ЯНУАРСКИ бебета 2011г. чакаме ви от днес......

• 31 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ , честито  Hug!

# 61
  • София
Честито, ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ !  bouquet  Отборът се увеличава  Wink

Инка, графиката ти е скрита.  Peace

# 62
saxophone с теб какво става?
Направо не мога да повярвам още.Е ние си знаехме де като ми закъсня и чувството е друго!Сега си ме боли корема все едно съм в цикъл не знам дали е нормално. много се зарадва , но и двамата все още ни е малко като не е истина все едно!Като кажем на всички тогава ще е голямата паника и вълнение.В неделя ще направим и друг тест заедно и тогава ще казваме на родителите.Хайде вече и аз чакам още мами да си говорим.
 newsm10ЦЕЛУВАМ ВИ

# 63
  • София
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ , нормално е да имаш същите болки като пред цикъл, че даже и по-силни на моменти. Така поне беше при мен с Яна, а и при други мои познати. Не се тревожи, всичко ще е наред  Hug  Много е заразяваща твоята еуфория.  Crazy

При мен все още няма никаква яснота. Объркана съм. Ту си викам - ако ще ми идва, да ми идва и да се приключи, ту съм убедена, че е станало и започвам да мечтая... Тия дни пак ще правя тест. Благодаря ви, че ме мислите. Дано е станало бебчето  Praynig

# 64
Записвам се и аз, тихичко, в прекрасната темичка. Много се чудех дали да го направя толкова рано, но после реших, че то каквото е писано ще бъде, и се надявам всичко да е наред.
В събота видях първия положителен тест с мноого бледа чертичка, след това с всеки тест тя ставаше все по-наситена, а в сряда си пуснах и кръвен и той потвърди. Това бебе го чакаме година и половина и тъкмо бях започнала съвсем да се отчайвам, то взе, че се случи.
На 34г съм и това ми е трета бременност, имам две момиченца на 11 и на 5г. Сега се надявам на момченце, но божа работа, и на момиченеце пак ще се радвам много.
Дано темичката бързо се пълни с нови бременелки и занапред да споделяме много положителни емоции. Hug

# 65
Бъни втора черта си е отвсякъде! Честито!
И на Марийче също!

# 66
  • Варна
mariiche, честито  Hug!
Сакси, май я оправих  Crazy.

# 67
Направо изгарям от желание да кажа на всички.Но в Неделя правя другия тест и всичко се започва.Надявам се скоро да се разберат всички мами и да си започнем наша си темичка.Терминът ми е на 5-ти Януари.Една от първите майки може би.Стискам палци на всички.

# 68
малко плахо , ама и аз ще се разпиша...тест от 27.04  EFP теста е с почти еднакви чертички. другата седмица съм на док , дано всичко да е нормално . Дата за термин -01.01.2011 ( аз самата съм родена на 01.01) дано всичко да е наред! Hug

# 69

ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ , хубав подарък за годишнината, а? Wink 

rossy-pm, ние с дъщеричката ми сме с 4 дни разлика в рождената дата Simple Smile

И да си призная, сигурно ще съм сред вас занапред.  Embarassed Довечера ще вземем един тест. Но това закъснение от 4 дни е нещо извън моя иначе стриктен режим Wink 

Много се вълнувам  Blush

# 70
Ей, момичета, страхотноооооо  bouquet Laughing Heart Eyes, скоро ще си имате списъче  Hug желая успешна и безпроблемна бременност и прекрасни бебчета покрай Нова година и малко след това  Praynig

saxophone, специално стискам палци за теб  Praynig Praynig Praynig

# 71
viodidi не хубав а просто Прекрасен подарък  Hug
Малко по малко започнахме да се оформяме като групичка.Честито мили мои много се радвам за всички.Ще има и още разбира се.Чакаме и списъче вече. Whistling

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 14:28 от ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ

# 72

Аз отпадам от компанията. Не направих тест, защото "ми дойде"... Е, следващия път  Hug
На всички тук пожелавам много успех, спокойна бременност и леко раждане!   bouquet

# 73
Момичета имам ужасна новина.Вчера след обяд изкървях , не много но все пак не мисля че е нормално.След това нямаше нищо само дето се панирах и още имах надежда.Тази сутрин си направих тест който беше много съмнителен , показа отрицателно обаче контролната черта не беше в средaта а в края и не знам дали а го смятам за истина.И цял ден си ме сапа но не ми върви като нормално.След вчерашното кървене ми мина изведнъж всякаква болка която имах през последните дни.Само гърдите продължават да ме болят много и са много чувствителни.Не знам какво да правя  #Crazy Много съм разочарована и се питам дали съм бременна въобще? Cry

# 74
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ , viodidi  Hug........Бъни, надеждата умира последна Hug.....

mariiche супер! Дано си имате и момченце в компанията за разкош!

rossy-pm дано станете един ден и Бебе 2011.......

saxophone а твоите новини какви са? Дано са добри......

Общи условия

Активация на акаунт