*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 715
  • 1 251
  •   1
Отговори
  • Видин
А дали пък не е вече време за пореден път да се качиме на главата на Шаманката и останалите момичета и да понахалстваме малко за нови кърмачески блузки и аксесоари?  Blush

Много ми се ще нещо по-така и затова съм толкова нагла, иначе съм добро и скромно дИте и не нахалствам Embarassed

Таблица с преведени пари - за проверка

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 07:19 от Бу

# 1
  • До хладилника, който обичам
и аксесоари?  Blush

Много ми се ще нещо по-така и затова съм толкова нагла, иначе съм добро и скромно дИте и не нахалствам Embarassed

Серия долно бельо? Mr. Green

# 2
Joy Днес щях да пускам тема

Замислила съм два модела блузи за кърмене и очаквам от вас, нетърпеливи пчелички, да помогнете с идеи за забавни надписи и картинки  Peace

# 3
Ако може да са едноцветни блузките, за да си отиват с повече дрехи. Чакам с нетърпение моделите, за да си поръчам.
Поздрави

# 4
грахка, те винаги са едноцветни, искам или не, това е  Simple Smile Обикновено забавните са бели или светло бежови, а кърмаческите са някакъв неутрален цвят в зависимост какво се предлага на пазара

# 5
Браво на Аманитка, че започна провокацията  newsm51
Шаманке чакаме с нетърпение творенията  newsm53

# 6
Аз изтървах зимната колекция и много ме е яд, защото забавната блузка много ми хареса.Но се надявам да не пропусна лятната колекция.

# 7
  • София
Пу и ние в кюпа Mr. Green От няколко седмици дебна  Whistling Whistling Whistling

Аз много бях харесала едно изречение от предни дискусии, но е на английски, та не беше одобрено (If breastfeeding in public offends you, please feel free to put a blanket over YOUR head.).

Много се смях на това: http://xedra.wordpress.com/2010/04/05/crafty/ , но мисля, че ще се получи обратен ефект  Whistling Whistling Whistling

На зимната детска блузка получих коментар, че ц*ц*та била плоска и не се разбирало какво е  Joy

# 8
От известно време се оглеждам за тази тема, че нямам търпение вече.
От два месеца не кърмя, но с кеф ще си взема някоя блузка със закачлив надпис.  Hug

# 9
  • Пловдив
И аз ще следя  Laughing
Аз бих искала нещо като потник за кърмене, по възможност по-дългичък  Hug

# 10
Записвам се да следя темата  Peace

Всъщност, за да не е само запис... сетих се за една рисунка, която Бу беше пуснала в блога си. Беше на бременна жена и имаше надпис "I'm so crafty I make people". Може да се открадне и преправи на "I'm so crafty I make milk"  breastfeeding

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 16:20 от Джонето

# 11
  • София
Хайде да видим какво си замислила, Шамане.

# 12
Браво за готината инициатива Simple Smile
Записче и от мен да следя  Hug

# 13
  • Русе
Ще следя. Simple Smile

# 14
  • Германия
 Mr. GreenА за видим дали този път ще мога да си взема лично нещата...

Общи условия

Активация на акаунт