Машина за хляб-31 част

  • 64 895
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Мнения: 3 453
   танита 3, чуден е тутманика ти!Радвам се че ти е харесал, ще го спретна и с твоята плънка.Аз ще го правя в неделя със сирене както си ми е рецептата , че деца ще го хапват и майки. Laughing

# 586
  • Мнения: 782
Бравос за вкуснотийките, които сте натворили   bouquet

От мен млечното хлебче на Лабрекс - вкусно и точно по мярка за моята машинка. Пълни до горе, но не опира в капака  Crazy Лабрекс, давай следващата рецепта  Hug


И един козунак, замесен в машинката на "сладък хляб". Правих и козуначени кифлички със смокини, но не оцеляха до срещата с фотоапарата  Laughing

# 587
  • Мнения: 7 779
Бравос за вкуснотийките, които сте натворили   bouquet
браво и на теб  Laughing
рано си приготвила хляба
аз пък днес за сефте ще правя хляб с готовият микс на Софиямел

# 588
  • гр.София
  • Мнения: 184
Раче, наистина ги вади преди печене бъркалките - иначе при месене и втасване не би трябвало да е проблем - то има и някакъв спрей за тефлониране - и това е вариант - може би да пишеш да ти обяснят как се работи с него и трябва ли да подготвяш допълнително повърхността - ще е интересно да споделиш после цена и начин на работа - може и на ЛС.
Аз правих хляб с маслини, лук и сирене - само че бях го пуснала на кратката програма и нещо много рано взе да пече, а не беше втасал хубаво, така че я спрях и си ги доопекох във фурната - стана чудна питка

# 589
  • Мнения: 22 867
От мен млечното хлебче на Лабрекс - вкусно и точно по мярка за моята машинка. Пълни до горе, но не опира в капака  Crazy Лабрекс, давай следващата рецепта  Hug

Shada, пробвай и "Златен" хляб, ако не си го правила, погледни и тоя млечен хляб, той си е за машина, а ето и преведената рецепта. Аз го правих на ръка, стана чудесен, а златното хлебче и в машина го правиха момичета от форума.

# 590
  • гр.София
  • Мнения: 184
Лабрекс, с какво е намазано отгоре златното хлебче - гледах някакви разкошни сватбени пити и погачи - каква е тая златна глазура newsm78

# 591
  • Мнения: 22 867
Лабрекс, с какво е намазано отгоре златното хлебче - гледах някакви разкошни сватбени пити и погачи - каква е тая златна глазура newsm78

dilu, с нищо. Слага се да се пече без да се маже, а като се извади опечено, се намазва с краве масло и се получава тоя златист оттенък. Заради него са го нарекли така. А за сватбените пити използват не знам как точно се нарича, един златист прашец ли е, боя ли, която използват при тортите.

# 592
  • Стара Загора
  • Мнения: 0
Здравейте! Ето една книжка с рецепти за хлебопекарна  - на руски език!!!
Надявам се да бъде полезна на някого, лично аз смятам да пробвам някоя рецепта.
http://4storing.com/n2p4r3/34c7c28caf3e565682c41beb8703c967.html

# 593
  • Мнения: 782
Лабрекс, благодаря ти, но съм правила всичко  Wink което си пускала като идеи  Mr. Green Следя теб и още няколко от "големите" изкъсо  Hug Златното хлебче ми е сред фаворитите  Grinning

dilu , чудна питка  Simple Smile На мен като не ми втаса достатъчно хляба /всеки път, че пека все големи  Laughing/ изключвам програмата да довтаса и после пека на пр. за печене  Wink това ако не ти се занимава с фурната  Simple Smile

bongo_2007 , хляба и козунака са от вчера  Laughing нямах време снощи да ви ги покажа. Иначе си прав , че хляба го правя рано  Wink  после дечко си иска развлеченията и няма време Crazy

# 594
  • Мнения: 7 779
Здравейте! Ето една книжка с рецепти за хлебопекарна  - на руски език!!!
Надявам се да бъде полезна на някого, лично аз смятам да пробвам някоя рецепта.
http://4storing.com/n2p4r3/34c7c28caf3e565682c41beb8703c967.html
ако позволиш малка корекциика  Grinning
http://4storing.com/free/n2p4r3/34c7c28caf3e565682c41beb8703c967.html

ама метни линка в сектора РЕЦЕПТИ  който е на първа страница  #2gunfire

# 595
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Между другото, и двата линка водят до абсолютно едно и също място, така че корекцийката е лекинко излишна в случая Mr. Green И защо бе, душко, все вадиш пищовите за щяло и нещяло newsm78

Я да не спамя само, а да попитам нещо - правих скоро цитрусовия кекс от блога на Танита...ами стана ми черен като шоколадов Rolling Eyes Каква би могла да е причината?

# 596
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 13 472
След мноого дълъг престой в сервиза, машинката ми вече е на линия и се записвам да ви следя.
Моля някоя добра душа да ми даде линк към рецептата на тутманика на Кашарел, защото всичко прерових, а не го открих.

# 597
  • Мнения: 7 779
След мноого дълъг престой в сервиза, машинката ми вече е на линия и се записвам да ви следя.
Моля някоя добра душа да ми даде линк към рецептата на тутманика на Кашарел, защото всичко прерових, а не го открих.
малко по-нагоре виж къде е писала Кашарел
щракни върху  Моите рецепти (със зелен цвят). там може и да намериш рецептата която те интересува

# 598
  • Варна
  • Мнения: 2 576
След мноого дълъг престой в сервиза, машинката ми вече е на линия и се записвам да ви следя.
Моля някоя добра душа да ми даде линк към рецептата на тутманика на Кашарел, защото всичко прерових, а не го открих.
Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489634.msg14814213#msg14814213
дано повече не се налага ремонт на машинката!

# 599
  • Мнения: 7 779
Между другото, и двата линка водят до абсолютно едно и също място, така че корекцийката е лекинко излишна в случая Mr. Green И защо бе, душко, все вадиш пищовите за щяло и нещяло newsm78

Я да не спамя само, а да попитам нещо - правих скоро цитрусовия кекс от блога на Танита...ами стана ми черен като шоколадов Rolling Eyes Каква би могла да е причината?
да не спорим, но има малка разлика, нали ?
има и други начини по който да стигнеш до този файл ,но все си мисля ,че моят е най-прякият.
все пак това си е право на автора - дали да го промени.

Общи условия

Активация на акаунт