Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 649
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Може ли някой да разкаже какво се е случило в първите 20-тина минути от епизода снощи, че водих детето на зъболекар и се прибрахме към 8,20  Tired Предварително Ви благодаря   bouquet

# 331
  • София
Снощи изпуснах нещо съществено май, така като ви чета.
Джеври рожден ден ли е имала? Покривката дето сряза за нея ли е била?
Видях, че Фикрет й подари нещо като се прибраха от медения месец. Но не разбрах Фикрет знае ли че бабетката й е нарязала труда?

# 332
Стига сте набеждали Лейля,такава роля са й отредили сценаристите.
Акрисата е много добра и може да изиграе  красива любовна връзка,но като са решили,че нейната героиня ще е черната овца и така ще си иде докрая.
Тук вече се намесват протекции и лансиране на актриси, а все някой трябва да има повече отрицателни черти от останалите.
В този филм това са Ферхунде и Лейля .

# 333
  • Пловдив
А може ли малко ББ: Как се развиват отношенията межди Джан, Оя и Лейля?

Джан е виновен, че ухажваше Лейля, дори помня още първия път, когато я "забеляза" до една роза в градината, но Лейля също се поувлече. Оя не знае какво иска също - затова е заплетено...

А бабето е глупаво, гадно и...  Close

# 334
Стига сте набеждали Лейля,такава роля са й отредили сценаристите.
Акрисата е много добра и може да изиграе  красива любовна връзка,но като са решили,че нейната героиня ще е черната овца и така ще си иде докрая.
Тук вече се намесват протекции и лансиране на актриси, а все някой трябва да има повече отрицателни черти от останалите.
В този филм това са Ферхунде и Лейля .

nikkita_74, ние не нападаме актрисата. Аз мисля, че всички се справят много добре с ролите си. Критикуваме поведението й във филма. Ние не знам кой е с протекции пред сценаристите и кой не. Недоволстваме от определен тип поведение, не от конкретния човек или артист. А сценаристите са избрали да ни покажат различни типове поведение. Peace

# 335
Може ли линк към снощната 111 серия с превод?!

# 336
  • София /Абсурдистан
Може ли линк към снощната 111 серия с превод?!

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 6977e291e0768130d

# 337
А добър ден листопади и листопадки ... нямах нет до сега .. сигурно Джаврие ме е проклела и не можах да се включа със сутрешното кафе ама за обяд съм на масата да не ми се кара Али Реза. Нали иска всички да сядаме заедно и да споделяме на масата.  Скрих ножицата на Джаврието да не изпонареже всичко покрай нея. Да взема да запозная Лейля с дядо ми нали си пада по дъртички.
Фикрет кога ще има бебе някой знае ли ... дали е хванала от първата брачна нощ? Като видях Таксин колко е космат направо се отвратих .... мразя силно космати мъже тип маймуна!

Ето и сърцето на Джаврието ... да ви е сладко!!!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 11:22 от алабала&Ники

# 338
Здравейте, въпреки че рядко пиша ви чета с удоволствие. Аз не споделям много мненията за Лейля - за мен тя просто е по-чувствителна и лабилна, но е искрена и под завесата на лудоста си каза доста истини в семейството. Наистина и се струпват доста неприятности, но тя се държа достойно с адвоката, а и с жена му. "Предупреди" я за мъжът и, а проблемите в техният брак, съвсем не са по нейна вина. Единствената черта, която не ми хареса в нея беше зависта и това че караше сестра и да и завижда. Но това си е тяхна борба, като момичта на една възраст явно. Неджля определено ме дразни. Съгласна съм с казаното от Лейля, че изведнъж всички забравиха, а тя търси да се онивини, като каза, че не била виновна само тя. За мен тя си беше виновна. Обичала, не обичала - тя нарани жестоко сестра си. Нямам такава, и само мога да си представя колко по-голяма е болката. Като толкова се обичаха, може да изисква той да се разведе. За годеника си също е виновна..., но май всички забравиха.

# 339
# 340
Годеника на Неджля съвсем скоро ще си го припомним пак, дори и тези дето са го забравили.  Mr. Green

# 341
Лейля пък въобще няма право да се заяжда със сестра си , според мен ... Що не погледне себе си - първо отмъкна гаджето на приятелката си  ( с мотоциклета ) , после - на Неджля , сега пък се усуква на мъжа на психоаналитичката си ( Понеже това показва тя с очите и поведението си , каквото и да говори ... ) ... Бе толкова ли няма други мъже за таз` жена , че все на мъжете на окръжаващите я жени налита ...  А как само се кълнеше на баща си , че не е виновна ! ... Тя , горката , все нищо лошо не прави , все няма вина , и каква съдба - все хорските мъже се влюбват в нея  Mr. Green

Много точно казано, вчера направо ме издразни, тя сега изпитва гняв, че пак е отхвърлена и че дори Джан се е осъзнал навреме и се връща при жена сил
За не я мъже няма ли незнам?! Sick

# 342
  • Пловдив
Годеника на Неджля съвсем скоро ще си го припомним пак, дори и тези дето са го забравили.  Mr. Green
Ще е интересно - снощи го гледах, но не успях да разбера напълно какво си говореха... Ето в аванс за довечера: Епизод 112 - очаквайте...  bouquet

А баба Джавка снощи ми идеше да и резна ушите с таз ножица #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 343
  • Пловдив
Alokazia информацията, която си дала първо е невярна, и второ: се пише с бели букви  Crossing Arms - всички го спазваме, макар че повечето обичаме да знаем в аванс събитията

# 344
Alokazia, като пишеш събития, които още не са ги дали по БТВ цъкни отгоре на промени цвета и избери бял цвят. Не всички хора искат да знаят какво става занапред.  Peace
Сега, за да няма други разочаровани като Дега и клик  дай редактирай на поста си, маркирай си текста и избери бял цвят отгоре.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт