Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 280
  • 730
  •   2
Отговори
# 405
Само се отчитам  и се връщам няколко страници назад....да не пропусна нещо

Баница с лапад                                                      Слоести типови питки

Идеята е за набрана баница на Лоис

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 22:25 от nordina

# 406
Smiley*, много ти завидях за това зеле с боб! Страшно много обичам!

От мен Спаначени кюфтенца с доматен сос

# 407
  • София
Браво на всички кулинар ки няма да ви изброявам,че ще изпусна някой и ще съжалявам после.Влизам да изкажа специални благодарности на Лабрекс и Венета  newsm20 .Днес менюто бе превъзходно и нищо не снимах.Съжалявам че нямам снимки да покажа,но наистина се гордея със себе си.За тортата на всички бе ясно,че я хммм "освиних",но всички си поръчаха по 2 парчета  Joy)1 крем бе на Венета,а другия на Лабрекс).Правих прословутите си пияни пържоли и печените картофи на Лабрекс.Само че предлагам следващия път да ги поканя и двете у дома,като им осигуря всички продукти пък те да сготвят  Whistling.Нещо не ми се получи като на техните снимки ма карайте,следващия път ще се постарая повече.   bouquet

# 408
При нас пияно пиле,пак запечени патладжани и салата.

# 409
  • забравих си мисълта...
Браво на всички кулинар ки няма да ви изброявам,че ще изпусна някой и ще съжалявам после.Влизам да изкажа специални благодарности на Лабрекс и Венета  newsm20 .Днес менюто бе превъзходно и нищо не снимах.Съжалявам че нямам снимки да покажа,но наистина се гордея със себе си.За тортата на всички бе ясно,че я хммм "освиних",но всички си поръчаха по 2 парчета  Joy)1 крем бе на Венета,а другия на Лабрекс).Правих прословутите си пияни пържоли и печените картофи на Лабрекс.Само че предлагам следващия път да ги поканя и двете у дома,като им осигуря всички продукти пък те да сготвят  Whistling.Нещо не ми се получи като на техните снимки ма карайте,следващия път ще се постарая повече.   bouquet

Виждаш ли, Didolinaa? Нали ти казах, че всичко ще е наред и всички ще искат допълнително, Simple Smile   bouquet
а след като си я и съчетала и с тази на Лабреx, тогава сигурно е била невероятно вкусна. Naughty

# 410
  • Пазарджик/Лондон
Pety , много хубави патладжани, и пилето изглежда много апетитно Hug.

didolinaa , явно всички са били много доволни, след като са искали и допълнително Wink.

nordina , много интересни питки, ще проверя в блога ти за тях Heart Eyes.

лулу! , чудесни кюфтенца Hug.

У дома имаше зелена салата :

Грах :

Бързи спагети с шунка и кашкавал :

И шоколадово - бисквитената тортичка на Лео, приготвена от голямата ми дъщеря - вече само тя ще я прави Heart Eyes:

# 411
Здравейте, не мога да ви се нагледам на вкусотиите   bouquet
ПРИЕМЕТЕ ИСКРЕНИТЕ МИ ВЪЗХИЩЕНИЯ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ  Hug Heart Eyes  bouquet
На мен времето все не ми стига, довечера ще се опитам да наваксам с темата, че доста съм изпуснала  Blush
Сега само ще си пусна манджичките от почивните дни:
Сандвич "Влакче" за малката:   
Яйчена салата в два варианта:

Мусака и скумрия на скара:

Лека и успешна седмица  Wink

# 412
  • Русе/София
Здравейте магьосници в кулинарията и сладкарството.Показвам едни яйца на очи под капак ,и се връщам на зад за кулинарен пир на очите.

Приятен ден и успешна седмица.  bouquet  bouquet  bouquet

# 413
nordina,много симпатични питчици! Simple Smile
Аелис,сигурно тортата е страшн вкусна!Една от любимите ми е! Heart Eyes

vesi_nn,ти отново художествена галерия представи!Браво!  bouquet

Пепика,питките ти са ненадминати!  Hug

# 414
Парче от тортата:

Мери Попинс, чудна ти е станала баничката  Peace. Радвам се, че ти харесва  Peace

Веси, много красиво  Peace

Нордина, много вкусно изглежда представеното от теб  Peace

Пети, искам и от пилето и от патладжаните  Heart Eyes

Аелис, браво на дъщеричката ти  Peace Имаш си помощник в кухнята, а ?!  Laughing

# 415
Здравейте неуморими кулинарки.... Grinning
Не съм писала отдавна,но това не означава че не съм ви следила всеки ден.Мога да кажа ,че със всеки изминал ден надминавате и себе си  chef.Прекрасни неща сътворявате и си мисля ,че вашите близки ви носят на пиедестал  Peace...възхищавам се на всички. newsm20Поздравления за всички,няма да ви изброявам този път поотделно за да не изтърва някой...... newsm51 newsm51 newsm51
Ето няколко неща от мен....
-бързи питки
-шпроти с маслини и червен лук
-зелена салата с охлюви
-копривена чорба
-паста
-баничка
-пълнен заек
-пърленка
-пудинг със стафиди и шоколад
-сладкиша на сладка хапка в формата на мъфини

Приятен и слънчев ден на всички... Hug

# 416
  • Някъде на път....
merydit, бързите питки по коя рецепта ги прави?   bouquet

# 417
t_ilieva ,правя ги по мамината рецепта... Wink
1кофичка кисело мляко+1ч.л.сода бикарбонат
1кофичка настъргано сирене
2-3 кофички брашно
Става лепнещо тесто ,което с мокри ръце се оформят питки и отгоре на всяка се слага по парче масло.Пекат се.

bouquet

# 418
  • Някъде на път....
merydit,  Hug

# 419
  • Варна
Ауу merydit,
Ти за колко дена си готвила #Crazy
Много вкусно изглежда.
Vivian*, тортата по коя рецепта я прави. Heart Eyes
Може и да си писала, но сега нямам време да гледам, че съм на работа и нелегално надничам в темичката. Laughing
vesi_nn , при тебе направо произведения на изкуството. #Crazy
Pety ,3xi ,Селма, лулу, nordina и всички останали кулинарки, много вкусно
и при вас.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт