Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 158
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • DE
Добра вечер !
Днес за вечеря имаше у нас,
панирано кашкавалче, кренвиршче и спаначец със сиренце.

Лека ноЩ ! smile3524

# 601
Благодаря ви, момичета, комплименти и за вас  Hug  Heart Eyes

labrex, благодаря ти за споделената рецепта за розичките- много са ефектни - ще ги запиша в любими  Hug

# 602
Мммм, вкуснооо  Grinning картофените палачинки на Селма, печивата на Venetta, спаначената баница на Денерис, гювечето и картофените кюфтенца на delicate, цялото меню на Гуинет, интересния кекс-зебра на esy, кюфтенцата с паста на nordina ...  Crazy

селско хлебче с кашкавал, и едно индийско къри за да има в какво да се топи хлебчето  Mr. Green

# 603
Smiley*,  много рано сте свършили сладкото  Laughing
Лабрекс, сурова е да, някъде в подписа ми има как я правя. Купвам охладена скумрия и си правя.

Много вкусна е темата днес тук, извинете - вчера  Embarassed Поздравления за всички ви   bouquet

У нас само десерта е сниман - Козуначен сладкиш с  течен шоколад на Дианка

# 604
  • Torino,IT
Ммм, Пепчо, иде ми да захапя монитора, направо ме остави без дъх.., браво  bouquet
От мен еклери, за други снимки не остана време Peace

Лека нощ  bouquet

# 605
  • забравих си мисълта...

И един омайващ кекс по никое време и по ваша вина.

# 606
Здравейте!
Ох, пак много вкусноооооо......и тези  панирани кашкавалчета, и кексове,и кифличкиии............а курбан как обичам  #Crazy , май не трябва да влизам сутрин в тази тема  Wink

Искам да ви покажа вчерашния закуско-обяд с лапад и сирене. Не знам как се казва, скоро гледах рецептата стъпка по стъпка, а вчера когато реших да я правя, не успех да я откриа  и забърках тесто по свое усмотрение  Mr. Green . Най -важното е, че мъжа ми ги хареса  Blush.
Която мама си познае начина на приготвяне: много и благодаря   bouquet

от тук и следващите 2-3 снимки са стъпка по стъпка : http://iucka.snimka.bg/other/mklm.492088.18378533.big

# 607
Тук пак прелива от омайващи кексове и сладкиши и то с шоколад  Rolling Eyes
пеп-4o, как ще е рано, даже сме закъсняли  Laughing

# 608
iucka , на катмер, прилича това, но предполагам, че във форума с друго име се е явило.

# 609
  • Пазарджик/Лондон
Venetta , наистина ти е омайващ кекса Hug.

Lindita , чудни са ти еклерчетата  bouquet.

пеп-4o , много вкусен изглежда този козуначен сладкиш Heart Eyes.

Аз само едно кексче снимах, чудният кекс на кафе със сметана :

# 610
Пиле с гъби , сметана и топени сирена .

# 611
  • Varna
Да си покажа и аз снощния десерт - рецептата е от форума за желирана торта, аз ползвах сладко и сок от компот на арония.

# 612
  • София
millasan, разкошотия! Отдавна не съм правила парфета, но ти ще ме накараш да направя!

# 613
  • Varna
millasan, разкошотия! Отдавна не съм правила парфета, но ти ще ме накараш да направя!

bouquet Ами хайде, залавяй се, за да ни покажеш после!

# 614
  • София

bouquet Ами хайде, залавяй се, за да ни покажеш после!
Да направя, но май като правихме ремонта и разчиствах, изхвърлих формата. Ще трябва да си купя нова.

Общи условия

Активация на акаунт