа, защо...
1. не биха му отивали бакенбарди /в книгата ги има/
2. много е висок
3. розовия клин му стой много по-добре отколкото на някой друг и никой не би го изкарал гей
4. нямаше да е рус...Бил винаги съм си го представяла с черна коса
5  Трайкова щеше да е в отбор Бил иначе Simple Smile

# 81
Зис да ти е жив и здрав малкия и да те слушка много Simple Smile Да го нацелуваш от мен

2. много е висок
3. розовия клин му стой много по-добре отколкото на някой друг и никой не би го изкарал гей
5  Трайкова щеше да е в отбор Бил иначе Simple Smile

Joy Joy Joy

Много точно казано! Wink Права си за отборите-и Франкенщайн да играе,пак ще съм от неговия отбор! Mr. Green

# 82
Добро утро и от мен!
Зиска, да ви расте здраво, щастливо и палаво момчето!  newsm59
Трайкова, мерси за пресата   bouquet Хм, Алекс като Бил, никак не си го представям  Rolling Eyes Добре, че са се сетили Ерик да му предложат  Simple Smile А и иначе, кого щяха да вземат за Ерик, а? Досега не съм се сетила се за по-добър избор...

Ааа, Катее, сънят ти много ме изкърти,
И докато мятахме коси / #Crazy/ незнайно защо, аз все повтарях "Ей сега ще излязат Motörhead, ей сега ще излязат. Ако не - отивам да ги подгрявам"  #Crazy
(Ще ме земеш ли да подгряваме заедно чичко Леми  Mr. Green)

# 83

2. много е висок

Тая причина е убийствена  hahaha

# 84
Цеци,и аз не се сещам за по-добър Ерик от Алекс. Peace

2. много е висок

Тая причина е убийствена  hahaha

И много вярна.... Mr. Green

# 85
Добро утро и от мен!
И докато мятахме коси / #Crazy/ незнайно защо, аз все повтарях "Ей сега ще излязат Motörhead, ей сега ще излязат. Ако не - отивам да ги подгрявам"  #Crazy
  (Ще ме земеш ли да подгряваме заедно чичко Леми  Mr. Green)
Чи как, би, Цеци! Аз не за първи път ги подгрявам, имам опит  Mr. Green През `99г. като не можах да се добера до Пловдив за концерта на Металика, отново имах сън, че съм на сцената с Мотърхед  Mr. Green Много дивашко беше  Mr. Green

# 86
Добро утро и от мен!
И докато мятахме коси / #Crazy/ незнайно защо, аз все повтарях "Ей сега ще излязат Motörhead, ей сега ще излязат. Ако не - отивам да ги подгрявам"  #Crazy
  (Ще ме земеш ли да подгряваме заедно чичко Леми  Mr. Green)
Чи как, би, Цеци! Аз не за първи път ги подгрявам, имам опит  Mr. Green През `99г. като не можах да се добера до Пловдив за концерта на Металика, отново имах сън, че съм на сцената с Мотърхед  Mr. Green Много дивашко беше  Mr. Green

О, направо си ви представих, ше разкъртите публиката вие двечките!  Joy Joy Joy

# 87
Ще ги подгреят качествено! Sunglasses

# 88
Може да се кръстите Мотъргугут, примерно  Mr. Green

Сега почнах да се чудя и аз дали мога да се сетя за други актьори, които биха могли да изиграя Ерик и Бил, ама не се сещам, наистина... И за двамата.

# 89
  • Срещу планината:)
Хайде епизод 2 на култовият вече сериал "По следите на изчезналият гиф"  Tired

hahaha сънищата са ви яка.
Съботният ми сън беше как цял ден вися в кабинета на алерголожката за да ми даде рецепта за хапчета и спрей за да почна отново да дишам.Как не се споминах  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт