ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 898
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Инка честито  bouquet

Вчера беше кошмарно без биберона.Вечерта заспа към 12 часа и през нощта се събуди да си я търси.Толкова много рева,по скоро пищя ,че реших да  и дам другата биба и  заспа веднага.Така,че не знам как ще се отучваме от нея,никак няма да е лесно SadХубавото поне е,че я иска само като заспива.
Казваме и нови думички:
бъга-означава гъбка Laughing
баво-браво
Първото ни изречение е Мамо иж(мамо виж)

# 631
Аз не казвам, че съм против бибероните, просто не схващам защо първо насила (в някои случаи) се учат децата да ги ползват, а после се чудят как да ги отучат с разни меко казано неприятни методи.

Защото бибероните спестяват доста безсънни нощи и други ревове между 1-2-3м и 2г да речем  Laughing И аз едно време насила малко научих Ясмин след като се дра 1ч навън (дето уж бебетата спяли  Twisted Evil) и ми замръзна и кръст и гърди и не знам какво си още да я успокоявам и на ръце, и на гърда и нищо не помогна  Crazy

С отказването обаче нямах проблем и с двете - моето мнение е обаче от раз Peace Получат ли я веднъж обратно - забрави Crazy

Стегнах багажа аз и след малко потегляме. Дават го 4 дена дъжд в планината - да видим ще ли ме подлудят тия деца или не Mr. Green

# 632
Бухти, не, не е моето мнение само. Сакси скоро каза, че й е гадно Яна да я дърпа на сухо. Майра сега се обади. Кой още не помня newsm78 Просто теб не са те ползвали за биберон и можеш само да се радваш.

Дени, не капки, а спрей. Капките са гадни и с алкохол, приемат се през устата. А спреят се пръска в носа. Май в сайта цените са по-високи. Бързо оздравяване.

# 633
  • София
Поканвам ви на 1 юни, което се пада вторник, в едно село до сф. На 27 км от сф или 40мин път с кола (от нас, поне на мен толкова ми отнема да стигна). Това важи при хубаво време, което предполага игра навън, защото вътре няма нищо интересно за децата, пък иначе в двора има хубава тревичка, люлка, пързалка, един замък-палатка, масичка със столчета, пясък. Може да напълним на яна басейна с топки.

# 634
Да, това на Нестле точно. Консистенцията е по-различна от пюрета - поне тези, които са на над 1+ година. Николета ги хапва (за сега Wink )

# 635
Аз не казвам, че съм против бибероните, просто не схващам защо първо насила (в някои случаи) се учат децата да ги ползват, а после се чудят как да ги отучат с разни меко казано неприятни методи.
Защото бибероните спестяват доста безсънни нощи и други ревове между 1-2-3м и 2г да речем  Laughing
Вярно си е , особено ако трябва да ти виси на гърдата , по удобно е да му дадеш биберона. Интересното е , че Елица така и не се научи да пие от биберон, даже водата с лъжичка давах , само и само да пийне малко , но като залъгалка беше неизменна част от нашето ежедневие.Незнам как ще я махнем, но явно си е до дете и до момента , когато му дойде времето  Sad

Инка, лека и безпроблемна бременност и хубава госпожица на финала   bouquet

# 636
За биберона и аз да кажа - Митето я смука до 3 години,като съм пробвала всякакви трикове и нищо не се получи. Слава богу няма изкривяване на зъбите.  Илона сама я отказа още преди 2 месеца - отиде и я хвърли в тоалетната. После я търсеше, но и казах че е в тоалетната и КРАЙ. Повече не се сети за нея. Така, че си е до дете. Бях решила, че нея няма да я тормозя, а и себе си да не тормозя. А с батко и си късах нервите без резултат. Та мен ако питате - на всяко дете ще си му дойде момента и не се тормозете излишно.
Инка, лека бременност! Hug

# 637
Инка, лека бременност  Hug

# 638
  • София
Някой да е водил детето си на зъболекар или да може да ми препоръча? Или да знае от кога се слагат шини и т.н. за оправяне на захапката? На млечни зъби слагат ли се?
Яна има обратна захапка и според мен не е тревожно, защото не е фрапиращо, но мъжът ми ме побърква. Трябвало да се вземат мерки, че щяло да се задълбочи.  ooooh!

# 639
Сакси, успокой го твоя мъж. Има да почака... Ние правихме корекция на каката, но беше на 11 години. И обикновено изчакват да им пораснат всички зъби(без мъдреците , естествено) и тогава се предприема ортодонтско лечение.
На млечни зъби съм 99% сигурна , че не се слагат шини. Сега слагат брекети, но след 10-тина години не се знае какъв модерен метод ще измислят.

# 640
Инка, много се радвам за вас. Лека и безпроблемна бременост и на финала здраво бебе - момче или момиче Simple Smile каквото сте си го поръчали.

# 641
Добро утро!
Инка, честито! Лека бременност и прекрасно бебе на финала  ylinfant

# 642
Добро утро!  Честит Спасовден!  На именниците - весел празник!

# 643
Бухти, не, не е моето мнение само. Сакси скоро каза, че й е гадно Яна да я дърпа на сухо. Майра сега се обади. Кой още не помня newsm78 Просто теб не са те ползвали за биберон и можеш само да се радваш.
Какво значи да те ползват за биберон? Лили суче по цяла нощ, повече от това не знам накъде. На сухо е гадно, да, но се случва твърде рядко, поне при мен и е резултат на различни неща. Явно по-скоро безсънните нощи и ревовете са ми липсвали.

# 644
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug

Вчера въпреки, че толкова се разстрои, бързо се успокоила и се е заиграла. Спала, яла и така. Има светлина в тунела  Simple Smile

Днес баща й я отведе и е минало много по-гладко.

Общи условия

Активация на акаунт