Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 65-та тема

• 107 670
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • забравих си мисълта...
Леля ОГ,   bouquet благодаря ти много за милите думи, винаги си много любезна към всички. Кулинарните ти творения се очакват с желание и внасят неповторим полъх на изискани и вкусни ястия. Мотивираш всички към красота и изящество по отношение на храната.
Момичета,   bouquet   bouquet   bouquet  всички сте сътворили невероятно вкусни ястия, сладкиши, торти. В тази тема наистина  е опасно да се влиза, че човек може само от гледане да напълнее.
*Neytiri*, да - Saure Sahne e заквасена сметана, така я наричат в Германия, а в Австрия се нарича Sauerrahm.

# 706
готово, Каси  Hug  имаш паничка, дай макароните  Laughing Мерси за полпетонето   bouquet
Меганс, отново апетитен тутманик   bouquet
Маце, соса доматен ли е? Рулцата са един път  Peace

# 707
  • София
В петък минах през един магазин за китайски продукти и напазарувах - мариновано пикантно доу-фу , бамбукови филизи, лютеница по съчуански - пържени люти семки, люта съчуанска паста с цветен пипер, соеви кълнове и соев сос. Та спретнах свинско и пилешко със сладко-кисел сос с добавка мариновано пикантно доу-фу,бамбукови филизи, лук, гарнитура ориз с грах, една част от мариновано пикантно доу-фу,бамбукови филизи и соевите кълнове.

и две питки

Тук съм качила снимки на продуктите http://verabel.snimka.bg/?album;aid=472017;pid=18399900
И една пилешка супичка от предишни дни.

# 708
  • Plovdiv

и отново невероятно вкусния козуначен сладкиш с течен шоколад на Дианка   bouquet  Хубаво  е, че целогодишно има козунаци сега, не като едни по-стари времена Laughing

Пеп-4о, моля дай рецептата, защото от вчера, от както видях този сладкиш, само за него мисля  Praynig   bouquet   bouquet   bouquet

# 709
  • Пазарджик/Лондон
verabel , голямо пазаруване е паднало, а после и голямо готвене Joy.Много вкусно изглежда всичко Hug.

esy , много апетитно пиле по китайски   bouquet.

Леля Ог , много са ти хубави бутчетата, и аз трябва да направя тези дни, че малката ми дъщеря си ги поръча Wink.

От мен един винен кебап с пухкав бял ориз по рецепта на Анук   bouquet :

И сладкиш "Агнес" :

# 710
Благодаря за рецептата за бонбоните, днес ще ги пробвам.

# 711
Neli4ka   , ребърцата ти и кюфтенцата направо ми се запечатаха в съзнанието . Почти усещам вкуса им...    smile3501

# 712
Добро утро, кулинарки!
megans, благодаря за хубавите думи! Крем-карамелът ти направо е като огледало, а тутманика е страхотен!
Neli4ka, много вкусни месенца си показала!
Кремче Ванилия, тортата ти е чудна? Как я направи, с колко блта, на колко етажа? Това отгоре сметана ли е? Много е красива!
пеп-4o,  бърза съм, защото имах продуктите и ми се сториха лесни. А се оказаха и вкусни. А ти с този козунак с шоколад направо...  ще ме караш да търся козунаци!
mari_eta, много красиви ватрушки!
esy, verabel, всички китайски вкусотии, които сте показали изглеждат разкошно!
matze, много апетитни рулца!
kasier, благодаря за рецептата!
Аелис, така като гледам и днес ще гледам от теб – тъкмо се чудех какво да сготвя с едно свинско месце и сега така ми се дояде винен кебап... Това ще е!  Hug

Вената, благодаря ти, много си мила!  Hug  Heart Eyes Сега след твоите думи как да си покажа обикновените филийки?

Приятен неделен ден на всички!

# 713

Пеп-4о, моля дай рецептата, защото от вчера, от както видях този сладкиш, само за него мисля   Peace  bouquet  bouquet  bouquet

заповядай

Хайде, Нинче на козунака  Hug  Само аз ли ще купвам целогодишно  Laughing

# 714
  • забравих си мисълта...
Леля Ог,   Laughing с мерак! Виж колко са апетитни!  Naughty  Нали знаеш, че в повечето случаи обикновените неща са най-вкусни Simple Smile

# 715

Как я направи, с колко блта, на колко етажа? Това отгоре сметана ли е?

Grinning Радвам се че се е харесала, не успях да я снимам вътре  Laughing Беше много бърза (украсяването отне повече време от приготвянето). С готови два блата, между тях крем от разтопен бял шоколад, сметана, размразени малини, масло и малко нескафе  Crazy Отгоре е малинов крем без варене (дето само се бърка с мляко и става за 5мин), също заквасена сметана с желатин, и в средата са разбити размразени малини с малиново сладко и желатин. Украсена е със сушени малини и коктейлни черешки.

Аз пък харесвам такива филийки дето си ги показала, и май ще правя такива за закуска след малко  Party
~*~

ей ги филийките (яйце и кашкавал), ама нещо не изглеждат същите  Laughing newsm78 Леля Ог как ги правиш? Praynig Flutter

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:26 от Кремче Ванилия

# 716
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета! Изоставам аз, а вие готвите ли, готвите.... Всичко е толкова вкусно! И стимулиращо!

Благодаря на леля Ог, че винаги намира добра дума за всеки и предлага толкова свежи и вкусни идеи!   bouquet

delicate, фасулът ти изглежда много деликатен и крехък - благодаря ти, че ми се довери! Simple Smile

megans, пеп-4o, kasier, PURE ELIXIR, mari-eta, esy, asyalein, 3xi, nordina, saby, Кремче Ванилия - щастливци са хората, за които готвите!   bouquet

verabel, впечатлена съм от ентусиазма и резултатите в твоята кухня!   bouquet

Аелис много апетитно меню - били сме на една вълна вчера с теб! Simple Smile

При мен донасянето на една голяма тиква кестенка промени плановете ми за десерти и тези дни ще съм на тиквена вълна!

Лабрекс имаше нещо с тиква - отивам да се поразровя!

Винен кебап със задушен ориз                                          Тилапия с естрагон на фурна                                         Суфле от тиква със стафиди и ром

Хубава неделя на всички!

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 12:08 от Гуинет

# 717
delicate, megans, Гуинет,благодаря за хубавите думи  Heart Eyes
Пепчо,Лабрекс,Еси,Деликате,Меганс,Селма,Гуинет ,Аелис ,прекрасни предложения  Hug
Aredhel, Селма, Леля Ог,заповядайте рецептата.....

Оризово "иглу" с пилешко и гъби

# 718
  • Plovdiv
Пеп-4о, благодаря!!! Това ще се пробва непременно  Hug

# 719
Здравейте,вчерашни шницелчета от трицона:

Общи условия

Активация на акаунт