Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен Hug
Е значи е свободен вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 541
Мечтание, имаш много готин аватар  Simple Smile

# 542
  • КиТ
Е значи е свободен вече  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аха Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

# 543
Здравейте!  Hug

# 544
# 545
Добро утро. Гледах 15 еп. и  много благодаря за труда ви момичета.Има един момент в който Рамиз казва,че има две деца-едното не му е кръв и дават кадър Езел да шофира и другото,което му е кръв,

# 546
но не го е виждал и дават Али . Али сон ли е но Рамиз? Нещо да не съм изтървала в предните серии?

# 547
# 548
но не го е виждал и дават Али . Али сон ли е но Рамиз? Нещо да не съм изтървала в предните серии?
Али не му е син,но Рамиз има дъщеря,това го дават по-нататък,която не е виждал.
А аз да попитам някой знае ли какви са тези 10 дни,за които говореше  Simple Smile

# 549
Мисля,че пак трябва да я гледам. На корабчето говориха Рамиз с някакъв нов артист за 10 дни, после в офиса пак...Вчера мъжа ми за първи път гледа с мен и се запали по филма/а не обичал сериали,че и турски/ сто въпроса ми зададе,нещо ми се губи явно в серията.Останах с впечатление,че Али е син на Рамиз и може би за това по скоро му пречи за отмъщение отколкото да му помага/скри касетата от него/

# 550
За тези десет дни и на мен ми е интересно,може би в следващата серия ще се радбере Thinking това че Али или Дженгиз са синове на вуйчо са наши предположения Peace а като гледам какво ни чака съвсем  Crazy

# 551
Здравейте момичета и от мен!!! smile3508 smile3508
Аз от много време,Ви чета ,но нещо не мога да се престраша да се включа при Вас.
Изгледах всичките преведени серии до сега за което БЛАГОДАРЯ МНОГО smile3525 newsm51 smile3525 на цялия екип за превода на филма.
Запалих по него и моят син /който беше предубеден към турските сериали/, но от3-4 дни непрекъснато сваля филма и го гледа.
В последната серия не можах да си обясна защо Рамиз, се обади на Сердар точно когато Сердар беше при гробовете на 3 сина.Дали няма и някаква връзка Сердар със смърта на синовете му smile3506 smile3506

# 552
# 553
Първите две снимки не са ми познати.Да не би да са от новата серия?
manq64bg ,още не знаем каква е ролята на Рамиз в цялата игра.

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 15:40 от emely

# 554
Да от новата серия са Peace

Общи условия

Активация на акаунт